Program na vytvoření pdf dokumentu

Anonymní
18.11.10 15:22

Program na vytvoření pdf dokumentu

Ahoj holky, neznáte prosím nějaký program, který by mi převedl dokument z wordu do pdf? na netu jsem kdysi sice našla nějakou stránku, kde to možné bylo, ale bylo to omezené, a nebylo to jako volně stažitelný program. potřebuji poslat životopis a už několikrát se mi stalo, že mi bylo na pohovoru vyčteno, že z toho wordu se to blbě tiskne - např se sloučí dva řádky v jeden nebo se rozhází písmo, tak bych chtěla předejít těmto komplikacím, abych před nimi nevypadala hloupě, že se ucházím o lukratovní práci a neumím ani vytvořit pdf dokument :mrgreen:

díky moc. K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brunifid
18.11.10 15:42

Co máš za MS Office? Já mám 2007 a při ukládání dám Uložit jako - Jiné formáty, dole šipkou rozkliknu a vyberu .PDF a je to.
To samé jde v Excelu. Životopis je opravdu lepší posílat v .pdf formátu, ono to má i tu výhodu, že Ti to jen tak lehce někdo nepozmění, třeba i omylem.

• Citovat
  • Upravit
13338
18.11.10 15:54

PDF Creator, dá se stáhnout z internetu a funguje jako tisk. Prostě ho nainstaluješ, pak si vlezeš do toho dokumentu ve Wordu a dáš tisknout, nabídne se ti tiskárna a PDF Creator, zvolíš PDF a ono se ti to předělá do PDF, mám vyzkoušeno :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
18.11.10 16:00

pokud máš normálně word 2003 tak jen dáš tisk a jako tiskárnu bys mohla mít print2pdf, tak to zkus takto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.11.10 16:05

Open office - je tam akce export to pdf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová