Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, ze za zkousku to stoji
Ale do placene verze bych taky nesla ![]()
To ale vůbec není špatný nápad… kdyby to bylo mezinárodní tak najít si dva přátele třeba v Londýně a pak tam jet na víkend, není špatné ![]()
spíš bych ale to prezentovala jako „najdi nové známé“ a né hned přátele ![]()
Proč nezaplatit někomu kdo mi třeba udělá prohlídku města, to je zas k rozmyšlení
@Elenloth píše: Šikovná reklama, ještě jí to tu nikdo nevyčetl
tak to je jasné ale oceňuju její šikovnost a nenahlašuju ![]()
Elenoth:??? Božínku, nemusíte hned všude vidět reklamu. Já to fakt viděla včera v TV, tak si to najděte, bylo to na ČT, pořad online. Btw. na emimino jsem klikla z reklamy na idnesu (neberte to jako reklamu na idnes nebo emimino:)))) A sama jsem psala, že si tím nejsem jistá. Klidně tu napíšu komenty na spoustu dalších serverů. Ale je mi to vlastně jedno, co si myslíte. Přítel je informatik, takže servery na netu a tv pořady na toto téma sledujeme furt a včera jsme se doma o tom bavili. To je celé. Ale kdyby mi chtěl někdo za reklamu zaplatit, tak pište:))))
@šílenámáma píše:
Proč nezaplatit někomu kdo mi třeba udělá prohlídku města, to je zas k rozmyšlení
Jo ja bych treba byla ochotna zaplatit za „sluzbu“ - v tom pripade to ale vidim spis jako ze si platim pruvodce/trenera/ucitele/hlidace deti atd nez „kamarada“…i kdyz asi tam nejedou uplne v trznich cenach. Ale prislo by mi divne si zaplatit nekoho, kdo by se mnou sel do kina nebo si treba zabehat (pokud by me u behu netrenoval, neradil nebo tak)
@Malaga Zakladatelku plně chápu. Neni to o tom, že by se člověk neuměl zabavit a sám se nudí, ale zkuste si se třeba na měsíc někde izolovat od lidí. @natalka14 Ten pocit osamění znám. Taky jsme se s manželem odstěhovali daleko od přátel a já tam nikoho neznala, manžel byl často pracovně pryč a i když byl tak furt to byl jen jeden blízký člověk. Je to dost stresující trávit čas jen se zvířaty a sám a to zvířata jsou má velká zaliba, ale jsme lidi a lidi potřebujem.
Určitě bych to zkusila.
Nick8 Zrovna nedávno jsme si říkali, že by bylo fajn mít psa. Ale zas nevím kvůli dětem, už takhle to zabírá šíleně času (18 měsíců). Ale to je trochu mimo téma pronájem přátel. Možná kdyby byl pronájem psů:)))
Já bych se tedy trochu bála, abych nenarazila na nějakého blázna, kterého bych se pak nezbavila, ale je pravda že s přítelem jsem se seznámila přes internetovou seznamku a už spolu budeme 9 let - ale když už tak fakt jen ty co za to nic nechtějí ![]()
@nick8 reagovala jsem na úvodní příspěvek, až potom zakladatelka dala více info, že je na MD apod… ![]()
Nevím, zda by mi měsíční izolace vadila či ne, nezkoušela jsem.
Ale se seznamováním nemám problém, takže službu bych spíš nevyužila.
@natalka14 píše:
Elenoth:??? Božínku, nemusíte hned všude vidět reklamu. Já to fakt viděla včera v TV, tak si to najděte, bylo to na ČT, pořad online. Btw. na emimino jsem klikla z reklamy na idnesu (neberte to jako reklamu na idnes nebo emimino:)))) A sama jsem psala, že si tím nejsem jistá. Klidně tu napíšu komenty na spoustu dalších serverů. Ale je mi to vlastně jedno, co si myslíte. Přítel je informatik, takže servery na netu a tv pořady na toto téma sledujeme furt a včera jsme se doma o tom bavili. To je celé. Ale kdyby mi chtěl někdo za reklamu zaplatit, tak pište:))))
Přítel je informatik a ty máš na PC reklamy??? ![]()
Myslím tím tu na idnesu na emimino… ![]()
Jinak i kdyby to reklama byla. Je to minimálně zajímavej nápad. Jak tu někdo psal… najít si takhle známé v zahraničí by bylo prima. Cestovalo by se pak mnohem levněji
![]()
Cmochy
Já jsem bohužel jen účetní, má dáti dal. A to ještě ve státní správě. No teď teda na MD a doufám, že v Brně najdu pak něco lépe placeného, ale marketing to nebude;). Nemít děti, tak bych si klidně našla někoho v zahraničí. Známá učí angličtinu a jak furt s někým něco řeší přes net (a ani ty lidi napřed neznala), tak jí vždy někdo pozve domů. Už takhle zdarma procestovala celý svět (teda krom ceny letenky). Ten server je mezinárodní, maj stránky i v arabštině, fakt haluz. Ale moc tam ještě lidí nemají, zkoušela jsem jen namátkou londýn a nic, ale ve Vídni to někoho našlo. Mě ale stačí ta naše zatáčka u Vídně (Brno:)))))
Cmochy: jo, teď jsem to teprve pochopila s tím informatikem a reklamama na PC:( Někomu to hold déle trvá:))))
Tak sem to zkusila a dnes jdeme na tenis. Tak snad to bude ok. Držte pěsti:)(