Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky!!!
Máte někdo špatné zkušenosti se změnou gynekologa?
Já jsem se objednala na konzultaci a potom popřípadě přejít k jinému lékaři, než k jaké doktorce chodím.
Dopadla jsem blbě, že mi prý nemůže poskytnout jinou gynekologickou péči, než jakou mi poskytuje moje stávající doktorka.
Nechce do mého případu zasahovat. Snažím se od října 08 otěhotnět, užívam už rok Duphaston a doktorce není divné, že nejsem těhotná.
Jsem z toho už nervově KO.
Musíme se nejspíše objednat do Prahy.
objednej se do caru, to je nejlepsi co muzes udelat, udelaji vysetreni a testy a je tto, jinak od rijna, to neni zase tak dlouho a plno gynmudru nechce zasahovat dokud to neni jeden rok, coz je oficialni definice neplodnosti
Ahojky!Tak já sama za sebe musím říct, že jsem celkem třikrát měnila gynekologa a jednou centrum asistované reprodukce a ani jednou jsem neměla problém. Překvapuje mě, že ten druhý gynekolog byl takhle neochotný. Každopádně ale takovým obecným zvykem bývá, že se gynekologové tím, že ženské nejde otěhotnět, začnou zabývat nějak pořádně až teprve po roce snažení. A to už je pak dle mého názoru a zkušeností určitě lepší zaskočit do některého z center asistované reprodukce, než se trápit zase u dalšího doktora. Tak jako tak mají gynekologové dost podobné postupy a v centrech se rovnou přistupuje k řešení problému.
ahoj dopadla jsem stejne, moje gynekolozka mi „leci“ nepritomnost ovulace duphastonem. Koukam, ze to dela hodne doktoru. Nerikam, ze je to spatne, ale predpokladala jsem, ze aspon provede nejake testy, minimalne hormonalni profil…a nic. Tak jsem se objednala na zari do CAR.