Plod má vetši srdíčko

30.5.22 12:11

Plod má vetši srdíčko

Dobrý den.
Mám dotaz zda měla některá zkušenost.
Dnes jsem byla u lékaře, paní doktorka mě řekla že miminko má větší srdíčko.
Když sem se zeptala co to znamená doktorka mi k tomu řekla že neví. jsem ve 30tt
Prosímm :? měla s tím některá zkušenost jestli ano co to znamená a jaké nasledky muže mit miminko. Děkuji za odpovědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35725
30.5.22 12:18

Tak to je dobrá doktorka. Zavolala bych si do porodnice kde chceš rodit a domluvila si s nimi konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.5.22 12:21

@Alzbeta0000 Co je to za doktorku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
30.5.22 12:26

A to te ani nikam neposlala, nic? To je teda dobrý. Zkusila bych se objednat nekam na konzultaci, idealne asi do nejakeho lepsiho centra, kde delaji screeningy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.5.22 12:28

Nestresujte se!!! Mám 3 děti během posledních 6 let a vždy bylo jedno menší, druhé větší, pak zase větší bříško… Odhady váhy i v den porodu také mimo realitu. Strašily mě, že je syn velký a má velké bříško ( obvod ) a že to není dobré. Syn se narodil 41+3 TT já nervy v háji a syn přišel přirozeným porodem a s váhou 3.410 g!!! Kdyžtak se zeptejte v porodnici u jiného lékaře, ale jeden ultrazvuk nic neznamená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.22 12:30

Nic mi k tomu neřekla ani nevysvětlila, jen mk dala přístí navštěvu že mi uděla velký ultrazvuk. řekla mi že srdce se ji nezda je velky ale když jsem se zeptala tak nato řekla že neví a odpovidala arogantně. tak jen přemyšlím co to znamená nebk jaky následky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.5.22 12:40

@Alzbeta0000
Objednala bych se na třetí screening někam jinam, kde jsou dobré recenze, ikdyby tě to mělo stát víc a naštvanou doktorku. Stejně zní jako pipka a na tvém místě bych ji vyměnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.5.22 12:41

Ultrazvuk opravdu není vždy přesný a příště Vám zase může říct, že je vše úplně Ok. Mě by znepokojilo, kdyby byly špatné srdeční ozvy ( rytmus srdíčka ) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
30.5.22 12:53

Měli jsme též, u nás to byla hypertrofická kardiomiopatie diabetického plodu - méně významná. Měla jsem těhotenskou cukrovku. Srdíčko malého bylo o 10% větší, když se narodil, tak dokonce o 30% větší, než tělíčko. Byli jsme hlídáni na kardiologii, kam jsme každý půl-rok chodili na kontroly. Ve čtyřech letech to srdíčko malý dorostl a v pěti letech nás vyřadili z evidence :-)
Nechápu, proč ti nedali bližší info.. Nečtu jiné příspěvky - to máte z kardiologie? Kolikátý si TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.5.22 13:12

@Alzbeta0000 objednej se do Motola na kardio. Nech si napsat doporučení udělají utz.
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
31.5.22 10:02

@Alzbeta0000 objednej se na prenatalni kardiologii. Hradi to pojistovna. Ja to podstoupila ve vsech svych tehotenstvich. Je to ultrazvuk, ktery dela detsky kardiolog. Hidne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
31.5.22 15:31
@Alzbeta0000 píše:
Nic mi k tomu neřekla ani nevysvětlila, jen mk dala přístí navštěvu že mi uděla velký ultrazvuk. řekla mi že srdce se ji nezda je velky ale když jsem se zeptala tak nato řekla že neví a odpovidala arogantně. tak jen přemyšlím co to znamená nebk jaky následky :(

Objednej se někam na prenetalni kardiologii. My byli Motole. Nejlepší doktor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí