Svědění jednoho oka

3987
28.1.14 17:50

Svědění jednoho oka

Ahoj všichni :)
cca poslední měsíc mě trápí svědění levého oka. Je divný, že jen jedno. Alergik jsem na pyly, což v týhle roční době se těžko projeví :mrgreen: Nějak mi nejde do hlavy, že mě svědí prostě jen to jedno, druhé vůbec. Mám ho zarudlé, nejhorší je to později odpoledne, večer a ráno když vstávám. Přijde mi, že už to postupně začínám mít i přes den. Prostě šííílené svědění nejdřív u vnitřního koutku, potom u druhého koutku a pak v celym oku. I když to zrovna nesvědí a je klid, tak mám stejně pod víčkem vidět červené žilky. Nesetkal jste se někdo s tím? Teď jsme toho lítání po doktorech měli víc a ještě budeme, i manžel a dcera, tak nechci říkat v úterý v poradně doktorovi, aby mě hnal někam na vyšetření. Končím 23.tt, myslíte, že by to mohlo s těhotenstvím, souviset? Nějak si nedovedu vysvětlit, čím by to mohlo být a už mě to vážně štve a obtěžuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
28.1.14 17:59

Může to být zánět v počáteční fázi. Mně se takhle taky rozjížděl… na oční, jiné řešení není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.1.14 18:18

@Ewista ahoj trpím na podobné věci, zažila jsem to a pomáhá mi Opatamol - nevím jestli jako těhule můžeš? Ale jak píšeš ráno mě oko svědí, kápnu nebo někdy i jen vodou a je klid - jsem alergik také na pyly + zvířata.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
28.1.14 18:19

@SussieS také by mohl být…

• Citovat
  • Upravit
19609
28.1.14 18:26

@Ewista
Zkoušela jsi Ophthalmo septonex? Nevím teda jestli se může v těhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
28.1.14 20:34

Díky holky, nezkoušela jsem nic, nic moc se nesmí, ale konkrétní výrobky jsem nezkoušela… @SussieS A to by trvalo měsíc a svědilo to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
29.1.14 17:00

Mam uplne to same a jsem 22tyded, taky jedno oko! Zaclo to pred vanoci, mazala jsem to prolisem. preslo to a po novem rice se to vratilo v plne sile. Koupila jsem ophtalmoseptonex, zabral. Po dalsim tydnu klidu extremni zhorseni, svedilo to fakt strasne a taky jen jedno oko. Byla jsem u ocniho, napsal ophtalmo framykoin pri potizich, rikal ze bude stacit jednou maznout a hned to orejde a narazove tehotenstvi nevadi :think: mazala jsem ctyri dny, nez to preslo.ted byl nejakou dobu klid, vcera to zaclo zas :roll: tak mi asi nezbyde, nez to zase namazat :roll: kdyby ti neco pomohlo, napis. Ten doktor se me ptal, jestli nemam alergii :nevim: nemam, jen me napada, jestli jsem nezacla mit treba alergii na psa. :think: hodne si umyvam ruce, po tom, co jsem s ni v kontaktu, ale muze se stat, ze zapomenu a protru si oko.ale proc svedi jen jedno, ze… :nevim: jsem bezradna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.1.14 08:47

@Ewista Já jsem takhle trpěla snad 2 měsíce, než jsem se dohrabala na oční. Byl z toho parádní zánět rohovky, doktorka byla zděšená. Léčila jsem to pak docela dlouho.
Neříkám, že to máš taky, ale potíže s očima není radno podceňovat, obzvlášť, když to trvá tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí