Program pro batolata na PC

43035
27.12.10 07:24

Program pro batolata na PC.

Prý existuje program pro batolata na PC - do cehokoliv triskne, neco to udela. Nemate nekdo neco takoveho? (staci nazev, stahnu si to nekde)
Zavislost se musi budovat uz od mala :-) (Manzel nema rad telku, ale kluk pocitac proste mit musi :-) no comment)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
27.12.10 08:33

Pudlo, u nás frčí www.hraveuceni.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.12.10 09:17

Pudlo konečně názor ktéry s Tebou sdílím! :kytka:
Děkují!

• Citovat
  • Upravit
18305
27.12.10 10:19

Pudli tak o tom programu nevím, ale podívej se na stránky ŠPIDLA Software, jestli by se vám nelíbil program „Veselé motory“. V mém okolí měl jednoznačný úspěch, bez rozdílu generací… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 10:49
Lakyna píše:
Pudlo, u nás frčí www.hraveuceni.cz

to neni presne ono

1. on nebude mit pocitac na internetu
  2. je to na mys, on potrebuje neco na klavesnici, aby to neco delalo pri bouchani do klavesnice

kazdopadne dik, myslim, ze pozdeji se to vyuzije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 10:52

jo a melo by to bezet na W98

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 10:59
Jura007 píše:
Pudli tak o tom programu nevím, ale podívej se na stránky ŠPIDLA Software, jestli by se vám nelíbil program „Veselé motory“. V mém okolí měl jednoznačný úspěch, bez rozdílu generací… :lol:

diky ale podle popisu to taky vypada uz spis na neco slozitejsiho -shanim program pro tvora, ktery jeste neumi ani poradne skladat duplo. pozdeji se to urcite uzije, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.12.10 11:08

Pudlo kolik je Tvému synovi?

• Citovat
  • Upravit
43035
27.12.10 11:18

mam to v metriku, 17 mesicu zhruba..

ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.12.10 11:39

Ahoj, tak u nás frčí www.poissonrouge.com Malá už si to i sama pouští ikonou na liště :roll: Jj, právě sedím u počítače, tak malá okamžitě přiběhla a vyhazuje mě od počítače :cert: Ale už je teda starší - 30 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.12.10 13:29

Tak teď jsem si ty „Veselé motory“ projel (mám je na noťasu). Tam vlastně potřebuješ jen levé a pravé tlačítko myši, nic jiného. A navíc hlas asi desetiletého kluka ti říká, co máš dělat. Takže znalost čtení není nutná, jen musí Rafánek pochopit, k čemu je na myši tlačítko.
Ale faktem je, že ze začátku se každé dítko u toho vzteká, než pochopí, o čem ta hra je. To máme vyzkoušené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
27.12.10 13:58
Pudloslava píše:
ani tak mi nevadi, ze si obcas pohraje s pocitacem, ale prijde mi to bezpecnostne nedomyslene. Muze to rozbit, vylit na to piticko, tahat kabely.....

Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?

Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 14:34
BohunkaP píše:
Pudloslava píše:

Mohu se zeptat, co se v tomto směru vyřeší tím, že tam bude mít „program pro batolata“?

Nebyl by vhodnější dětský notebook, například něco podobného ?

samozrejme, ze detskym programem se bezpecnost nevyresi - ten komentar o bezpecnosti byl pro Lenu a nemel vubec zadnou souvislost se zadanim diskuse, asi jsi to nejak spatne pochopila, nebo jsem te spatne pochopila ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 14:37
Jura007 píše:
Tak teď jsem si ty „Veselé motory“ projel (mám je na noťasu). Tam vlastně potřebuješ jen levé a pravé tlačítko myši, nic jiného. A navíc hlas asi desetiletého kluka ti říká, co máš dělat. Takže znalost čtení není nutná, jen musí Rafánek pochopit, k čemu je na myši tlačítko.
Ale faktem je, že ze začátku se každé dítko u toho vzteká, než pochopí, o čem ta hra je. To máme vyzkoušené…

juro - kdyby nic jineho, nemam detskou mys a kupovat ji rozhodne nebudu - stejne tak pro Bohunku - nechci kupovat zadny detsky notebook - stare PC mame zadarmo.
Juro ja myslim, ze na mys je fakt jeste malej, neumi se najist lzici, ma ty ruce olsovy :-) neni mu jeste rok a pul, je fakt malej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.12.10 14:40
Ernata píše:
Ahoj, tak u nás frčí www.poissonrouge.com Malá už si to i sama pouští ikonou na liště :roll: Jj, právě sedím u počítače, tak malá okamžitě přiběhla a vyhazuje mě od počítače :cert: Ale už je teda starší - 30 měs.

COVECE TO JE DOBRY:-) akorat zase - je to online a chce to mys. kazdopadne si nekam ulozim link na pozdeji, dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí