Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jana_Tan držím palce, aby to dopadlo dobře
myslím na tebe a dej vědět jak jsi dopadla
Hezký večer všem..
V pondělí mě brali krev a měla jsem hodnotu hcg 17tis. ve středu jsem měla hodnotu 24tis.
Všude čtu, že by se po dvou dnech měla hodnota zdvojnásobit.. ![]()
Myslíte, že je to opravdu tak špatné?
Sestřičkai k tomu nechtěla více říct..
Pořád slabě špiním, ale spíše jen když jdu čůrat, vložku mám většinou čistou..
Doktor mi ve středu po kontrole řekl, že to vidí tak na 2% úspěšnosti..
protože jsem ve středu špinila hodně..
Prosím máte někdo zkušenost?
V takhle vysokých hodnotách už to stoupá výrazně pomaleji. Kdyby se to násobilo pořád, za chvíli jsi v miliónech. Jak to ale dopadne, kdo ví. Teď už bych se vykašlala na hCG, podstatný je ultrazvuk.
@ugluk píše:
V takhle vysokých hodnotách už to stoupá výrazně pomaleji. Kdyby se to násobilo pořád, za chvíli jsi v miliónech. Jak to ale dopadne, kdo ví. Teď už bych se vykašlala na hCG, podstatný je ultrazvuk.
Ano, ultrazvuk je samozřejmě jistota..
Na něj jdu až ve středu a to čekání je šílené.. Jinak jsem četla snad všude, že v počátku těhotenství se hodnota hcg razantně zvyšuje..
No jasně, ale nemůže se furt zdvojnásobovat.
Teď jsi měla 17 000, za dva dny 34, za další dva 68, pak 136 a za osm dní 272 000, přičemž spousta těhotných se v maximu nedohrabe ani na těch 200 000, natož aby to čekala do týdne od hodnoty 17 000
Ne, stouplo to, je to dobrý a teď už zcela zbytečný sledovat. Může to být zcela OK i při pomalejším stoupání nebo to může být v háji, i když to letí nahoru raketově.
@Jana_Tan Ahoj, ja spinila u kazdeho těhotenství - ted jsem tehotna po 4te a dokonce jsem obcas i krvacela nyni..dite mam jedno. Takze opravdu to neni zadny ukazatel, pokud neni čirá krev, křeče atd. Hcg ti roste krasne a urcite ro bude v poradku.