Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@vokishka
Ano, v rámci pokusu o socializaci sem musel odeslat zároveň asi 7 zpráv. To nepopírám a taky sem se ve zprávě předem omluvil, pokud zpráva vadí. Ale nemám důvod si vymýšlet ale samozřejmě vás nemám jak přesvědčit a každý má právo na vlastní názor a to respektuji. A ještě jednou se omlouvám, pokud se zpráva nějak dotkla.
Pokud je to pravda a mas takovy vek, je mi te lito a ta tvoje kamarádka není „fajn“, bohužel.
Pokud ta fotka byla tvoje a nedaří se ti nabalit ženskou ani na ty psy, tak myslím, že „sázka“ nepomůže
I kdyby to byla pravda, podle mě ženy nezaujme, že jakoby nechceš a musíš, normálně si napiš na seznamku, něco o sobě a je to
Nesmělých chlapů ve tvém věku je. Trpělivých ženských, co mají rády přírodu a velké pesany, je taky plno.
@Ani123200
Nejde ani tak o ženu… vztah nehledám… opravdu to je sázka, že prý jinak se k socializaci atd nedokopu 😅 ale děkuji 🙈 Navíc rád hecuju a věděl jsem že se klidně mohu vsadit protože tomu nikdo věřit nebude, a nehrozí že bych se pletl takže mi provokace vyjde 😅 🙈 🙈
@Petrises píše: Více
Noo, tak proč teda posílat fotku a ty ženy by ji měly hodnotit, zda se jim líbíš, když nehledáš vztah? To vůbec nechápu pak smysl. Dej si inzerát na hodinového manžela a ještě si něco přivyděláš. A pak je jedno, jestli se lidem, co jim budeš doma něco opravovat, budeš líbit, nebo ne.
@Ani123200
To je těžký.. zkrátka 1. Problém je nízké sebevědomí které prý mám.. A kamarádka se mi mimo jiné tímto snaží pomoct a dokopat mě k tomu abych prý zjistil že to je jen v mé hlavě a zároveň ví že sám se k ničemu nedokážu odhodlat… ani ke kamarádství, kontaktu atd a prý potrebuju popostrčit a zároveň je prej škoda abych nenabídl pomoc když sem prej šikovnej a prej i úklid zvládat dobře 😅 😅 Ale je to kamarádka… ta by pro povzbuzení řekla cokoliv 😅 a s tím hodinovým manželem mi to taky říkala. Jenže já se zaprvé stydim, za druhé je spousta věcí ktere bych třeba nemusel umět a zároveň si nemyslím že bych cokoliv umět jako odborník a měl právo si za to brát peníze a nabízet to jako službu. Navíc to už dnes dělá kde kdo takže by stejně nebyl zájem 😅
Ber v úvahu, že ženy dbají na svoji bezpečnost a toto jsou velmi zvláštní okolnosti k tomu, pustit si někoho neznámého domů. Každopádně přeju hodně štěstí.
@Ivan PPZ v pořádku,.každý má možnost názoru a v diskuzi s tím člověk musí počítat 😅 😁
@Ani123200
To samozřejmě chápu a zároveň na to i trochu spoléhám 😅 Navíc to je i jeden z důvodů proč sem říkal že nemá cenu nabízet nejake služby když pominu to, že si nemyslím že bych za opravy atd měl brat peníze protože to není jako od nekoho kdo to dělá 10 let… protože nemám reference, nejsem známý takže by ani žádná žena služby neriskla 😅
V první řadě bych si našla lepší kamarádku
Napadá mě hned 1000 způsobů, jak se socializovat a žádný z nich není tak ujetý, jako tohle.
A odkud jsi? Něco bych potřebovala, ale přes půl republiky tě tahat nebudu.
Jestli jde o to se socializovat, tak to provádějte v reálném světě někde v kavárně, v knihovně (velká šance na nesmělé ženy, které budou chápat vaše problémy se socializací), klidně v autobuse… Prostě doopravdy s člověkem, který stojí naproti vám. Ne s nějakým anonymem po internetu. To vás s lidmi mluvit nenaučí. Naopak to zdržuje progres, protože získáte pocit, že se posouváte, když stojíte na místě se zataženou ruční brzdou… A kamarádku, co by na mě takhle tlačila a furt mě dokopávala do něčeho, na co se zjevně necítím (jinak bych to přece dělala sama od sebe) bych asi úplně neocenila…
Ach jo
28 let a vymýšlíš hlouposti jak puberťák. Kéž bych se sem mohla přijít podívat třeba za 200 let. To bude něco..
…
Příspěvek upraven 01.03.26 v 12:02