Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea
Také si myslím že co se má stát se stane.
Každopádně děkuji všem za názor. S velkou pravděpodobností to nechám plavat a podnikat další kroky nebudu.
Jedno to setkání splnilo : vím, že o mně zájem je. A příště nebo přespříšte do dopadne lépe. Možná… ![]()
@Santyna píše:
Posli mu usmevacka:bud zareaguje nebo to nechas byt
to by mohlo fungovat jedině že by měla facebook na něho a ne na jeho kamoše a musela by tam mít fotku. Jinak je to naprosto k ničemu.
@Ymca píše:
@Kobea
Také si myslím že co se má stát se stane.
Každopádně děkuji všem za názor. S velkou pravděpodobností to nechám plavat a podnikat další kroky nebudu.
Jedno to setkání splnilo : vím, že o mně zájem je. A příště nebo přespříšte do dopadne lépe. Možná…
buď v klidu je spousta chlapů co by šli do čehokoliv… takže zájem bude vždycky
@jakanas
Já se posledních několik let starala o nemocného člena rodiny a neměla jsem ani chuť ani příležitost na seznamování.
Na jaře jsem na zahraniční dovolené potkala místního muže a jako kamarádi jsme spolu prožili dva týdny. Při tom jsem si uvědomila, jaké je hezké moci se podělit o dojmy a mít společné zážitky.
Když chodím do práce, na nákup, ve vlaku ani autobusu jsem však na nikoho nenarazila.
Letos ještě před zimou ještě jeden víkend v horách plánuji, tak uvidíme, co mi osud nachystá.
@Ymca
Svého času jsem byla stydlivka a spíš jsem před vztahem utíkala, prožila jsem několik platonických lásek. Pak se objevil ON a stud a strach šel stranou. Takže až potkàš někoho, s kým budeš na stejné vlně, dopadne to k tvé spokojenosti. Chlap je většinou přímočarý a nic nehraje. Kdyby měl zàjem, snaží se sám. Nejsme na základce.
Psala jsem tu předevčírem příspěvek o zaměstnanci supermarketu, který se na mě už pár měsíců dívá. Rozhodla jsem se, že mu zítra dam do ruky lístek s mým tel. Číslem. Držte pěsti!
@EvulinkaB18 píše:
Psala jsem tu předevčírem příspěvek o zaměstnanci supermarketu, který se na mě už pár měsíců dívá. Rozhodla jsem se, že mu zítra dam do ruky lístek s mým tel. Číslem. Držte pěsti!
Tak se nezapomeň ozvat, jak to dopadlo! ![]()
@Russet @Ymca děkuji, snad to nebude moc velký trapas. Akorát se bojím, že se neozve a navíc budu muset přestat do toho obchodu chodit. ![]()
@Ymca A možná ten někdo hledal jen rozptýlení pro ten konkrétní večer a pak by stejně dál nic nebylo.
Já si myslím, že pokud se dva lidi potkat mají, tak se potkají a pokud k sobě nepatří, tak se prostě minou.
Až se příště potkáš s někým sympatickým, kdo Ti řekne, jestli se uvidíte, tak už budeš vědět, jak zareagovat.
Já bych na takový dotaz taky hned nevybalila svoje telefonní číslo. Musel by si o něj říct sám. A kdyby si neřekl, tak by ho neměl. To je jednoduchá matematika.
V každém případě si říkej, že to tak mělo být a zaměř svojí pozornost někam jinam. Tady podle mě akorát marníš čas.