Projekt Slunečný vršek (developer Orco)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
10.11.14 19:45

Dobrý večer:)
moc děkuju za Váš názor i čas, který jste dal do tohoto článku:)…potěšilo mě to…
Jinak chápu, že všude když člověk bude chtít, najde si chyby…ale přesně pokud nejsou nijak „zásadní“…vše se dá vyřešit…:)
Já mám také pocit, že lokalita SV je poměrně po všech stránkách(kritérií),které jsem měli, poměrně vyhovující…
A jak píšet, rusové, ukrajinci, vietnamci (Libuš, Písnice) apod.jsou všude…prskání omítky vesměs také, u rodičů v novém domě…
Uvidíme, ale děkuju za hezké počtení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.14 00:26

Aby nám to ORCO nekrachlo...

Dobrý den,
jsem také jednou z těch, co už investovali do aktuální výstavby na SV, která se má dokončit v prosinci 2015. Každopádně v souvislosti s nynějším vývojem samotné skupiny ORCO property group se poměrně obávám své investice. Jejich výhledy nejsou slavné, ale to se vše dá dohledat. ORCO už skončilo na české burze a ztráta firmy neustále narůstá. Nechci plašit, jedná se o informace z médií i analytických zpráv, a proto máte-li někdo více informací nebo více zasvěcený pohled, podělte se prosím. Nikdo z nás si nepřeje o peníze přijít a zatím jsem nenalezla mnoho informací z diskuzí, že by někdo řešil obavy o své investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.11.14 12:32

Dobrý den,

upřímně taky mám lehké obavy, o situaci Orco jsem se tak nějak více dozvěděli až po složení 50 000 Kč rezervačního poplatku (asi naše chyby, že jsem se neinformovali dřív)…pak jsem na to téma hovořila s panem Pavelkou, ale tak samozřejmě, že mě ujistil, že je vše v pořádku atd. atd.
No informace mám asi stejné jako vy, jen z internetu a navíc moc se v této oblasti nevyznám, tak asi zbývá jen doufat??:) Zase si myslím, že snad to až tak daleko nejdojde, pro jistotu platíme zálohu 15% na jistotní účet u banky, né přímo developerovi, ale i tak asi to není 100% záruka, protože právě od Čsob má Orco úvěr na stavbu SV…tak asi uvidíme a budeme si držet place:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.14 14:31

Dobry den, trochu by me zajimala jedna vec, co mi tu chybi. Kolik se priblizne na SV plati domovni poplatky u techto novostaveb? Myslim tim fond oprav, vytahy, zminena ochranka, hlidani parkoviste atd dohromady?
Davat totiz temer 4M Kc za 72m2 a pak platit jeste pres 6 tisic mesicne bez elektriny by se mi nechtelo…

Nyni bydlim v panelaku primo vedle stavby a castky jsou oboje cca polovicni. Bohuzel me v panelaku trochu stve dupani sousedu, coz podle me nelze az tak prisuzovat tomu, jak clovek chodi, ale jakou ma podlahu. Pri rekonstrukcich si sem kazdy da plovoucku s papirovym 2mm mirelonem jako izolaci a je hotovo. Sam jsem si sem dal hezke PVC za 300Kc/m2 a sousede si nikdy nestezovali na dupot. Pracku z koupelny slysim take a dokonce i chodici sousedy podemnou (to je tak kdyz si nekdo da do chodby dlazdicky na podlahu a jeste je neoddeli od zdi sparou). Na vsechno se da zvyknout, ale pokud by novostavba toto neresila, tak bych asi zustal tam, kde jsem. Z 6. patra tu mam alespon krasny vyhled :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.11.14 13:19

Ahoj,

já taky bydlím na SV, skoro 3 roky a lokalita je to podle mě fajn. Žádné problémy, v okolí mi příjde bezpečno a dobrá dopravní dostupnost. Zatím jsem v nájmu, ale přiřadila jsem se k dalším nervozním čekatelům na dostavbu. Mám zatím zarezervováno a doma návrhy smluv…máte prosím zkušenosti, jestli Vám povolil v nich dělat úpravy? Jsou dost jednostranně výhodné pro Orco :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.11.14 15:42

Dobrý den,
my máme již splacen ten 15% poplatek, takže smlouvu o smlově budoucí kupní jsme řešili přes právničku poměrně dlouho, na určitých úpravách se dohodli, moc jsem to pak nesledovala, protože měla mojí plnou moc, každopádně při přípomínkování jim označila skoro třetinu textu, nakonec 100% nevybojovala, ale říkala, že po těch změnách schválených by to už podepsala i ona, tak snad to bude ok:))
a vy už máte teda splacen rezervační poplatek a k dispozici smlouvu budoucí kupní?
Jinak mě potěšilo, že se Vám tam bydlí dobře…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.11.14 10:15

Dobré ráno,

ano, mám zarezervováno, zaplacen poplatek a doma smlouvy :-) Když jsem uviděla navrh smlouvy o budouci smlouvě kupní, tak mi bylo jasné, že bez právníka se určitě neobejdu…ale aspoň jste mě potěšila, že se Vám podařilo vyjednat změny. Bylo by možné, že by jste mi poslala kontakt na právničku, která Vám smlouvu revidovala? Nějaké kontakty mám, ale přece jen je lepší už s referencemi a zvlášť, když je to stejný projekt.

Pokud by jste chtěla cokoli vědět o lokalitě a kvalitě předchozí etapy ve které bydlím, tak Vám ráda napíšu víc informací, není problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.11.14 10:26

Dobrý den:)

bohužel právnička je od října na mateřské… jinak Vám držím palce:)
Jinak děkuji za nabídku o info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.10.15 13:17

@Vigilant Owl Dobrý den, mohu se zeptat, kde jste velmi dobrou recenzi na ZŠ Kozinovu četl? Nebo mluvíte z vlastní zkušenosti? Já bohužel na tuto školu slyším jen samá negativa. Je to pro mě aktuální téma, vybíráme na příští rok školu. Vím o hodně rodičích, kteří bydlí na Vršku a dávají děti na Donovalskou, ZŠ Chodov nebo dokonece Campanus. A z textu dedukuji, že bydlíte v domě E, že? Předem děkuji za odpověď. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí