Projekt Kniha dětem

2813
8.2.19 14:00

Hmmmm…nikdo snad nemůže být tak hloupý, aby na tento špek skočil. Celkem by mě zajímal princip celé akce (koupím 1 knihu a 36 jich dostanu zpět). Ať počítám jak počítám, někdo při tom musí zákonitě ostrouhat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20
8.2.19 14:06
@modravlocka píše:
Hmmmm…nikdo snad nemůže být tak hloupý, aby na tento špek skočil. Celkem by mě zajímal princip celé akce (koupím 1 knihu a 36 jich dostanu zpět). Ať počítám jak počítám, někdo při tom musí zákonitě ostrouhat.

Ano, je to tak. Je to projekt, nikoliv špek..pokud nemáte zájem o další informace, nereagujte.. :mavam:

• načítám...
21311
8.2.19 14:09

@LuciVeLu tak rozepis princip projektu. Skutečně to vypadá krajně podezřele

• načítám...
4706
8.2.19 14:09

taky by me zajímalo, jak to funguje. Neměli by se ty knihy poslat dve, když se jich tolik vrátí? :think: Jako v těch dětských ratezových dopisech, které se k člověku vraceli x-krát :lol:

• načítám...
20
8.2.19 14:13

Sz

• načítám...
11081
8.2.19 14:26

Že by „letadlo“ :(
Je toho plný Facebook a další weby

• načítám...
20
8.2.19 14:31
@anecak píše: Že by „letadlo“ :(
Je toho plný Facebook a další weby

Ja fb nemam, ale věřím že ro tam bude taky.. nicméně hrozně se mi to líbilo, svou knihu jsem již poslala, ale sehnat 6 lidiček a pokračovat je nadlidský úkol :,( Takže jsem spíše zklamána. Ale nikoliv z toho že jsem zakoupila a zaslala knihu, ale s té nedůvěry, možná i nezájmu o knihy… nevím…

• načítám...
4380
8.2.19 14:34

no poslala mi to jedna známá u které jsem si myslela, že má všech 5 pohromadě, ale ani jsem to nedočetla, tyhle řetězové zprávy nesnáším

• načítám...
20
8.2.19 14:41
@Kaileee píše:
no poslala mi to jedna známá u které jsem si myslela, že má všech 5 pohromadě, ale ani jsem to nedočetla, tyhle řetězové zprávy nesnáším

Mé známé třeba už knížky chodí… no nic, nečekala jsem tolik negativních příspěvků😰 :oops:

• načítám...
4380
8.2.19 14:46
@LuciVeLu píše:
Mé známé třeba už knížky chodí… no nic, nečekala jsem tolik negativních příspěvků😰 :oops:

je to celé naprostý nesmysl, já mám doma milion dětských knih, už jen ty, co vydával Albert za body a pak prodával za 10 Kč :mrgreen:
pokud někdo nemá knihy, tak ať si zajde do antikvariátu, tahle charita je o ničem, dostat knihy od bůhví koho a bůhví jaké

• načítám...
5040

Já bych darovala 36 knížek a na oplátku žádné nechtěla, jsem jimi zavalená :lol: To se v projektu taky počítá? Jinak ten projekt je samozřejmě podfuk, okrádání, nesmysl.

• načítám...
11081
@LuciVeLu píše:
Mé známé třeba už knížky chodí… no nic, nečekala jsem tolik negativních příspěvků😰 :oops:

a co se nad tím zamyslet - každý pošle 1 knihu, ale ty jich máš dostat 36, to se asi na všechny nedostane, nemyslíš?

• načítám...
20
8.2.19 14:48
@Kaileee píše:
je to celé naprostý nesmysl, já mám doma milion dětských knih, už jen ty, co vydával Albert za body a pak prodával za 10 Kč :mrgreen:
pokud někdo nemá knihy, tak ať si zajde do antikvariátu, tahle charita je o ničem, dostat knihy od bůhví koho a bůhví jaké

Mě to zaujalo, to je celé. Na knihy mám, mame jich taky spoutu,neberu to jako charitu… :mavam:

• načítám...
20
8.2.19 15:02
@Čičorečka píše:
Já bych darovala 36 knížek a na oplátku žádné nechtěla, jsem jimi zavalená :lol: To se v projektu taky počítá? Jinak ten projekt je samozřejmě podfuk, okrádání,
@anecak píše:
a co se nad tím zamyslet - každý pošle 1 knihu, ale ty jich máš dostat 36, to se asi na všechny nedostane, nemyslíš?

V sz vam zkopiruji o co vlastně jde… je mi s roho smutno…

• načítám...
5040
8.2.19 15:14

@LuciVeLu děkuji, tos nemusela. Já už jsem si o tom cosi přečetla, koluje to docela dlouho. Je to blbost. Ale jak říkám, já bych do toho nešla, ani kdyby to vycházelo. Zbavit se jedné knížky a dostat 36? Co jsem komu udělala, kam to mám dávat? :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu