Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s Pronatal nebo Stellart Teplice? Navštívil zde někdo obě kliniky a může porovnat?
Já navštivila pouze Pronatal a nadšená jsem příliš nebyla.
Předem děkuji za příspěvky ![]()
Co já vím, že Stellart je dražší než Pronatal.. já do Pronatalu chodila a byla jsem tam spokojená, ale těžko říct, co je lepší… ![]()
@allluck děkuji Ti za reakci. No já jsem teď koukala na ceník Stellart a nevím, jestli ho předělali (zdá se mi že ano) a je totiž dost podobný Pronatalu. Tak jsem překvapená. Pokud je cenově na stejno, tak by mě zajímali služby… Ale na Stellart je málo referencí, proto se ptám zde… Děkuji.
@Mikina33 Ahoj, já přes rok chodím do Stellartu a jsem maximálně spokojená, nevím co přesně by tě zajímalo ale zatím jsem od tamtud vždycky odcházela s dobrým pocitem ![]()
Dnes jdu na své první IUI. Cena by měla být kolem 2500Kč, přesnou částku budu vědět odpoledne.
Plusové body za mě:
Kdyby tě něco zajímalo, klidně se ptej
S Pronatalem zkušenost nemám, známá tam nějaký čas chodila a říkala že šla vždy k jinému lékaři a to mě odradilo, miminko si odtamtud ale odnesla takže záleží co hledáš ![]()
@Zupa Ahoj. Moc Ti děkuji za reakci. Já chodila do Pronatalu. Nakonec jsem otěhotněla přirozeně. Ptám se ale pro svojí kamarádku víš. Jsme z Ústí a tak se rozhoduje, který CAR zvolit. Tvojí zprávu jsem jí přeposlala. Moc díky
Já jsem byla před 3 lety ve Stellartu a musela jsem zaplatit za manželům spermiogram i naší konzultaci, takže pak už mě tam nikdo neviděl, protože tohle je v Pronatalu zdarma.Pro nás byl Stellart hrozně drahý-zbytečné vytahování peněz, když to za vás může jinde zaplatit pojišťovna..Já jsem teď chodila ke svému gynekologovi na měření folikulů a nic jsem neplatila-oni si účtují 950,– hrozný ![]()
jinak píše Zupa platí za IUI +-2500kč v Pronatalu je to zdarma… ![]()
Ahoj, nevím, jestli to sem patří a jestli mi někdo poradíte. Jsem tady na Emiminu nová ale protože mám finanční problémy a slyšela jsem o darování vajíček za peníze, chci se zeptat, jestli mi poradíte jak na to a kam jít? Předem moc děkuji! Maminka samoživitelka ![]()
@Klabča Tak to jsi mě docela dostala, vím že je Stellart dražší, beru to a myslím si že za ten přístup se vyplatí připlatit, ale na druhou stranu platit 2500Kč za něco co je za „rohem“ zdarma je velký rozdíl na víc když nám to nevyšlo a bude potřeba podstoupit další ![]()
Jinak co se týká měření folikulů chodila jsem 2× měsíčně a bylo to zdarma. Zajímalo by mě kolik tam budou chtít za IVF, asi to taky nebude malá částka. Odcházela bych fakt hrozně nerada ![]()
Já jen píšu jakou mám zkušenost. teď tedy zase navštěvuji Pronatal
jinak přístup mi přijde úplně stejný-nevidím v tom rozdíl.. třeba u Tebe k IVF vůbec nedojde a zadaří se už při IUI - budu držet palce!! no a pokud jde o ceny, zase si nemohou dovolit to hnát nějak vysoko ale určitě budou mít na svých stránkách ceníky, tak si to můžeš porovnat (záleží co všechno budete potřebovat).já jsem teď na začátku IVF, tak uvidím…
Ahoj, taky chodím do Stellartu, máme za sebou 3× nepovedené IUI, pokaždé jsem platila 2400,– jak už tady bylo zřejmě několikrát zmíněno… Stellart nemá smlouvy s pojišťovnami ohledně umělého oplodnění, pouze gyn. ambulance. Nicméně včera jsem psala dotaz a sestřička mi ihned volala zpět a toto mi potvrdila. Začínám se smiřovat s IVF a tak jsem chtěla vědět, jak by to bylo, kdybych chtěla spoluúčast pojišťovny. Stellart vše zařídí, ale odběr a vložení potom probíhá v Praze. Přibližná cena s účastí pojišťovny je cca 20.000
Tak jen předávám info, které mám včera potvrzené… Možná mě trošku mrzí, že to nelze provést v TP, ale zase platit plnou cenu a nechat to pojišťovně mi přijde jako hloupost
Přeji pěkný den a úspěšnou léčbu… snad se už brzy také dočkáme ![]()
@Lu1986 jakou máš ZP? 3× nepovedené IUI - koukám, že si taky pěkně užíváš, viď? škoda, že nejezdíš do Pronatalu, tam by jsi neplatila. takže se taky chystáš na IVF? ![]()
@Klabča píše:
@Lu1986 jakou máš ZP? 3× nepovedené IUI - koukám, že si taky pěkně užíváš, viď? škoda, že nejezdíš do Pronatalu, tam by jsi neplatila. takže se taky chystáš na IVF?
Mám VZP
no, bohužel si takhle užívám.. ještě ale budu zkoušet inseminaci, trochu se IVF děsím, že to je jako poslední šance
Mám čípek po dvou konizacích a je tak šikovně zjizvený, že při každé inseminaci mi ho dilatují (utváří se m i tam jakoby špunt a spermie se nedostanou dál) - není to úplně příjemný…ale tak ženský, co touží po dítěti toho vydrží…horší je to zklamání, když to nevyjde ![]()
@Lu1986 a nechceš zkusit ten Pronatal, když tam IUI nic nestojí? a když dojde na IVF, tak ti to udělají všechno tam. já jsem byla na IUI před třemi lety a teď budu podstupovat IVF. budu ti držet palce, aby ses brzy dočkala
![]()
@Klabča Zatím nad tím neuvažuju, já vím, že bohužel platím…ale ten přístup…pan doktor je úžasnej, poslal mě na operaci a sám to pak odoperoval v nemocnici. Takže u mě jde spíš o důvěru a možná třeba pohodlí, že chodím pořád k jednomu doktorovi a ne kdo by na mě zrovna vyšel…každopádně uvidím pak jak s tím IVF. Tobě také držím
a hodně štěstí! Díky ![]()
Ahoj, jsem tu nová a zajímalo by mě, jestli jste některá byla darovat vajíka ve Stellartu, jak to tam chodí a co mi poradíte? Ráda bych pomohla někomu, kdo to potřebuje, sama jsem se ocitla v situaci, kdy jsem pomoc potřebovala a tak to považuji za oplátku osudu. Díky!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď