Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte.
V patek (9DPO) jsem si našla slabulinkou carku na testu In Time z DM.
Od te doby testuji každé ráno. Prišla jsem naposledy v 20 tydnu o miminko a strašne se bojím že se to stane znovu.
Jenze tam vidím strašne pomalou progresi. Posledni test je 15DPO a stále to neni dost tmavé. Druhý obrázek jsou mama testy a ty jsou hodne tmavé ale jak to že ty In Time tak tmavé nejsou? Ja vím že jsem asi blazen ale strašne moc se bojím…
Každý test má jiné množství barviva. Proto síla čárky nemůže nic vypovídat o prosperitě těhotenství.
Jinak ty testy úplně vlevo jsou za mě jednoznačně pozitivní. Pokud už máš po termínu očekávané menstruace, tak gratuluji
Za me dobry
!!! Taky jsem to po ztratach sledovala. Objednala bych se na gyndu na ultrazvuk. Do te doby lze jeste jit treba ob den na krev, pokud chces mit treba “jistotu”. Ultrazvuk v 7tt a dale ukaze vic
Testy bych uz nedelala. Drzim palce, aby vse uz dopadlo! 👍
Těhotná jsi. Jak to dopadne ti nikdo neřekne. Musíš doufat, že jsi si všechnu smůlu už vybrala. ![]()
Máma testy mají hodně barvivaa proto na nich bývají dobře viditelné i slabé duchy a už brzy jsou na nich hodně silné čárky. Intime má barviva naopak nejspíš málo…já jsem též měla na intime nulanula nic a na jiném testu (myslím že Pepino) krásné viditelnou čárku…že se bojíš je asi pochopitelne, když jsi prošla ztrátou ale neustálým testováním tomu tak jako tak nezabránis. Naopak se budeš stresovat tím jestli čárka dostatečně síli, jestli je HCG dost vysoké atd…a to neni dobrý…
Těhotná jsi. Držím palce ať to vyjde a miminko je zdravé a zdárně to spolu dosáhnete až k porodu
![]()
Moc mě mrzí tvoje ztráta. Testy jsou pozitivní, těhotná jsi. Držím palce, ať to tentokrát dopadne dobře.