Proktolog, Gastroenterolog - hemeroidy

51
29.1.14 14:19

Proktolog, Gastroenterolog

Můžete mi poradit dobrého gastroenterologa nebo proktloga v Karviné, mám hemeroidy a je to hrozné, měla jsem je před prvním těhu, no a teď při to druhém je to 100× horší, skoro při každé stolici krvácím, mám strach i ze samotného porodu, že jim tam vykrvácím, což je možná blbost, jsem s toho vyřízená :,( Jsem v 5 měsíci, vím že jsem to neměla nechat zajít tak daleko, ale říkala jsem si že to nemá cenu řešit, že to nechám až po tom druhé mimču, jsem s toho úplně nešťastná. :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
29.1.14 14:50

Nejsem z Karviné, ale u nás jsem si zašla do nemocnice přímo na gastro oddělení a bylo to nejjednodušší. Udělali vyšetření, odstranili problém a já se před tím zbytečně trápila. Ale cítila jsem se trapně :oops: takže jsem to taky dlouho odkládala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.1.14 15:04

Taky jsem z karvine a mam stejne problemy. jeste jsem se nikam nedokopala. A taky nevim kam jit no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 15:04

V ostrave dr. andel, bebinko.cz
Karvina nevim.

• Citovat
  • Upravit
51
29.1.14 21:11

No jo, ale dneska mi na gyndě dr. řekla že v těhotenství s tím nic dělat stejně nebudou, což mi bylo jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
30.1.14 20:20

@Pjeťa No já nevím, ale pokud je máš někde na kraji tak si myslím že by ti pomohly. Kamarádce to dělala i gynekoložka, když se jí svěřila při prohlídce. Prý používala nějakou jakoby gumičku a zaškrtila to. Gumička jí teda ještě ten den spadla, tak jí to udělala znovu a to už bylo ok. Nic jí neumrtvovala, žádné léky ji nedávala prostě nic co by se neslučovalo s těhotenstvím. Být tebou zajdu si za odborníkem a nebo do té nemocnice a oni ti řeknou. Je přece zbytečné se trápit, když by ti třeba uměli pomoct už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.2.14 13:44

No právě že je mám venku a už jsou hodně velké, takže stejně půjdu pod kudlu, no ale až po tom porodu, že :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí