Neustále beru antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6327
28.1.14 13:57

neustale antibiotika

Holky potrbuji radu jak byste to provedli vy, uz jsem pomalu na konci sil a nevim jak dal. porad beru antibiotika, coz mi mysleim ze neni dobry a ze to je na skodu. zacalo to v listopadu zacalo mne bolet ucho a fest, tak jsem sla na usni, ucho natekli a doktor ze to je zanet ucha napsal antibiotika na 5 dnu a kapky do ucha, jenze vubec to nezabralo, takze byla dalsi kontrola dalsi antibiotika a napsal jine kapky a to uz pak pomohlo. v prosincu jsem sla na preventivku pak dosli vysledky krev veskera ok, ale v moci neco neco bylo, ale mudr ze pokud nemam zadne problemy tak ze to pak za dva mesice jen zkontrolujeme a bylo to. v lednu ale hnedka zacatkem my nebylo dobre, zaclo mne bolet v krku, zelena ryma, kasel a unava a bolest kloubu, zase antibiotika na tydden, ale nijak mi moc nesedeli citila jsem v zaludku divno ale dobrala jsem je. a presne 5 dnu po dobrani najednou jsem zacala chodit casto na zachod a v pochve to svdilo a dokola taky, a jeste ten den vecer bolesti podbrisku jela jsem na gyndu a pry zanet mocaku napsal dalsi antibiotika, tak jsem to vcera nasadila, a dneska je mi hrozne zvracim boli mne bricho porad se mi zveda zaludek nemuzu nic snist, nevim co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
28.1.14 14:01

Tak casto by ti antibiotika nemeli davat..a rekla jsi vsude, ze uz jsi atb brala?…jinak tohle by uz mel resit imunolog…

• Citovat
  • Upravit
6327
28.1.14 14:02

@1.zizi jo rekla ale pry se neda nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.1.14 14:02

A nemáš k tomu ještě nějakou infekci v pochvě?

Jinak mě napadá - probiotika užíváš? Doporučují se vždy při atb, berou se s časovým odstupem, aby je ta atb nevyhubila, ale je to základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.1.14 14:07

Ano beru probioika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.1.14 14:09

Probiotika k antibiotikům by se měly dávat automaticky, bohužel, není to tak.
reakce není normální, asi ti tyhle nesedí, okamžitě bych šla k onomu dr., popsala problémy.
antb na zelenou rýmu? ani moje děti je nedostávají..??
na ty uši a pod. dobré např. luivac, ribomunyl, nebo něco podobného na imunitu,
svědění může být i gynek zánět, bylo něco v moči? dělali kultivaci? výtěr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.1.14 14:09

Určitě nasadit probiotika. A ten krk, kašel, rýma a bolest kloubů - jaká tobyla diagnóza, že bylo třeba nasadit atb? Dělal ti dr. CRP? Protože to se mi jeví jako viroza nebo chřipka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.1.14 14:21

Asi mas peknej chaos v tele, byt tebou tak to zacnu resit nejak prirodni cestou. Procistit telo, posilit ho. Energy centra meri energeticke drahy, pak vytestuji vyrobky energy, cisti a uzdravuji konkretni problemy. Nekde maji i diacom, ten dokaze rozpoznat kde v tele je co usazeneho za viry, bakterie. Pak se zas vytestuji bylinny preparaty.

• Citovat
  • Upravit
6327
28.1.14 14:23

@Nataša ddelal vyter bude ale za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.1.14 14:24

Navic pokud se snazite o dite, problemy se stitnou zlazou muzou zpusobovat hormony. O to vic bych se snazila to resit prirodne.

• Citovat
  • Upravit
6327
28.1.14 14:32

@AliTad crp mi nikdo nedelal, a diaknoza aninevim ona to snad sama nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.1.14 14:33

@Verun83 stitna zlaza hormony tedka kontrolovani a jsou na 1,jen proste mam na krku bolicku takova tekutina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.1.14 14:40

@hanka1120 a co ti dali za antb. já třeba vím, že nesnesu amoksiklav, ale augmentin bez sebemenšího problému. třeba máš podobný problém a tyhle prostě nesnášíš..
jinak myslím, že jich bylo dost, nejspíš bych navštívila imunologii (udělají ti nějaké testy na imunitu, leckdy se tváří OK, ale některé složky mohou být snížené..) (tam by mohli předepsat ten luivac, mým dětem pomohl neskutečně), plus určitě při každých dalších problémech, výtěr/moč na kultivaci/crp. protože leccos se dá bez antb a leccos se léčí primárně špatnými, bez znalosti konkrétního kmenu a citlivosti. (metoda dr. koukne a „vidí“ streptokoka. apod. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.1.14 14:53

@hanka1120 Tak v takovém případě bych uvažovala o změně dr. Na braní atb jsem dost opatrná jak u sebe, tak u dětí. Musí k tomu být opravdu důvod. Moje i dětská dr. tak naštěstí fungují.
A jak píšou holky, vyzkoušela bych nějakou alternativní medicínu, homeopatii, prostě celkově organismus očistit, případně bych se nechala odeslat na imunologii. Se starším jsem teď začala chodit k homeopatovi a spousta nemocí se dá opravdu vyléčit tímto, pro tělo mnohem šetrnějším způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.1.14 14:54

@Nataša nesnesu treba clacid a tedka tyhle novy prasky mi delasji to stejny co klacid a ty novy jsou cyplox 500.jinak mam astma a alergii tak vim o cem mluvis. imunologii zakladni mi delala mudr asi rok a pul a byla ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí