Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
takový příspěvek možná napoví a je motivací ke hledání recenzí. Jinak osobně, vždy jsem byla objednaná, vždy jsem čekala. Hodinu, dvě, žádný problém. Cizinci, co přišli dlouho po nás šli automaticky před námi (poté, co jim recepční uvařila kávu). Pokaždé jsme byli u jiného doktora, který listoval v kartě, když jsme dosedli a vůbec netušil, koho má před sebou. Nativ se jim 5× nepovedlo spočítat tak, aby došlo vůbec k transferu. Stačí?
Ano, toto je odpověď, která zakladatelce i i ostatním alespoň něco řekne. Ty „recenze“, které si má dohledat, jsou právě často v tomhle duchu: hrůza, to a to centrum už nikdy…ale člověk se málokdy dozví proč. Jinak pro zajímavost a srovnání, abych uvedla svou zkušenost, tak já jsem se tam třeba s ničím z toho nesetkala, naopak naše návštěvy byly vždy bez problémů.
Tak ja tam hodinu fakt nikdy necekala vzdy max 15 minut a cizinec fakt nejsem a občas me k jinému doktorovi dali ale většinou sem měla svého. Udělali mi veškerá vysetreni a mam krasne a zdravé dite a za rok zas jen Pronatal…
takový příspěvek možná napoví a je motivací ke hledání recenzí. Jinak osobně, vždy jsem byla objednaná, vždy jsem čekala. Hodinu, dvě, žádný problém. Cizinci, co přišli dlouho po nás šli automaticky před námi (poté, co jim recepční uvařila kávu
). Pokaždé jsme byli u jiného doktora, který listoval v kartě, když jsme dosedli a vůbec netušil, koho má před sebou. Nativ se jim 5× nepovedlo spočítat tak, aby došlo vůbec k transferu. Stačí?