Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky čeká mě vstupní pohovor do CAR do Teplic tak jsem se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti.Díky ![]()
Já osobní zkušenost nemám, ale kamarádce tam moc pomohli. Teď má krásnou zdravou holčičku ![]()
Děkuju ti za odpověď tak snad to bude dobrý.Mám jen takovou tu trému, že nevíš co máš čekat.. ![]()
Chtěla jsem jen oživit tuhle diskusi.Holky prosím Vás napište mi něco termín už se blíží a já nevím co mám čekat…dík ![]()
ahoj eggi,já tam jedu poprvé v pondělí,jinak jsem jezdila do pronatalu v praze,takže ráda bych ti poreferovala,ale nemůžu,ale já si myslím,žeje to skoro všude stejné,někdo chválí to,někdo zas ono,takže ti přeji,ať se ti líbí či nelíbí,důležité je,aby si otěhotněla ![]()
Ahoj Egie,jezdíme do Pronatalu v Teplicích už asi dva měsíce,počítej s tím,že je to na dlouhý lokte.Povrvé jdeš jen na takovej vstupní pohovor,zjistěj co a jak,pak musíš na krev,pak za další dobu utz atd.My tam jedeme ve st právě kvůli výsledkům z utz,tak čekám co bude dál.Zatím se ale vůbec ničeho neboj. ![]()
Egie,
jsou tam moc příjemní a je tam jakoby domácké prostředí.
Můj dvorní dr. sice už odešel, ale jsou tam i 2 doktorky, tak si je určo také oblíbíš. Sestry a paní recepční jsou moc fajn.
ahojky, já sice jezdím k dr. Spudichové střídavě do Mostu a Chomutova, ale na odběr a zavedení pojeu do TP. Jinak známá tam chodila, byla moc spokojená ![]()
ahoj,já také chodím k doktorce spudichové ![]()
ale jezdila jsem do prahy do pronatalu,ale teď jsem byla poprvé v teplicích,ilona(spudichová) je fajn a myslím,že se vyzná ![]()
jj, je příjemná, vše vysvětlí, na nic zbytečně nečeká … je to fofr ![]()
ahoj petule,no fakt je dobrá,má toho strašně moc,tolik ordinací a to ještě v úterý má operační dny,je to motorová myš,se divím,co všechno zvládá při 2 dětech,
cože,má 2 děti??? tak to jsem zvědavá jak dlouho to tempo vydrží, zítra jdu do Mostu … jsem zvědavá co se dozvím dál
jojo,petul,má 2 děti a její manžel je také doktor,ale nejsem si jistá asi chirurg,když čekala první,tak jsem jí potkala-to jsem ještě nevěděla,že jí budu potřebovat někdy,jen jsme věděla ,že je to nová gyndařka v kadani,a ona i s manželem vypadali tak hrozně mladě ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.