Pronatal 2018

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
615
4.7.18 08:22

Pronatal 2018

Zdravím děvčátka :)

Domluvila jsem si první konzultaci na 9.srpna v Pronatalu v Praze, konkrétně u docenta Mardéšice. Přestupuji z Iscare, kde jsme měli dvakrát IVF a teď nám tam chrní jedno zamražené embryjko :) které si tedy vezmeme sebou do Pronatalu… Budu ráda za zkušenosti, případně pokec společných návštěvnic Pronatalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
761
4.7.18 09:01

Ahojky, pamatuju si te z diskusi v dobe, kdy jsem podstupovala IVF :-) ja byla v pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.7.18 09:38

@lennkaa Joo ja tebe asi taky :) Tak povidej, prehanej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.7.18 09:53

Já chodila taky do Pronatalu v Praze. konkrétně k Mudr. Zelenkové a za mě spokojenost. Třikrát jsem tam otěhotněla…mám dvě děti, třetí bylo bohužel zamlklé…ale to se stává. Jediný, co mě tam trochu rozladilo byl imunolog Skopový. Po roce mě tak vytočil, že imunitu jsem řešila nezávisle v Podolí…ale gynekologové a embryologové super vstřícní a všichni milý a příjemní. Myslím, že i pečlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
4.7.18 09:58

Ja byla Pronatalu asi rok, nejake IUI, IVF nepovedene a kompletnich testu jsem se dockala az po prestupu do Gennetu. Navic jsem tam platila za veci, ktere v Gennetu bylo zdarma. Muj nazor je, ze pokud ma clovek vetsi problem a potrebuje specifictejsi peci-imuno, kombinovane poruchy tak Pronatal to moc neumi a jedou podle nejake standardni sablony.

• Citovat
  • Upravit
615
4.7.18 17:40

To je jasny holky, ja myslim, ze vsude je asi neco, ze? Ja nejsem narocna, jen uz bych se rada dockala dobreho konce no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.7.18 17:52

@Jani1982 ja spatne cetla, ja chodila do Kolina. Ale asi to nevadi. Mam dceru po prvnim ET a osm embryii v mrazaku. Asi v zime zacneme resit druhe ditko. A jak jsi si ti mela vlastne ty? Vzpominam si jen mlhave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.18 18:56

@Jani1982 zdravím a přidávám se do komunikace. Do Pronatalu docházím cca 5 měsíců a zatím nic. Podstoupila jsem 4 UIU, jsem dnes 11 den po UIU, začala jsem lehce špinit. Zatím si test dělat nebudu, je možné, že to může být menstruace. Nebo nevím… mátě s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
10.7.18 12:57

@andrype Já podstoupila jednu inseminaci, ale nic. Tak jsem šla na IVF. Špinění jsem měla 8. den po ET a bylo to uhnizdování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 17:44

Holky,jak jste dopadly?Me čeká první návštěva Pronatalu teď o víkendu a jdeme na iui .Byly jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 17:44
@Jani1982 píše:
Zdravím děvčátka :)Domluvila jsem si první konzultaci na 9.srpna v Pronatalu v Praze, konkrétně u docenta Mardéšice. Přestupuji z Iscare, kde jsme měli dvakrát IVF a teď nám tam chrní jedno zamražené embryjko :) které si tedy vezmeme sebou do Pronatalu… Budu ráda za zkušenosti, případně pokec společných návštěvnic Pronatalu :)
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 17:48

Pronatal

@Bambolina18 Ahoj, do Pronatalu jsem chodila, ale po tom, co mi zaměnili jméno - křestní s někým jiným a podávali recept na léky jsem se toho s partnerem zhrozila. Odešli jsme do CAR k Apolináři a super. Mám po odběru vajíček a ve středu mě čeká první ET. Měla jsem celkem 11 vajíček a z toho 7 embryjek se chytlo klasickým IVF, nikoliv metodou ICSI. Nechci tě strašit, je jistě mnoho jiných žen, které jsou v Pronatalu spokojené, ale já jsem ráda že jsem šla jinam. Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
30.7.19 17:14

Pronatal

Ja osobne v Pronatalu spokojena nebyla, neustale stridani doktoru, kazdy daval jinou diagnozu a nedelali mi zakladni vysetreni. Ted chodim do Gennetu a zatim jsem velmi spokojena.

