Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,mám problém už 2měsíce my s prsou vytéká mléčná tekutina já myslela,že jsem konečně těhu a ono nic.Doktor my udělal vyšetření +krev na prolaktin a nic vše je prý vnaprostém pořádku přitom UZ těh.nepotvrdil a dál vytéká s prsu.Máte nebo měl jste nikdo stejný problém a jak jste to řešili.Díky za názory.Prý mám být v klidu a dál se snažit dle doktora.
Já měla taky zvýšený Prolaktin.Taky mi ,,teklo mlíko,, Ale prý je to taky hodně závislé na menstruačním cyklu. Tak nevím. Já jsem brala Medocriptine a Mysalfon, ale bohužel jsem ani jedno neužívala. Doktorovi jsem to tenkrát neřekla. A když jsem šla na další kontrolní odběry, tak už bylo všechno v pohodě
![]()
Prý to brání otěhotnění. Nám pomohla k miminku až inseminace v Pronatalu. Tím tě ale nechci strašit. U mě to bylo hodně psychický a nedozrávala správně vajíčka a tak.
Jana
Ahoj,
já jsem měla taky výtok z prsou. Doktor mi taky udělal testy z krve. Brala jsem na to jen asi deset dní mysalfon nebo tak něco. Ted mi dělali komlet hormony a říkal, že je vše v pořádku. Prolaktin opravdu způsobuje špatné dozrávání vajíčka nebo anovulaci. Někde jsem to tu našla. Ale může být zvýšený i díky stresu nebo noční prací. Ono se to řekne budte v klidu co?
My se snažíme přes dva roky a zatím nic. Pa.
Díky za odpověď už jsem ani žádnou nečekala takovou dobu nic,ale potěšilo mě to,protože z toho začínám být zoufalá.Měsíce letí a doktor se mnou nic nedělá a všechno svádí napřírodu,že až správný čas nastane tak to bude.Já už mám 5letou dceru a doktora znám 10 let,kdybych ho neznala tak už ho vyměním,ale nejsem tip co přebíhá z ordinace do ordinace jestli do ledna nic budu už naněj důraznější nebo fakt nevím.