Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,chodím na Tomášov.Dělali mi 2 iui a teď mě bude čekat mé 1 ivf.Může mě některá napsat,kolik ji to na Tomášově stálo a čím jste většinou stimulovala??Díky předem
![]()
Byla, jsou tam skvělý, jak doktoři, tak sestry. Prostě paráda. Já taky zvolila po dvou nezdařených IUI IVF a teď čekám dvojčátka. Patří jim můj obrovský dík. Při IUI jsem stimulovala Menopurem, při IVF jsem nafasovala Gonal a Cetrodit. Už si přesně nepamatuju ceny, ale myslím, že za Gonal jsem platila 4.700,– a Cetrodit se nedoplácel. Když je požádáš, určitě ti dají ceník. My měli nadstandartní kultivaci 6.000,–, AH 3.000,–, kryokonzervaci embryí 4.000,– a ještě za uspání Diprivanem 400,–
Jo, jo vyšlo na poprvé. Nemáš zač děkovat, kdyby jsi se chtěla na něco zeptat, tak klidně napiš. Kromě víkendu sem nakukuju skoro každý den. Přeju hodně štěstí a držim pěstičky ať ti to vyjde taky napoprvé. Hlavně buď v klidu a žádné nervy, snaž se myslet na něco pozitivního
![]()
jojo,tak toho hned využiju a ještě se zeptám:jak dlouho jsi stimulovala??
Myslím, že to bylo 9 nebo 10 dní. PM začali 23.ledna a 4.února bylo OPU, 9.února ET
To neni dlouho…čekala jsem že to bude trvat dýl.Tak to je fajn
Snad to bude semnou stejné.
Ahoj lulu!!Prosim tě ještě se zeptám,kdy ti dělali test na genetiku??Já jdu teď po 1 ivf
Hermi, abych řekla pravdu, ani nevím, jestli ho u mě dělali. Jestli jo, tak to bylo asi ještě před IVF, ale jistá si fakt nejsem
. Je ale taky možné, že u mě dělat testy na genetiku nebylo třeba, byla jsem léčená na ONK a tam my testy dělali. Do Zlína jsem pak vezla zprávu, takže tam možná byly i výsledky genetiky.
Ahoj holky, já už mám i po transferu a ted čekám… ještě 2 dny
už je to dlouhé, jinak ve Zlíně jsou fakt velice příjemní. pokud se chcete něco zeptat, ptejte se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.