Program pro batolata na PC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22044
27.12.10 14:46
Pudloslava píše:
BohunkaP píše:
Pudloslava píše:
ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....

Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?

Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?
samozrejme, ze detskym programem se bezpecnost nevyresi - ten komentar o bezpecnosti byl pro Lenu a nemel vubec zadnou souvislost se zadanim diskuse, asi jsi to nejak spatne pochopila, nebo jsem te spatne pochopila ja?

Vypadá to, že spíš já…
Myslela jsem, že sháníš program proto, aby prcek mlátil do počítače, ono to něco dělalo a on tím pádem mlátil smysluplně, netahal kabely a tak… že ho tím jako odlákáš… (což z vlastní zkušenosti vím, že je mylná představa :mrgreen: ) Proto jsem navrhovala notebook (ale pokud máte starší pc, je to jasné).
Nepochopila jsem, že šlo o odpověď Leně, takže omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 14:51
BohunkaP píše:
Pudloslava píše:
BohunkaP píše:
Pudloslava píše:
ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....

Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?

Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?
samozrejme, ze detskym programem se bezpecnost nevyresi - ten komentar o bezpecnosti byl pro Lenu a nemel vubec zadnou souvislost se zadanim diskuse, asi jsi to nejak spatne pochopila, nebo jsem te spatne pochopila ja?
Vypadá to, že spíš já…
Myslela jsem, že sháníš program proto, aby prcek mlátil do počítače, ono to něco dělalo a on tím pádem mlátil smysluplně, netahal kabely a tak… že ho tím jako odlákáš… (což z vlastní zkušenosti vím, že je mylná představa :mrgreen: ) Proto jsem navrhovala notebook (ale pokud máte starší pc, je to jasné).
Nepochopila jsem, že šlo o odpověď Leně, takže omluva.

Bohunko - vis jak jsem ted rada, ze jsem ti nenapsala prvni vzteklou odpoved, co me napadla, kdyz jsem si cetla tvuj prispevek a rikala jsem si „zase nejaka chytracka radi neco, na co jsem se vubec neptala“ :-) :-) :-) se ti alespon omlouvam za ty myslenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
27.12.10 15:00
Pudloslava píše:
Bohunko - vis jak jsem ted rada, ze jsem ti nenapsala prvni vzteklou odpoved, co me napadla, kdyz jsem si cetla tvuj prispevek a rikala jsem si „zase nejaka chytracka radi neco, na co jsem se vubec neptala“ :-) :-) :-) se ti alespon omlouvam za ty myslenky :-)
:pankac: :pankac:
Moje první myšlenka zas byla o blbkách, co si myslejí, že stáhnou program a odlákají tím sedmnáctiměsíční děcko od likvidování jejich počítače :mrgreen: :mrgreen:
Naštěstí jsem to taky nenapsala a i já se za tu myšlenku omlouvám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.12.10 16:02

To mě těší, děvčata, že jste si porozuměly… :palec: No musím říct, že ty teoreticky zvažované reakce by mně zvlášť k vám dvěma vůbec neseděly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.1.11 07:06

tak super program pro batolata se jmenuje babysmash a tady se da stahnout http://www.hanselman.com/…download.htm

kdyz mlati do klavesnice, vyskakuji velka barevna psimena a tvary (z funkcnich klaves) k tomu je budto smich, nebo hlas rika ta pismena. funkcni klavesy nefunguji, dostanete se z toho klavesovou zkratkou.

bohuzel nejde v W98, takze musim hledat dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí