Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
vím, že tohle asi není ideální místo, ale člověk nikdy neví.
Hledám nějaký podnájem ve Středočeském kraji, čím blíže Praze, tím lépe.
Mám 24 let, nekouřím, nepiju, nemám zvíře a jsem sám, mám stabilní práci na full time a příští rok bych k tomu chtěl přidat studium na dálku.
Takže pokud tady někdo čistě náhodou hledá nájemníka do nějakého svého bytu, tak budu rád, když potenciálně napíšete.
Co se týče velikosti, tak nemusí být velký.
Hledej ve skupinách na fb ve městech/městských částech, kde bys chtěl žít. Přijde mi, že to docela funguje.
úžasná ta dnešní doba 14 tisíc za 1+1 mi nepřijde tak málo. V Praze to je málo, ale já nechci bydlet přímo v Praze na to nemám, ale třeba Týnec nad Sázavou, Čerčany, někde, kde to bude kousek vlakem do Prahy, a 14 tisíc za 1plus 1 v těchto lokalitách fakt není málo. Kamarád pracuje v bance na menším městě a má plat 28 čistého, 14 je polovina jeho platu a to tam ještě není jídlo, hygiena, internet, pojištění, peníze na cestu a samozřejmě rezerva. Matematika nepustí l. ![]()
Ale samozřejmě chápu, že dnes nejsou ceny malé, ale právě proto se pouze ptám
nikomu zbraň u hlavy nedržím ![]()
@HappySad píše: Více
No chudáček. Vždyť mu 14 tisíc zbyde jen pro něho. Z toho jako nevyjde?
@deniiina píše: Více
Ale ne, garsonku za 14 sežene. Plus energie. Ale nebude to hned, nebude to přes RK a bude muset mít i krapet štěstí, když cíli poblíž Prahy. Pokud nepracuje v Praze, tak tohle cpaní se k hlavnímu městu nechápu.
Ano, 14 tisíc na jídlo, hygienu, pojištění, internet a spousty dalších výdajů a rezervu, pokud je 14 tisíc na všechny tyto věci podle Vás hodně peněz, tak tedy nevím.
Koukám, že tady je hodně lidí, co rejpou, nechápu, docela Vás lituji, musíte mít nějaký komplex nebo zraněné city, vyrovnaný člověk tohle nemá potřebu dělat, ale každému co jeho jest.
Já se pouze chtěl zeptat, zda někdo nemá bydlení, pokud je částka, kterou jsem nabídl malá, tak přeci nikdo nemusí reagovat, já to následně pochopím, že asi není zájem. ![]()
Poblíž Prahy jsem myslel třeba Týnec, Čerčany, Benešov, Vlašim, to je dle mého poblíž nebo respektive v dostatečné vzdálenosti a pokud si myslíte, že za bydlení v těchto konkrétních lokalitách, jenž jsem vyjmenoval za 1 plus 1 budete chtít 20 tisíc l, tak to budete asi dobří blázni, kdo v dnešní době má 20 tisíc jen na nájem a kdo by Vám dal 20 tisíc třeba za 1 plus 1 ![]()
Ano, přesně tak, auto nemám, takže si nemůžu dovolit bydlet úplně někde mimo. Co se týče Prahy samotné, tak tam bydlení nehledám, protože znám ceny, tak potom jediná alternativa jsou tyto města, kde jsou dobré vlakové spoje, pokud je 14 tisíc za 1 +1 málo, tak třeba asi budu muset najít spolubydleni, ale i tak jsem se chtěl zeptat.