Pronatal 2019

615
9.10.19 08:18

Pronatal 2019

Ahoj holky, docházíte některá do Pronatalu v Praze? Chtěla bych vědět, jak se letos pohybují ceny za IVF… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
9.10.19 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
12.10.19 15:33

@Jani1982 Ahoj ja tam byla loni a teda sem po neúspěchu porad ale ivf s ET a dvouma mrazackama nas vyšlo cca na 23000 teda este s pokusem na pojišťovnu :hug: plánujes ted někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.19 15:56

@Jani1982 taky chodím. Ceník mají na webu a DR. dává k vyšetření a poslání na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.19 09:28

MUDr. Poláček

Ahoj, máte prosím v Pronatalu v Praze zkušenoti s MUDr. Poláčkem? Na jejich webovkách jsem ho nenašla a zatím ani v diskuzích o Pronatalu v Praze, většinou tu holky píšou o jiných dr a ty na webovkách Pronatalu mají uvedené, tak mi to přijde zvláštní. :nevim: Máme jít k němu na konzultaci. Díky. :kytka: Prosím anonym, nechci aby okolí vědělo, že se snažíme a musíme to řešit v CAR.

• Citovat
  • Upravit
5132
2.12.19 08:54

O tom doktorovi sem taky neslysela nevidela asi je tam nový protoze tam chodím dva roky a měla sem skoro všechny doktory :hug: ale ze s tebou udela konzultaci neznamená ze bude tvůj ošetřující doktor tak uvidíš. Je pravda ze tam uplne vymizela pani doktorka Zelenková tak treba je to náhrada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.19 09:37

@Srabek diky moc za reakci. Jj, počítám s tím, že tam pak člověk jde podle potřeby a vyjde na něj kdo tam zrovna je. Jen nevím co čekat, o tomhle Dr. nikde nic moc neni. Ale tak odvážnému štěstí přeje. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5132
2.12.19 09:41

Hale neboj i kdyz by byl novej tak oni to konzultujou i mezi sebou a Maderscic by si tam nejaky blba snad nevzal kdyz tak propaguje kliniku. Ja mam převážně Maderscicovou ta je úžasná koho moc nemusim je Vobořil ale to je muj osobní názor mam za sebou v pronatalu ja ET ten bohuzel v 11tt ZT a ted sem po KET a ve čtvrtek ne teprv čeká u nich první UZ tak uvidime :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.19 09:48

@Srabek budu moc držet palce, ať je vše v pořadku :kytka: a díky za info. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5132
5.12.19 15:55

Dneska sem u toho pana doktora byla na UZ si mi ho přivolala je strasne milej hodnej a neznej tak urcite u nej budes spokojena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.20 12:53

Pronatal sanatorium nebo Gennet

Ahoj holky, mám dotaz - gynekoložka mě poslala na konzultaci, nedaří se nám…
Mám dvě kladné recence na Pronatal, ale zajímalo by mě, jak jste to pociťovaly Vy? Klady a zápory…
Další otázka je, zda můžu kliniku kdykoli změnit…???
Budu moc ráda za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
1.11.20 13:01

@Kristyna.kp ahoj ja byla v pronatalu v Praze a první pokus nam nevyšel. Ale jinak sem tam byla moc spokojena. Sou sice dražší nez apolinar a jiné státní kliniky ale nemuzu si vubec stěžovat… posílám ti nas výsledek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.20 13:11

@Srabek Moc děkuji za info a výsledek je moooc krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 13:13

@Kristyna.kp nejhorší zkušenost za 8 let běhání po centrech. Pročti si recenze a uvidíš, že nejsem zdaleka sama. Tohle centrum rozhodně ne.

• Citovat
  • Upravit
535
10.11.20 23:01
@Anonymní píše:
@Kristyna.kp nejhorší zkušenost za 8 let běhání po centrech. Pročti si recenze a uvidíš, že nejsem zdaleka sama. Tohle centrum rozhodně ne.

Mimochodem takovýhle příspěvek je naprosto k ničemu. Můžeš uvést nějaký smysluplný argument či popsat tu nejhorší zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí