Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
ahoj nečetla jsem celou diskusi tak možná už to tu někdo psal.Přítelovi rodiče prodávali přes prolux dům a nic dlouho nic.Pak chtěli vypovědět smlouvu a dozvěděli se, že je to bude stát 180 000Kč když přes ně dům neprodají.Nakonec se přes právníka-a díky štěstí že nebyli ti makléři důslední a chyběli ve smlouvě důležité údaje se toho zbavili a nic neplatili.
Ale před Proluxem varujeme!!
Není problém ja s Proluxem komunikuji na jejich webu domy-prolux.cz v sekci kontakty a odepisují téměř okamžitě. Požadoval jsem dodatečné označení a poslali mi zdarma velkou samolepku na okno a plachtu na plot od té doby se u me zastavují zájemci a z proluxu volaji s požadavky na prohlídky. Dovolate se také na jejich telefonní centrum
Je mi z Vás na
Uvědomte si Vážený Danieli! (Že by dokonce sám Daniel Bláha osobně?) že každý to o vás ví, že kromě vás samotných, vás nikdo jiný NIKDY nepochválí!
Na stránkách stop-prolux.webnode.cz je zaregistrováno přes 200 osob a to je jen vrchol ledovce! Stránky registrují denně 300-600 návštěv. Proč myslíte, že vyjíždějí hned na druhém místě po oficielních stránkách proluxu? Já jsem žádné jejich podmínky neporušovala, ale na rozdíl od Vás vy Anonymní Fujtajble, mi osudy nešťastných okradených lidí nejsou lhostejné. Pokud Vám Autentické příběhy lidí, kteří přišli díky Proluxu o střechy nad hlavou připadají jako žvásty, pak je mi vás skutečně líto, neboť jste duševní mrzák! A to je horší, než kdyby vám chyběly obě nohy, obě ruce i obě oči.
O Proluxu jsem nevěděla, dokud se v našem městě před chráněnou krajinou oblastí neobjevil jejich plakát o prodeji pozemků. Trochu se to propíralo na webu města a obyvatelé dostali ujištění, že vážně tu nic neprodávají, ani na webu Proluxu jsem zmiňované pozemky nenašla. Tak trochu nechápu tu jejich ceduli? Jedná se louku těsně u chráněné oblasti a fakt by mě nas… kdyby se i tam stavělo!!!
Milá paní Holmo, kdybyste slyšela denně brečet do telefonu důchodce, těhotné matky s malými dětmi a dokonce i chlapy,kterým se díky Proluxu zhroutil život, neboť přišli o veškeré životní úspory a leckdy i o střechu nad hlavou, možná byste změnila Váš názor. Budíž Vám omluvou Vaše neznalost celkového rozsahu škod, které ty zrůdy na lidech napáchaly!
Ja se jen zeptam k cemu znovuotevreni teto diskuse ma smysl? Jestli se tu budete vzajemne napadat a urazet, tak ji admin stejne zavre…
Kazdy soudny inteligentni clovek ma Google a info o Proluxu si najde vcetne tech negativnich kauz.
cimz teda neobhajuju Prolux, to v zadnem pripade…
Dobry vecir.. zitra cekam navstevu z Proluxu. Prodavam byt. Dosud mi nikdo z Proluxu nezavolal ani neemailoval, jen zcistajasna dnes volali, ze maji kupce na muj byt. Zda se mi to zvlastni. Mela jsem to stesti, ze u nas dnes byl makler z jine firmy a bavili jsme se o tom „kupci z Proluxu“ - velmi profesionalne mi rekl, ze se mam podivat na jejich reference na internetu sama, at vim, do ceho jdu. Vyzivne cteni!! Jsem zvedava, s cim zitra prijdou.
A jo.. prijit o byt a penize, ktere potrebujeme na stavbu domku, protoze cekame dvojcata, tak to bych byla ale hooooooodne nastvana. Takze primarne nic nepodepisuju a pokud mi nedaji smlouvu na vikend k prostudovani, tak muzou jit zkouset „ojebat“ nejakeho jineho pitomce. Ale je fakt, ze kdybych tu dnes nemela navstevu od konkurence, tak by se mohlo uplne klidne stat, ze podepisu cokoliv..
A je zvlastni, ze se jmeno teto „RK“ sklonuje i na emiminu ![]()
Největší radost a potěšení mi dělá číst názory jako od „evouska“. Prolux, ani jiná podvodná firma nemá u ní šanci. Osvěta funguje, milá paní Valentová… a to je prostě fakt. ![]()
tak ja jen dodam, ze tedy z „prohlidky s kupcem“ se vyklubala navsteva pouze maklere, ktery si chtel byt nafotit a nabidnout do prodeje, z cehoz velmi rychle seslo, neb to uz zkouselo nekolik dalsich realitek bez uspechu .. a nejsem zvedava na to, aby na webu Proluxu visel muj byt za nejakou uplne ustrelenou cenu typu 400 tisic … (divala jsem se na jejich nabidku na jejich webu a ty ceny jsou jak z jineho sveta)
Dale - schuzku domlouvala nejaka slecna z mobilu. Na schuzku dorazil chlap. Ktery neinformovan svou kolegyni, ze me ma prozvonit na mobil - nejdou zvonky - stal jak trubka u vchodu. Mne pak volala opet slecna (cislo dve), ze pan uz tam stoji a nikdo mu neotvira. Pripomnela jsem jim, ze zvonky nejdou… Jak je mozne, ze jde „makler“ na schuzku a nema cislo na toho, ke komu jde???? Diky faktu, ze jsem byla za pet minut dvanact varovana, ze nam nejdou zvonky a ze jsem sla tesne pred dvanactou vencit psy, takze se pan „makler“ nedostal ani do baraku, trikrat slava…
Já znám prolux asi týden a můžu říct že to jsou podrazáci první třídy.Na internetu jsem hledal chatky se zahradou a našel jsem chatku která se mi zamlouvala a byla pod tím napsána rk prolux.Napsal jsem tam že mám zájem se na ni přijet podívat i když už na stránkách bylo napsáno že je k mání za 140 až 280000 podle dohody s majitelem.Už to bylo nějaké podezřelé.Druhý den mi volala paní že s majitelkou je dohodnutá prohlídka na 16.30 hod ať se na ni zajedem podívata jestli tam netrefíme že nám dá číslo parcely at to najedem na internetu.Už jsem si kupoval byt přes remax a to jsou profíci.Když něco prodávám přes rk je samozřejmostí makléř který nás někde čeká a nemovitostí nás provede a
zaveze nýs tam.Prolux velký omyl.Majitelka tam samozřejmě nečekala vůbec tam ten den nebyla makléř od prolux nebral telefon šli jsme se tedas podívat jenom přes plot a málem na nás byla zavolána policie že chodíme po cizí zahradě:AŤ JDE CELÝ PROLUX DO.........
Omlouvám se, že jsem nevložila odkaz odkud jsem čerpala
http://www.simindr.cz/…e-amatersky/
Marcelka, Magdalenka…Tak krásná čistá jména a takový fujtajbl!