• Citovat
  • Upravit
Il9
666
3.9.19 11:33

zkušenosti s nativním KETem Pronatal Praha

Ahoj, připojuji se s mojí zkušeností z Pronatalu. Jsem po 2IVF (nevydařených) s krátkým protokolem v roce 2017. Nakonec rozhodnutí vzít si dárkyni na vajíčka (s ohledem na můj věk). Spermie v pořádku, já po dvou mimoděložních těhu v mládí. Zamrazilo se celkem 5embryí, ale co mě překvapilo, že mě nikdo neupozornil na to, že Pronatal mrazí po dvou 8o! Takže jedno embryjko vloženo 11/17 a ostatní (2×2) ponechány na příště. Moje léčba byla v substituovaném cyklu a hned se povedlo :D. Šlo to rychle a v srpnu 18 se nám narodil chlapeček :srdce:. Byla jsem poprvé spokojená s přístupem. Neříkám to proto, že se zadařilo. Ale opravdu jsem cítila, že se mi někdo věnuje. Častější kontrola na UTZ, vše vysvětleno atd. Zato teď jsem začala podstupovat KET v nativu, jen s píchnutím Ovitrelle v šest večer 31.8.(bylo mi to navrženo, že to je super a já připravená se sliznicí atd.)…já čekala, že dojde ke KETu s hormon. jako v předchozím případě(když se zadařilo tak proč to měnit). Prý 11DC(30.8.) sliznice 10mm a folikul17mm je super a tak rovnou objednávka na transfer(7.9.)19DC. Můj menst. cyklus bývá krátký (mezi 24 až 26dnem) a také od porodu dost krvácím(když to mám)a tak možná proto je sliznice vysoká. Podle ovu testu jsem tento měsíc ovulovala…měřeno testem 31.8. před podáním Ovitrelle (250j)…ale mohla ovulace přijít klidně i večer po kontrole(nevím proč jsem si nemohla píchnout ovitrelle už 30.8…Nebyl mi předepsaný ani utroš(většinou bývá 5dnů před transferem) ani nemusím na žádný kontrolní UTZ. Všechny tyhle otázky jsem položila i lékaři, ale prý mám zavolat v pátek na objednání k transferu a v sobotu transfer. Mám strach, že bude třeba pozdě…nebo nebude endometrium ok…ještě ty blasty zamražené po dvou a já chci vložit jen jedno…mám ze všeho velice divný pocit…pokaždé jiný lékař…jiný názor…prostě předchozí KET byl pro mne příjemnější. Myslela jsem, že nativ se musí více hlídat aby se dobře načasoval transfer, ale prý ne. Jako samoplátce mě tyhle IVFka a KETy stály majlant. Poraďte mi, máte někdo podobnou zkušenost? Možná zbytečně vyšiluji :zed:, ale jsem zklamaná a přijde mi to, že opět vyhodím zbytečně peníze a možná přijdu o dvě embrya. Samozřejmě nikdo nemůže zaručit, že KET vyjde, ale ten přístup mě fakt šokuje…Moc díky za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.10.19 15:30

@Il9 Ahojky…já podstoupila KET v březnu letošního roku. S přístupem jsem byla spokojená, jak píšeš ty, vše nám bylo vysvětleno..Chodila jsem tedy pořád ke stejnému Docentu Mardešicovi… Jen se mi to časově nějak nezdálo, jak to bylo rozdělené…první cyklus jsme zkusili v nativu, ale podmínky nakonec nebyly tak dobré, takže jsme to nechali na měsíc další… Dostala jsem jen léky a náplasti… injekci žádnou… Normálně ovulaci vždy cítím téměř na den přesně, tentokrát nic a taky se nezadařilo :( Měla jsem posledního mrazáčka - převáželi jsme si ho z Iscare. Teď to na mě zas nějak přišlo, že bychom zkusili opravdu poslední pokus…Akorát s financema to není uplně ok…nevím vlastně ani kolik celé IVF v Pronatalu stojí…

Jak jsi nakonec dopadla ty?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital