Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
miluska 30 píše:
a vy tam chodíte jak dlouho? no uvidíme po výsledcích
Miluško,hned jak se zítra něco dozvím,hned dám vědět,,abys věděla,co Tě čeká
.
Ahoj tak já jsem do Pronatalu chodila a v lednu jsem otěhotněla po druhé inseminaci. První návštěva byla vloni v říjnu v listopadu první inseminace ta se nepovedla. Druhá návštěva v lednu a druhá inseminace úspěšná. Chodila jsem k dr Lojkovi ale inseminace mi dělala dr Rešlová.
Miluško děkuji
.
Raduš,Tobě gratuluji
a držím palečky,aby bylo vše O.K..Můžu se zeptat kolik jsi za IUI platila?A myslíš,že to mám také zkusit?
Raduš 33 píše:
Ahoj tak já jsem do Pronatalu chodila a v lednu jsem otěhotněla po druhé inseminaci. První návštěva byla vloni v říjnu v listopadu první inseminace ta se nepovedla. Druhá návštěva v lednu a druhá inseminace úspěšná. Chodila jsem k dr Lojkovi ale inseminace mi dělala dr Rešlová.
Ahoj Raduš 33,tak to je paráda!! IUI byla se stimulací,nebo bez? Jak je tedy možné,že se neotěhotní normálně,když IUI je v podstatě to stejné…
Mě IUI dělala také DR. Rešlová,ale bohužel nic,teď už stimuluji na IVF.
Moc ti děkuju za inseminaci jsem neplatila nic jen 30 poplatek. Pak injekci otrivilu asi 80 korun a utrogestan asi 40 korun. Jinak my jsme oba s manželem v pořádku u mě byl problém psychika moc jsem na otěhotnění myslela.
Holky, tak já sem objednaná na úterý na UZ a přítel na spermiograf, tak jsem zvědavá, jak dopadneme
Holky,tak jsem to dneska ořvala.Doktor mi řekl,že mám v děloze buď myom a nebo polyp,to znamená,že se to clé zas protáhne.Na další vyšetření jdu až budu mít MS
.
ahoj, tak to je mi líto, a co že takhle najednou to zjistili? my jdeme v úterý - spermiograf a já UZ, tak jsem zvědavá, co tam zjistí mě. ![]()
Mafia píše:
Holky,tak jsem to dneska ořvala.Doktor mi řekl,že mám v děloze buď myom a nebo polyp,to znamená,že se to clé zas protáhne.Na další vyšetření jdu až budu mít MS.
Já tam údajně měla také polyp,teda určitě tam byl,hodně malej asi 8mm,ale odešel s MS,takže budu držet palce,aby jsi to měla také tak!!!
Nic,že jsi zdravá holka
.,tak to Ti budu držet palečky,až mi zčernaj
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.