Mravenčení v těle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
653
29.1.14 10:46

mravenčení v těle

Mám takový dotaz. Už skoro rok mi mravenčí v těle. Začalo to rukama přidaly se nohy už i v obličeji a odráží se mi to na očích..Mám pořád pocit unavenýh očí, strašně mě tlačí a pálí a začínám špatně vidět. Mám v nich pocit jako kdybych v nich něco měla. Byla sem na očnim je to tedy už rok ale vše v pořádku. Kam mám jít k doktorovi??Odběry u obvodáka jsou v pořádku :? už nevim kam stim :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.1.14 10:49

@mikoy rozhodně bych to řešila, co nejdřív. Nech si napsat žádanku na neurologii, tohle obvoďák nevyřeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
29.1.14 10:54

Mě děla mravenčení klasická latentka. - takže jím hořčím ale jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.1.14 10:54
@martina.se píše:
@mikoy rozhodně bych to řešila, co nejdřív. Nech si napsat žádanku na neurologii, tohle obvoďák nevyřeší :think:

Ano, je to tak zrovna jste mě předběhla ;) z žádankou kalupem na neurologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
29.1.14 11:01

@Rakia přesně tak neurologie teď jsem to chtěla dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
29.1.14 11:03

Já sem tam byla ale už je to přes rok a dělali mi CT mozku a EEG a odběry krve a prý nic..mám strach tam jít znova že mě vyženou :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
29.1.14 11:05

Testy na boreliozu - co nejdriv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.14 11:08
@mikoy píše:
Já sem tam byla ale už je to přes rok a dělali mi CT mozku a EEG a odběry krve a prý nic..mám strach tam jít znova že mě vyženou :| :|

njn, ale před rokem nebylo teď. Já bych měla daleko větší strach, že to neřešim. Protože mravenčení může být banalita a taky velký problém. Vydupala bych si tu žádanku co nejdřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.1.14 11:09

Co od patere? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
29.1.14 11:18

@Andy27 od páteře sem to mívala v těhu ale já to mám ted v celém těle. To mravenčení se mi pomalu stupnuje a už to mám všude. Ty oči mě trápí taky to je hrozné, ta unava očí a bolest a špatně vidim. Nemužu si je ani promnout jak mě tlačí a bolí. jsou citlivé na světlo. Ale objednám se na neurologii, je fakt že sem tam byla déle jak před rokem a to je sakra doba :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
29.1.14 11:24

@mikoy hele já být tebou tak si zažádám o ty testy na boreliozu… mimochodem - klouby tě nebolí? a hlavně si je nech udělat i kdybys poslední rok klíště neměla.. já neměla klíště pět let a když jsem v podobném stavu ša k doktorce tak mě div nevyhodila že je to zbytečný dělat.. jaký bylo překvapení když mi pak sama volala že mám pozitivní nález a téměř rok sem se z toho dostávala… a jediný příznaky co sem měla tak totální únava očí, to že špatně vidím, mravenčení, a putující bolest - jednou mě bolelo ramen, jednou kotník, jednou kolena… fakt sem si přišla jak na odpis.. a hned pak bych si zašla na neurologii, ono to taky může být neuroborelioza.. ale hlavně se nenech odbýt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.1.14 11:37

Takové nespecifické příznaky se těžko diagnostikují. Mě napadlo první RS, ale to by nejspíš už poznali, napadá to každého doktora při slově mravenčení a brnění. Může tak začínat parkinson, borelie už tady někdo zmínil. Ještě se mlže jednat o hormonální problém, řekla bych štítná žláza hlavně v souvislosti s těma očima. A nejblbější možnost je paraneoplastický syndrom.

Tím samozřejmě nechci strašit, jen píšu možnosti co mě napadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.7.14 22:35

Ahoj, uz jsi zjistila, kde je problem. Mam podobne potize a hledam, co s tim.Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.7.14 16:40

@darauk Ahoj ne nezjistily…jen beru AD prý nervama :pankac: ale mám to pořád a to sem totálně v klidu :) žádný nervy nic…ted to tolik neřeším ale kdybych asi nebrala AD tak s toho dostanu zase depku :,( už se mi to stalo. Nevím na koho se obrátit. Hlavně sem spozorovala že jak mi mravenčí končetiny tak mi jako by sflekatí ruce…nevím fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.7.14 16:52

Sflekati? Chlapovi jak sflekati ruce, tal vi, ze ma okamzite hodne vypit, ze je dehydrovany a pak mu i mravenxi. Kup si magnesie a zkus vypit alespon 3 litry, v lete opravdu jeste vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí