Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@hanka1120 tak se porad se svym dr.na alergu? Problem se mohl objevit…i kdyby ne, zna tvuj zdrav stav asi nejlépe… urcite si nech zmenit antb., tohle delat nemaji. ciprofloxacin nesnáším taky..
Mám stejný problém - v září atb na 3 dny, bolelo mě v krku, přes vánoce atb - měla jsem víc jak týden hnusnou zelenou rýmu a ted jsem opět na hromadě…
zvažuju, zda jít na orl, protože moje dr píše atb snad automaticky
mám za sebou i allegro, imuno a jsem dle testů naprosto zdravá
jak posilovat imunitu? jím každy den ovoce, zeleninu + beru i vitamíny
faktem je, že pracuji v dětském kolektivu, ale toto mi už nepřijde normální ![]()
@Anonymní píše: Více
Dobrý den,
Zajímalo by mě prosím jak jste dopadli?
Mám tymto rokem 4 antibiotika - bakterie ze školky od syna.
Nyní jsme dostala zadní rýmu, NEUSTÁLE v noci už 7 dnů kašlu. Včera jsme byla u doktora poprosit o léky na tlumení kašle - tusin ani levopront nepomáhají. A dal mi antibiotika. Poslechl mě, koukl do krku a že je potřeba antibiotika a erdomed
Já jsem úplně mimo vzala recept a šla. Další antibiotika které fakt nechci jíst. Ještě jsem si je nenasadila zase nechci znevažovat doktora, já nejsem doktor ale už by to byli moje 5te antibiotika za tento rok. Už při poslesnich - červen jsme mela průjem.
Jenže mám opravdu velkou zadní rýmu, neustále polykal hleny, kašel z hrdla mi prijde- při kašli mě bolí úplně až dole v krku když se mi hleny odtrhnou. Jinak mám suchý, celý krk mě pálí chvílemi.
Nasadila jsme si erdomed, samahan, lichořeřišnici, piju čaje, cibule a medem.
Prosím o radu, mivate někdo tak dlouhou virózu, pomůže si někdo sám nebo je potřeba antibiotika. Já už opravdu nevím, nespím už týden ten kašel je mazec… ![]()
@Anonymní píše: Více
Zpravidla končím dvojkombinací antibiotik a trojkombinací léků na tišení kašle.