Pronájem přátel v novém bydlišti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
11.1.15 09:02

Pronájem přátel?

Včera jsem viděla v televize v pořadu online téma pronájem přátel. Jelikož jsem se nyní přestěhovala a nikoho tu neznám, trochu nad tím přemýšlím (koukala jsem, že někdo nabízí „služby“ i zdarma. Co si o tom myslíte? Jsem z toho trochu v rozpacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
11.1.15 09:06

??? To nechápu. Oč jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.1.15 09:06

To je blaznivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
11.1.15 09:09

To asi myslis ten serial, ne? Jinak pratelstvi je vetsinou zdarma, pokud je sluzba za penize, tak ta je tu od pradavna, ruzne spolecnice,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.1.15 09:15

:) ale ne, koukněte na to www.buddy2rent.com Já jsem právě koukala, že si tam můžu najít někoho na sport, což bych popravdě dost potřebovala. A jsou tam lidi, co to nabízejí zdarma, takže to vlastně ani pronájem není. Už jsem trochu zoufalá, hledala jsem v různých diskusí kámoše a vždy do dopadlo tak, že to nedopadlo. Napřed, že se sejdeme a pak si to druhá strana rozmyslela. A už mě to fakt nebava. Jsme v novém městě už půl roku a pořád jen dřepím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 09:18

Asi bych tuto službu nevyužila. Pro sebe mám pojem přátelé definován trochu jinak. ;)
Ale určitě to pro někoho může být přínosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 09:21

@natalka14 přijde mi zvláštní (kvůli tomu, že to neznám), že sedíš půl roku doma. Nebaví tě to, ale tvoje „bavení se“ závisí na jiných osobách… :nevim: Člověk je schopný mít spoustu aktitvit sám a „cestou“ se zpravidla nabalí i ti přátelé a nemusí se „pronajímat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.1.15 09:26

Tak jasně, že ne za prachy (stejně žádné nemám). Já si říkala, že když je to zdarma, tak je to vlastně jako každá seznamka a navíc tam vidím fotku. Ty placené pronájmy jsou podle mě spíš pro manažery a cizince. Koukala jsem, že je tam i nějaká misska, ta to určitě z důvodů přátelských nedělá:) V nejhorším si tam můžu najít studenta na hlídání dětí. Ale to teď zrovna potřebuji nejmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
11.1.15 09:26

@natalka14 neverim na umele hledani kamaradu. Kamaradi nejlepe vznikaji ze spolecnych zajmu, at ve skole, v praci, na krouzcich,… Nesed doma, zacni delat veci, ktere muzes delat sama, tzn. behat, plavat a za cas se seznamis i pri techto aktivitach. Pokud mas zajem o parovy sport, zaplat si trenera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.1.15 09:28

Malaga: tak já mám dvojčata a je to na mozek. Není to samo o tom, že bych nevylezla ven, to jsem se blbě vyjádřila. Ono se to nezdá, ale ten půl rok je málo. 3krát jsme marodili, řešilo se stěhování, a peníze nemám, abych toho moc podnikala. V malém městě jsem nikdy neměla problém někoho najít, ale to Brno je asi nějaké divné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.1.15 09:31

Cuddy: ono není umělé, jako umělé. Třeba i životního partnera mám z rande.cz. A jsme spolu 10 let. Beru to tak, že je jedno, kde někoho potkám, hlavně, že ho potkám (to zní divně, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 09:32

A já si myslím, že bys to zkusit mohla. Pokud tě to odpíchne někam vyjít a potřebuješ k tomu nutně společnost, tak proč ne :nevim: Bude to zkušenost a za tu nic nedáš ;) Pak už se třeba zorientuješ víc a příště půjdeš klidně sama tam, kde už to budeš trochu znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.1.15 09:40

Takyjednasama: dík, asi jsem potřebovala, aby mi to někdo odsouhlasil:) Asi už mám trochu i psychický problém. Měla jsem vždy kamarádů dost a najednou jsem úplně sama. Samozřejmě, když nepočítám rodinu, ale hrozně mi kamarádi chybí a jsou na druhém konci republiky:( Jsem poslední dobou ze všeho šíleně unavená a tak se možná setkám hůř než normálně. Je to trochu začarovaný kruh. Nemůžu se dostat do pohody a když nejsem v pohodě, tak se se mnou asi nikdo nechce kamarádit. Nevím. Mám jen nějaké špatné období, snad to brzo přejde. Kdybych tu měla aspoň babičky na hlídání. No, už dost hekání! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.1.15 09:42

Tak ono to tak asi nebude o pratelstvi, ale o tom, s nekym nekam vyrazit…fakt asi trochu jako seznamka…hlavne ti, co si za to nic neuctuji ;) Kdyz si sednete, tak se muzete schazet dale, at uz v ramci te sluzby nebo mimo…tohle konkretne neznam, ale ziju v zahranici a tady dost funguje meetup.com - jiny princip, ale taky zpusob, jak potkat lidi se stejnymi zajmy. Nekdo zorganizuje nejakou akci, kdyz te zaujme, prihlasis se a jdes - at uz je to vecere, vylet do prirody nebo sportovni akce nebo cokoliv. Kdyz ti sedne ta skupina lidi, nebo nekdo konkretni, neni nic jednodussiho, nez v setkavani pokracovat. Mne to prijde jako fajn zpusob, taky nejsem uplne z tech, co by si jen tak nasli kamarada na ulici nebo s nekym zacala konverzaci pri behu v parku…u tehle akci se predpoklada, ze se ucastnici seznami a budou si povidat, to mi vyhovuje vic. Do placene verze bych nesla, to mi prijde divne, pokud ti ten clovek neposkytne fakt nejakou sluzbu - ze by te u toho sportu treba „trenoval“ nebo te neco ucil nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
11.1.15 09:45

Já si myslím, že je to fajn nápad. A je jedno, jestli tam najdeš kamaráda(ku) na celej život anebo jen budeš mít s kým chodit hrát tenis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová