Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pudloslava píše:BohunkaP píše:samozrejme, ze detskym programem se bezpecnost nevyresi - ten komentar o bezpecnosti byl pro Lenu a nemel vubec zadnou souvislost se zadanim diskuse, asi jsi to nejak spatne pochopila, nebo jsem te spatne pochopila ja?Pudloslava píše:
ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?
Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?
Vypadá to, že spíš já…
Myslela jsem, že sháníš program proto, aby prcek mlátil do počítače, ono to něco dělalo a on tím pádem mlátil smysluplně, netahal kabely a tak… že ho tím jako odlákáš… (což z vlastní zkušenosti vím, že je mylná představa
) Proto jsem navrhovala notebook (ale pokud máte starší pc, je to jasné).
Nepochopila jsem, že šlo o odpověď Leně, takže omluva.
BohunkaP píše:Pudloslava píše:Vypadá to, že spíš já…BohunkaP píše:samozrejme, ze detskym programem se bezpecnost nevyresi - ten komentar o bezpecnosti byl pro Lenu a nemel vubec zadnou souvislost se zadanim diskuse, asi jsi to nejak spatne pochopila, nebo jsem te spatne pochopila ja?Pudloslava píše:
ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?
Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?
Myslela jsem, že sháníš program proto, aby prcek mlátil do počítače, ono to něco dělalo a on tím pádem mlátil smysluplně, netahal kabely a tak… že ho tím jako odlákáš… (což z vlastní zkušenosti vím, že je mylná představa) Proto jsem navrhovala notebook (ale pokud máte starší pc, je to jasné).
Nepochopila jsem, že šlo o odpověď Leně, takže omluva.
Bohunko - vis jak jsem ted rada, ze jsem ti nenapsala prvni vzteklou odpoved, co me napadla, kdyz jsem si cetla tvuj prispevek a rikala jsem si „zase nejaka chytracka radi neco, na co jsem se vubec neptala“
se ti alespon omlouvam za ty myslenky ![]()
Pudloslava píše:
Bohunko - vis jak jsem ted rada, ze jsem ti nenapsala prvni vzteklou odpoved, co me napadla, kdyz jsem si cetla tvuj prispevek a rikala jsem si „zase nejaka chytracka radi neco, na co jsem se vubec neptala“![]()
![]()
se ti alespon omlouvam za ty myslenky
To mě těší, děvčata, že jste si porozuměly…
No musím říct, že ty teoreticky zvažované reakce by mně zvlášť k vám dvěma vůbec neseděly. ![]()
tak super program pro batolata se jmenuje babysmash a tady se da stahnout http://www.hanselman.com/…download.htm
kdyz mlati do klavesnice, vyskakuji velka barevna psimena a tvary (z funkcnich klaves) k tomu je budto smich, nebo hlas rika ta pismena. funkcni klavesy nefunguji, dostanete se z toho klavesovou zkratkou.
bohuzel nejde v W98, takze musim hledat dal…