Průjem 36. týden

Anonymní
30.5.22 07:19

Průjem 36 týden

Mám od včera bolesti břicha, včera to byla plynatost šílená. A bolest břicha byla právě, ze střev, z toho nafouknutí…i když jsem pr…dela :oops: ale střeva pracovala a břicho bolelo z toho tlaku.. V noci a nyní průjem, tak běhám zatím. Ale už asi nemam, co tedkon, tak uvidíme. :oops: :lol: Už je dobře, co se týká bolavého břicha a křečí. Vše zmizelo s tím, že se to uvolnilo :oops: :lol:
V sobotu jsem měla grilované maso, malinko jen..tak nejspíše z toho, i když je divné, že se ten průjem objevil až dneska. Každopádně včera jsem už jedla dietu.

Nemám pocit, že by cokoliv včera vycházelo z dělohy, či stahy, či tvrdnutí. Známá říká že ji se právě takto rozjel porod.
Tak se chci poradit, jaké máte zkušenosti? Nebo se to fakt jen sešlo blbě s tím grilováním..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AH
847
30.5.22 08:09

Oba porody se mi rozjely prujmem. U obou sem mela uz slabe kontrakce. Prujem sem chytla vzdy asi 12 hodin pred porodem.

Z tveho popisu mi to zni spis fakt jako ze ti ti nesedlo. Me to chytlo pak asi ve 30tt. Prujem.. Povilivalo mi bricho i podbrisek, nebylo mi dobre. Bala sem se predcasneho porodu, ale dle dr pry strevni chripka. Pritom mi nijak extra zle nebylo, teplota zadna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí