Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Tak za mě to je úplně parádní kroužek. Máme teda báječnou lektorku, tak možná je to i tím. Chodíme již 2 kurzy a budem chodit dál. Dceru to velmi zaujalo, dokáže se soustředit, protože každá aktivita se dělá tak 5 minut, tak jí to nepřestane bavit… Každá lekce je na nějaké téma- např. ovoce a zelenina: paní lektorka donesla květák, okurku atd a děti to měly přikládat ke správným obrázkům nakresleným na papíře- takže měly srovnání obrázek x skutečná zelenina. Pak 5 minut nějakého záživného pohybu, pak něco na dané téma vytváří- je to velmi jednoduché ale pěkné a děti to zvládnou. Pak něco ochutnají( téma les- borůvky, téma ovoce- hrušku atd)
Já jsem nadšená hlavně z reakce dcery. A je pravda, že u nás ve skupině měl kroužek opravdu úspěch, nikdo nepřestal chodit a všichni jsme pokračovali do dalšího kurzu…
Za mě ANO, stojí to za to. Řekla bych teda tak od roka a půl, dřív to asi cenu nemá, ale pak už ano a po tom druhém roce je to úplná paráda. Trošku taková příprava na školku, řekla bych.