Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Oba porody se mi rozjely prujmem. U obou sem mela uz slabe kontrakce. Prujem sem chytla vzdy asi 12 hodin pred porodem.
Z tveho popisu mi to zni spis fakt jako ze ti ti nesedlo. Me to chytlo pak asi ve 30tt. Prujem.. Povilivalo mi bricho i podbrisek, nebylo mi dobre. Bala sem se predcasneho porodu, ale dle dr pry strevni chripka. Pritom mi nijak extra zle nebylo, teplota zadna..
Mám od včera bolesti břicha, včera to byla plynatost šílená. A bolest břicha byla právě, ze střev, z toho nafouknutí…i když jsem pr…dela
ale střeva pracovala a břicho bolelo z toho tlaku.. V noci a nyní průjem, tak běhám zatím. Ale už asi nemam, co tedkon, tak uvidíme.
Už je dobře, co se týká bolavého břicha a křečí. Vše zmizelo s tím, že se to uvolnilo

V sobotu jsem měla grilované maso, malinko jen..tak nejspíše z toho, i když je divné, že se ten průjem objevil až dneska. Každopádně včera jsem už jedla dietu.
Nemám pocit, že by cokoliv včera vycházelo z dělohy, či stahy, či tvrdnutí. Známá říká že ji se právě takto rozjel porod.
Tak se chci poradit, jaké máte zkušenosti? Nebo se to fakt jen sešlo blbě s tím grilováním..