CAR v Praze - zkušenosti

141
27.10.17 08:17

Profil amh

Ahoj holky,

prosím jaké máte zkušenosti s CAR v Podolí chodíme na ivf od října 2015. Zatím za sebou 4 nepodařené pokusy, ale někdy mi přijde, že moc věci nevysvětlí, prosím jaké CAR v Praze si myslíte je dobré. Je mi 38 let a nemáme žádné dítě, už jsem opravdu zoufalá. Nejraději bych už vše vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
643
27.10.17 10:30

Zkusenost s podolim nemam. Chodili jsme do Cube a velka spokojenost. Obecne bych asi po 2 letech a 4 pokusech zkusila stesti jinde-nekdy druhy nazor a pohled na vec muze byt ku prospechu veci. Proc se diskuze jmenuje profil amh? Mas nizke amh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.10.17 10:44
@makarka
@makarka píše:
Zkusenost s podolim nemam. Chodili jsme do Cube a velka spokojenost. Obecne bych asi po 2 letech a 4 pokusech zkusila stesti jinde-nekdy druhy nazor a pohled na vec muze byt ku prospechu veci. Proc se diskuze jmenuje profil amh? Mas nizke amh?

zapomněla jsem napsat že mi až nyní chtějí dělat amh profil, což mi přijde divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
27.10.17 12:35

Aha, no, trochu zvláštní to tedy je, obvykle se amh odebírá spolu s hormonáním profilem hned na začátku..otázka je, jak moc by to změnilo postup, nevím, jaký máte konkrétně problém… tak jak tak já bych asi zkusila požádat o druhý názor a vyšetření někde jinde-já osobně buď Cube nebo Gennet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
31.10.17 19:46

@Lidušk ahoj, já podílí neznám, ale já chodím do Gennetu a jsem tam spokojena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.