Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky!
Máte někdo zkušenosti s CAR Pronatal Praha? Jsme tam objednáni na žáří.
Díky Radulina ![]()
Ahoj Radulino,
já mám zkušenost velice dobrou - personál milý, vstřícný, doktoři profesionální, vše vysvětlují, fungují nonstop o víkendech i svátcích. Taky se nám tam zadařilo. ![]()
Jestli tě zajímají detaily, ptej se.
ahoj také se přidávám .Byla jsem max.spokojená jsou tam milý a ochotný a výsledek viz.metřík tak držím palečky ![]()
Ahoj holky,
tak já jsem též objednaná na září a tak hledám po netu info. Na jednom webu si holkz stěžují na recepci/příjem klientů. Prý je tam jedna místnost a uprostřed přijímací pult a prý tam vyřvávají Vaše jména a probírají to kam se máte objednat nahlas. Že prý tam chybí soukromí? Co je na tom pravdy a do jaké míry se toto případně děje? Nejsem žádnej cimprlich, ale přeci jen třeba když budou řvát manželovo jméno, že má jít na spermio, tak to chlapa asi vyděsí…
„Střídají se na Vás“ pokaždé jiní doktoři? Samozřejmě chápu, že všechna vyšetření nedělá jeden doktor ![]()
No a ještě jestli některá písnete, co s Vámi dělali? Já od listopadu 08 nemám OVU a moje doktorka s tím nechce dělat nic jiného než mi cpát duphaston…tak proto jsem se objednala do Pronatalu.
Recepce, je jak píšeš, pult a podél stěny sezení. U nás tedy nikdy nikdo nic nahlas nevyřvával. Jen když máš jít už do ordinace, přijde na tebe řada, tak sestar zavolá tvé jméno, nahlas, aby jsi slyšela. Chlapa na spermio odtamtud nevolají, sedí dál v budově a tam si ho převezmou. Celá recepce, čekárna i WC je zrekonstruovaná a vypadá mnohem lépe a luxusněji než před lety…
Dr., ano, skoro pokaždé jiný. Samo jde i udělat, aby jsi chodila k jednomu, stačí se domluvit. Aspoň si to myslím ![]()
Já tam byla spokojená a případně tam zase zakotvíme
Doktoři (i když se střídají) jsou příjemní a vše ti vysvětlí, nebála jsme se zeptat… ![]()
Ahoj no recepce my tam měli jen problém,že neobjednala,kdy měla a ještě,že špatně vypsala neschopenku.Ale to se stane my tam problém neměli.Také jsme chodili pokoždé k jinému dr.přesně,jak píše Kamiš
holky diky moc za odpovedi, zase jsem o neco chytrejsi. No ted jeste aby tech 6 tydnu nejak uteklo a hura na to.
Ahoj, chodila jsem tam přes rok (4×IUI) a mohu říct: doktoři super (fakt všichni se kterýma jsem se potkala), sestřičky super, recepce děs ale trochu se to teď zlepšilo. Například jsem vždycky měla problém se dovolat… a když sedíš v čekárně tak vidíš proč: telefon zvoní a zvoní a recepční se probírá v papírech a asi až když usoudí, že jí to moc otravuje, tak to teda zvedne.
Ale recepce není to, co rozhoduje o úspěchu, hlavní jsou přece jen doktoři
Takže doporučuji obrnit se trpělivostí v jednání s recepcí a jít do toho!
Elča
Ahoj holky, přidám ještě otázečku k Pronatalu: kolik jste zde dopláceli při IVF? Já mám hodně nepravidelnou ms(většinou přijde až po vyvolávačce) a přítel špatný spermiogram,v lednu jdem na 1.konzultaci,co myslíte,že nás čeká ![]()