Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj chtěla bych se zeptat nevíte nebo nemate někdo zkušeností s braním clostilku 2×2 denně ja jsem brala po jednom ale ti moje mršky nedozravalí a takj mi doktor zvyšíl davkovaní nevíte nemate zkušenost někdo pomoz te jde mi o to jestlý ti moje mršky po věčí davce budou dozravat děkují z odpověd
Ahoj,
je to bežný postup. Větší šance na dozrání, když po 1-0-1 nic nebylo. Uvidíš. Mě dozrávali po této dávce, ale je to individuální. Může se zvýšit eventuelně i více…
Cauki!!! Ja tu sragoru taky brala, doktor to do me valil po tlakem!!!! Psal mi to na recept jak divy!!!
A vubec mi nedelal sono, jen nabiral hladinu progesteronu!!!! Nechci te strasit, ale ja po te mega davce mela sebevrazedne sklony, chtela jsem to s autem napalit pod tramvaj, no ale kazdy jsme jiny, ze?! Takze jsem clo. zahodila a navstivila CAR u Apolinaře a tam zjistili, ze ja jsem naprosto zdrava, ze nevedi duvod proc mi to doktor psal a bohuzel zjistili ze muj manzel je neplodny!!! Takze tam hned rozjeli akci ICSI a kdyz nepomuze tak proste vyuzijeme darce!!!! No ted jsme v poho a vyckavame!!! Tak hodne zdaru!! Pa ![]()
Ahoj,já měla po braní 1-0-1/5dní jen jeden folikul,tak mi další měsíc doktorka zvedla dávku na 1-1-1/6dní ´,ale nebyla jsem na UTZ,protože měli dovču,tak nevím kolik jich tam bylo,ale hned ten druhý měsíc jsem otěhotněla
. Já žádný sebevražedný sklony neměla,jen jsem po těch dvou měsících přibrala asi 3 kg. Jinak jsem se cítila dobře.
Doufám,že ti zabere
. Držím palce.