Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Háto manžel bral profertil tři měsíce za caa. 2800 ,ale nyní jsem mu sehnala jednotlivé léky zvláš všechny so jsou v tom profertilu občas to nevyjde -+20 mg a hadej za kolik pouze a jen za 700 na tři měsíce. pokud budeš chtít vědět jak tak písní SZ a napiš z jakého města jsi ?
Já totiž objednávám léky přes net v kamených lékárnách a pak je vyzvednu. např. pokud příjdeš do lékárny a chceš celaskon stojí 150kč, pokud ho objednáš přes net a vyzvednš až ti pošlou email tak to stejné zboží máš je třeba za 100 kč.
Máme s přítelem problém s otěhotněním.Má pomalé spermie-asthenozoospermie. Doktor nám doporučil Profertil.Když nám řekl cenu, tak jsme se zhrozili. Chtěla jsem Tě poprosit o tu levnější variantu,protože tohle je síla.
Moc Ti děkuji a přeji příjemný den. Monika
Ahoj,
po přečtení jednoho z dotazů v místní Neplodnost poradně jsem narazila na profertil a zkusila trochu zagooglovat - to jsem si mohla myslet, že mě to hodí zpátky sem na emimino ![]()
Manža má taky špatné spermio, uvažovala jsem o tom profertilu, ale momentálně má: kotvičník, MACA, Bioaktivní selen+zinek a do konce týdne přidáme L-arginin. Takže pokud je to víceméně to samé, kupovat to nebudem (nejlevněji jsem to našla cca kolem tisícovky, což je dost).
Dobrý den,profertil je velice předražený.Nic proti látkaám v něm obasaženým.Ty jsou opravdu velice prospěšné zejména l arginin ,ale mnohem levněji Vás vyjde si jednotlivé látky koupit samostatně.Př. multivitamíny od med farmy 107 tab cena 140kč obsahují mimo jiné selen ,zinek.Přírodní vitamin E (větší účinek než syntetický) o dnatures bounty 100tab -60mg v jedné,cena 160kč.L arginin vychází na necelých 300kč a l-karnitin na asi 600kč jedno balení které vydrží 3 mědíce,ALE NUTNO POZNAMENAT ŽE TYTO LÁTKY JSOU V TĚCHTO PREPARÁTECH OBSAŽENY V DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE A PROTO MAJÍ I O DOST VYŠŠÍ ÚČINEK NEŽ PROFERTIL!Cena je však mnohem nižší.Koenzym Q 10 67 tab od med farmy v jedné tab 60mg což je téměř desetinásobek jež má profertil!!A cena 180 kč.Je tedy zcela jasné že je prodejnost stojí hlavně na dobré reklamě … ![]()
bral som profertil 2 mesiace - na mesiac cca 40 eur a vysledky mizive, dokonca este slabsie nez pred uzivanim. potom mi lekarka odporucila tribulus, pricom ten je za zhruba tretinovu cenu. sama vravela ze s tym profertilom nemaju velmi dobre vysledky. teraz tribulus beriem asi treti tyzden, uvidime. co som cital diskusie, tak vraj dokaze zvysit objem ejakulatu.
Nabízím Profertil 180tbl. za 1600Kč(exp.01/2012) a Profertil 180tbl + 60tbl(180 exp.07/2011 a 60 exp.03/2012) za 1999Kč.Vše 100% stav,kontakt HanMorav@seznam.cz
Nevím jestli to bylo Profertilem, ale po jeho užívání jsem otěhotněla přirozeně po 4,5letech, je drahý, ale při všech těch výdajích za IVF, která u nás nebyla uspěšná, už mi ta cena přišla zanedbatelná. Manžel měl takový spermiogram, že nám bylo okamžitě doporučeno IVF.
Mandlička píše:
Háto manžel bral profertil tři měsíce za caa. 2800 ,ale nyní jsem mu sehnala jednotlivé léky zvláš všechny so jsou v tom profertilu občas to nevyjde -+20 mg a hadej za kolik pouze a jen za 700 na tři měsíce. pokud budeš chtít vědět jak tak písní SZ
Ahoj Mandličko, mohl bych se prosím zeptat na ten „recept“, tedy co objednat a kolik toho jíst? Chtěl jsem poslat SZ, ale nově zaregistrovaným není povoleno je posílat :-/
ahojky , řešime s manželem stejný problém, má špatný spermiogram a zaujal mě tvůj článek,nemáme sice vyzkoušený Profertil ,ale tvé řešeni se mi libi vice..
Sice manžel chodi na Detox - Joalis , ale chtěli by jsme vyskoušet i tvoji radu..kde se daji sehnat jednotlivé složky.. ![]()
Já jsem dnes byla v caru, říkala jsem panu doktorovi, že manžel bere vitámíny na lepší spermiogram (jmenuje se to fertilman) a on mi řekl, že ať je to, co je to, jsou to jen vyhozené peníze
. Tak vám nevím, ale taky bych zkusila cokoli, aby se mimi podařilo
, ale peníze za tyto doplňky stravy už vyhazovat nebudeme.
Ahojky pokud má někdo zájem tak mi zbylo od manžela 46 tablet PROFERTILU které nedobral. EXP do 10/2014 cena 400 Kč
Myslím si že to funguje protože se mu potom zlepšíli spermie a teď čekám holčičku.
@Mandlička píše:
Tak jsem zjistila ,že toto je pouze potravní doplněk a nikde se nedělali žádné studie na to jak velice to funguje. Tyto testy se dělají pouze a jen u léků. Mluvila jsem se svojí farmakoložkou. Pokud to prosím bral někdo z vašich partnerů můžete mi zdělit zda došlo ke zlepšení pohybu spermíí a celému spermiogramu ?
Díky
Dobrý den nám to pomohlo já měl morfologii 0% a teď je manželka techotna je v 5 týdnů takže super
snažili jsme se rok a po užívání profertil se to povedlo takže za mě 100. % každopádně kdyby měl někdo zájem ještě mi doma zůstala kůra na 2 měsíce využil jsem jenom měsíc užívání teď už to nepotřebuju takže když tak se ozvěte -****
edit adminem - smazán kontakt
Takže manža ho bral efekt nic moc. Byl už na 6 spg zlepšení jen pouze v poštu spermií jinak nic a pokaždé je SPG caa. co se týše dalších stále stejný 98 špatná morfologie, a tak 95 imobilních.