Pronatal Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4178
10.5.11 13:52

aha, tak mě bude 30 a příteli 33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
10.5.11 14:04

tak to jsi na tom líp :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
10.5.11 15:48

a vy tam chodíte jak dlouho? no uvidíme po výsledcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
10.5.11 15:53

Asi 2 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
10.5.11 15:55
miluska 30 píše:
a vy tam chodíte jak dlouho? no uvidíme po výsledcích

Miluško,hned jak se zítra něco dozvím,hned dám vědět,,abys věděla,co Tě čeká :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
10.5.11 17:20

oki, hodná, děkuji, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduš 33
10.5.11 19:48

Ahoj tak já jsem do Pronatalu chodila a v lednu jsem otěhotněla po druhé inseminaci. První návštěva byla vloni v říjnu v listopadu první inseminace ta se nepovedla. Druhá návštěva v lednu a druhá inseminace úspěšná. Chodila jsem k dr Lojkovi ale inseminace mi dělala dr Rešlová.

• Citovat
  • Upravit
524
10.5.11 20:03

Miluško děkuji :-) .
Raduš,Tobě gratuluji :potlesk: a držím palečky,aby bylo vše O.K..Můžu se zeptat kolik jsi za IUI platila?A myslíš,že to mám také zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
10.5.11 21:07
Raduš 33 píše:
Ahoj tak já jsem do Pronatalu chodila a v lednu jsem otěhotněla po druhé inseminaci. První návštěva byla vloni v říjnu v listopadu první inseminace ta se nepovedla. Druhá návštěva v lednu a druhá inseminace úspěšná. Chodila jsem k dr Lojkovi ale inseminace mi dělala dr Rešlová.

Ahoj Raduš 33,tak to je paráda!! IUI byla se stimulací,nebo bez? Jak je tedy možné,že se neotěhotní normálně,když IUI je v podstatě to stejné…
Mě IUI dělala také DR. Rešlová,ale bohužel nic,teď už stimuluji na IVF.

• Citovat
  • Upravit
Raduš 33
10.5.11 22:14

Moc ti děkuju za inseminaci jsem neplatila nic jen 30 poplatek. Pak injekci otrivilu asi 80 korun a utrogestan asi 40 korun. Jinak my jsme oba s manželem v pořádku u mě byl problém psychika moc jsem na otěhotnění myslela.

• Citovat
  • Upravit
4178
11.5.11 08:31

Holky, tak já sem objednaná na úterý na UZ a přítel na spermiograf, tak jsem zvědavá, jak dopadneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.5.11 17:25

Holky,tak jsem to dneska ořvala.Doktor mi řekl,že mám v děloze buď myom a nebo polyp,to znamená,že se to clé zas protáhne.Na další vyšetření jdu až budu mít MS :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
11.5.11 19:19

ahoj, tak to je mi líto, a co že takhle najednou to zjistili? my jdeme v úterý - spermiograf a já UZ, tak jsem zvědavá, co tam zjistí mě. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
11.5.11 20:15
Mafia píše:
Holky,tak jsem to dneska ořvala.Doktor mi řekl,že mám v děloze buď myom a nebo polyp,to znamená,že se to clé zas protáhne.Na další vyšetření jdu až budu mít MS :cry: .

Já tam údajně měla také polyp,teda určitě tam byl,hodně malej asi 8mm,ale odešel s MS,takže budu držet palce,aby jsi to měla také tak!!!

• Citovat
  • Upravit
524
12.5.11 08:30

Nic,že jsi zdravá holka :-) :palec: .,tak to Ti budu držet palečky,až mi zčernaj :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.