Půjdu na IVF?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
17.10.17 22:10

Pujdu na IVF?

Ahoj holky, vcera jsme byli take v Artu. Mame naplanovane IVF na pulku rijna, ale genetiku mame az ke konci listopadu. Tak mam pochybnosti, zda nam IVF udelaji bez genetiky? Mate nekdo zkusenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
17.10.17 22:27

Předpokládám, že jdete na první konzultaci a samotné IVF bude teprve následovat. My jsme museli mít genetiku před stimulací.

• Citovat
  • Upravit
68860
17.10.17 22:32

IVF bez genetiky lze a spousta center ho běžně dělá. Je jen otázka, zda máte nějaké podezření, něco v anamnéze nebo to bylo jen rutinní vyšetření, které něco odhalí velmi výjimečně. A taky zda vy sami to nechcete pro klid duše odložit, dokud nebudete mít výsledky. Ono od návštěvy genetiky na ně můžete čekat i týdny. Ale doktoři Vás samozřejmě nemůžou nutit, abyste IVF absolvovali teď hned, byť pro ně absence genetiky nejspíš důvodem k odložení nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
18.10.17 10:18

Také chodím do Artu a rozhodně Vám IVF bez vyšetření genetiky neudělají, protože neví, jestli byste z těch hormonů neměla třeba trombózu, takhle mi to řekli. Max. Vám udělají IUI. A počítejte s tím, že na výsledky z genetiky se čeká 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.10.17 18:04

V Artu jsme už na první konzultaci byli v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.10.17 18:08

Všem moc děkuji za rady. Již jsem chytřejší. Royhodně budu chtít podstoupit IUI. Tak se snad zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
31.10.17 10:28

Zdravím u nás nebylo podezření a genetiku nedělaly :-). Byla jsem na klinice Europe a úspěšnost na první pokus. A tak přeji, taky tak skvělí výsledky kdekoliv a každýmu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.