Promarněné šance

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
26.9.17 20:38

Tak jestli má zájem tak si tě najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.17 20:46

@Ymca Jako bych viděla sebe. :) Já promarnila tolik šancí, že bych je ani nespocitala. Neuměla jsem na tom zapracovat, jsem pořád vyplasena ledová královna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
26.9.17 20:54

Jako muž nejsem klasický dobyvatel, ale jsem ochotný vyvinout iniciativu, pokud mne žena zaujme. Z doby, kdy jsem se ještě seznamoval:

Pro mně je rozdíl v tom, zda žena nedává zájem nějak okatě najevo, ale je vstřícná - tedy chová se v pohodě, přirozeně, možná je samozřejmě i mírná stydlivost… Může se třeba lehce usmát a sklopit oči. Může se jemně dotýkat krku, vlasů, uší… existuje řada drobných vstřícných pohybů, díky kterým na mne pak působí neodolatelně. Jako gazela a kořist.

Může se klidně chovat i lehce agresivně, dobírat si mne, provokovat, vtipkovat… to vše beru do jisté míry jako projevy zájmu. Nesmí to samozřejmě přesáhnout určitou mez, kdy už mi ta žena připadá jako příliš oprsklá, hrubá a dobývající.

A je rozdíl, když dává najevo nezájem. Tedy rovnou uhne pohledem do strany, zatváří se nepřístupně, či působí škrobeně, napjatě, odměřeně… prostě mám pocit, že obtěžuji, je jí to nepříjemné a podobně. Je klidně možné, že ve skutečnosti chce být dobývána, ale mně je to v tu chvíli už nepříjemné - nemám rád ženy, které říkají ne a myslí ano, předstírají ignoraci a podobně. A to ani na neverbální úrovni. Musí mi s tou ženou být dobře a nebo mně musí štvát a provokovat, abych pokračoval.

Pokud žena rozumově chce, ale podvědomě vyšle odrazující signály, tak se většinou dál nesnažím. A ano, je možné, že to byl jen projev její paniky, strachu, nervozity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 21:01
@elle21 píše:

Souhlasím, když bude chtít, tak tě zkontaktuje.
Ne každý chlap, když se mu žena líbí, má o ni zájem. Jsou muži, co se rádi podívají a rádi se baví. Tohle je taky potřeba odlišovat. Není šance všude, kde ji vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.9.17 21:06
@elle21 píše:

Rozum mi říká že je to utopie. Pokud mu kamarádi nevyřídili vzkazy, těžko ji dohledá jméno ani příjmení nezná.

Příspěvek upraven 26.09.17 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
26.9.17 21:09
@Procházející píše:
Souhlasím, když bude chtít, tak tě zkontaktuje.
Ne každý chlap, když se mu žena líbí, má o ni zájem. Jsou muži, co se rádi podívají a rádi se baví. Tohle je taky potřeba odlišovat. Není šance všude, kde ji vidíme.

Několikrát jsem potkal ženu, která mne úplně uchvátila svým vzhledem a tím jak působila… dodnes si ty dojmy pamatuji. Bylo ohromné potěšení se na ni dívat, ale spíš jako na přírodní úkaz… Byla by škoda si to pokazit tím, že ji blíž poznám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 21:34
@Mart81 píše:
Několikrát jsem potkal ženu, která mne úplně uchvátila svým vzhledem a tím jak působila… dodnes si ty dojmy pamatuji. Bylo ohromné potěšení se na ni dívat, ale spíš jako na přírodní úkaz… Byla by škoda si to pokazit tím, že ji blíž poznám. ;)

To je právě to, flirtuji i zadaní muži, flirtují i muži, co žádný vztah nechtějí… Proto je seznamovaní tak nečitelné, nelze poznat, kdo se seznámit chce, a kdo je na „čumendě“.

Zakladatelko, nevzdávej to, a hlavně ničeho nelituj, nic jsi nepromarnila… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.9.17 22:22

Nevim no tohle moc nechapu, kdyz neco chci tak to chci… pred rokem a pul jsem potkala bajecnyho chlapa, rekla si o cislo, napsala, po mesici u me bydlel a dnes jsme manzele… takze se nebat a jit do toho parkrat to mozna nevyjde, ale jednou jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
26.9.17 22:33

Ahojte, já teď možná promarnuji šanci. Už asi tři měsíce po mě pokukuje jeden zaměstnanec supermarketu, kam chodím nakupovat. A pokukuje jakože fakt dost, když mě uvidí, většinou se mi dívá do očí, neuhne pohledem, vyhledává mě očima mezi lidma… Působí ale hodně nesměle, většinou se i lehce usměje. Já tam chodím nakupovat s detma, jsem s nema sama bez partnera. Ten zaměstnanec se mi také dost líbí, ale jsem strašně stydlivá a většinou moje reakce je taková, že mu oplatim pohled, asi dvakrát jsem vyloudila úsměv s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
26.9.17 22:37

Ze jsem hned zcervenala. A tak si říkám, jestli promarnuji svou šanci, když nejsem schopná nic udělat… A on taky ne. Ze strany mých kamarádek i rodiny mi bylo řečeno, že mu mám dát najevo zájem já, ptz on si může myslet že jsem vdaná, když tam chodím s detma a navíc já jsem ta, kdo ví, kde ho najdu. On o mě neví nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.17 22:37

@EvulinkaB18 Tak se ho pozadej o číslo. Tím nic nezkazis. Moc ti fandím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.17 22:40

@EvulinkaB18 Vždy je to tak, že jeden musí udělat první krok. Ja jsem sice nepožádala kluka o číslo, ale napsala mu na facebook a pak mě pozval na rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.9.17 22:50
@Criolo píše:
Nevim no tohle moc nechapu, kdyz neco chci tak to chci… pred rokem a pul jsem potkala bajecnyho chlapa, rekla si o cislo, napsala, po mesici u me bydlel a dnes jsme manzele… takze se nebat a jit do toho parkrat to mozna nevyjde, ale jednou jo. :)

Na jednu stranu si říkám, že na tom nic není, ale na druhou nechci být za někoho, kdo se vnucuje. A navíc vše by muselo jít přes jeho spolupracovníky co jsou na FB. To zavání trapasem nejen před mým idolem, ale i jeho kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
26.9.17 22:53
@Ymca píše:
Na jednu stranu si říkám, že na tom nic není, ale na druhou nechci být za někoho, kdo se vnucuje. A navíc vše by muselo jít přes jeho spolupracovníky co jsou na FB. To zavání trapasem nejen před mým idolem, ale i jeho kamarády.

Posli mu usmevacka: :) bud zareaguje nebo to nechas byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.17 06:35

Já to měl naopak. Mě když ženská přehlížela jako krajinu a líbila se mi, tak mě to právě ještě víc vyburcovalo k tomu, abych jí dobýval. Když zase dávala zájem moc najevo, tak mě to odradilo. Moji ženu jsem naháněl půl roku a nelituju toho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí