IVF Tomášov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
8.6.10 13:15

Jéé,to je super,žes napsala.Je to tvé 1 ivf??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.10 14:51

ne, už po druhé se o to pokoušíme , tak snad to vyjde. a co ty, kdy jdeš do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.10 14:54

pokud chceš vědět ceny, tak ti je napíšu, ceník mám doma, ale stejně to bode jen orient., jelikož záleží na dávkování, počtu oocitů, a taky co všechno si necháte dělat. jinak ceník jako jedni z mála mají i na svých stránkách http://www.crmzlin.cz/…1891.ceniky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.6.10 10:16

Super,děkuju.Jdu poprvé,byla jsem před tím 2× na iui.To se nepovedlo.Tak jsem už 3 iui nechtěla.Ty jsi byla na iui???A na kolika???Teď už čekám na menzes a jedu si pro injekce.Snad ještě tento tyden.Mám to zpožděné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.6.10 10:23

A tebe to vyšlo na kolik?Jestli se můžu zeptat…Nám řekli,že do 30ti se vlezeme.Je to celkem záhul pro peněženku :roll: ale nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.6.10 12:37

jj záhul to je, já poprvé platila cca 27t ale to už nevím přesně, už je to dlouho a měla jsem AH 4 oocitů, ted jsem měla jen 2 oocity a i s AH to vyšlo na 22t ale měla jsem vyšší dávky gonalu, poprvé jsem píchala 200 jednotek, ted 337,5 IU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.6.10 12:38

a já byla zrovna na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.6.10 08:52

Aha,tak díky za info.No já jsem zvědavá,už to chci mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.6.10 11:22

Ještě se zeptám:marodíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.7.10 07:55

Ahoja,já taky chodím do Zlína na Tomášov, jsem teprve na začátku, doufám,že néé dlouhé tratě :-)…zítra jdu na genetiku (vůbec nevím co mě tam čeká a kolik si mám vzít peněz) ,kdyby jste některá věděla,písněte mi to prosím sem. Jinak jsem byla na laparce,tam mi zjistili 1 neprůchozí vejcovod. Do centra jdu az 16.8 až budou výsledky z genetiky.Tak uvidím co potom semnou bude :-) mějte se holky a držím palečky…musí to vyjít…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.7.10 09:18

Ahoj!Tak já byla na ivf ve Zlíně nedávno a vyšlo mě to.Hned napoprvé.Ta genetika je v pohodě.Doktor si vás zavolá a potom z výsledků co má,vám poví jestli něco našel.Nám nic.Vše v pořádku.Akorád jsme tam čekali skoro 3 hodiny než jsme šli na řadu!!!Peníze nemusíš brát,akorád ty a partner každý 30kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elmaka
14.7.10 15:00

16.8.

Dobrý den, já jdu zrovna ve stejný den na konzultaci. Jinak budeme stimulovat už po druhé. :cry:

• Citovat
  • Upravit
30
14.7.10 16:41

tentokrát naposledy :-) určitě to vyjde :-) držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.7.10 07:23

Holky přeju vám,aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.7.10 21:19

takže genetika dopadla výborně :-)..dobrej doktor :-) ..teď uvidíme co nám řeknou v centru :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.