Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ne, už po druhé se o to pokoušíme , tak snad to vyjde. a co ty, kdy jdeš do toho?
pokud chceš vědět ceny, tak ti je napíšu, ceník mám doma, ale stejně to bode jen orient., jelikož záleží na dávkování, počtu oocitů, a taky co všechno si necháte dělat. jinak ceník jako jedni z mála mají i na svých stránkách http://www.crmzlin.cz/…1891.ceniky/
Super,děkuju.Jdu poprvé,byla jsem před tím 2× na iui.To se nepovedlo.Tak jsem už 3 iui nechtěla.Ty jsi byla na iui???A na kolika???Teď už čekám na menzes a jedu si pro injekce.Snad ještě tento tyden.Mám to zpožděné.
A tebe to vyšlo na kolik?Jestli se můžu zeptat…Nám řekli,že do 30ti se vlezeme.Je to celkem záhul pro peněženku
ale nedá se nic dělat.
jj záhul to je, já poprvé platila cca 27t ale to už nevím přesně, už je to dlouho a měla jsem AH 4 oocitů, ted jsem měla jen 2 oocity a i s AH to vyšlo na 22t ale měla jsem vyšší dávky gonalu, poprvé jsem píchala 200 jednotek, ted 337,5 IU
Aha,tak díky za info.No já jsem zvědavá,už to chci mít za sebou.
Ahoja,já taky chodím do Zlína na Tomášov, jsem teprve na začátku, doufám,že néé dlouhé tratě
…zítra jdu na genetiku (vůbec nevím co mě tam čeká a kolik si mám vzít peněz) ,kdyby jste některá věděla,písněte mi to prosím sem. Jinak jsem byla na laparce,tam mi zjistili 1 neprůchozí vejcovod. Do centra jdu az 16.8 až budou výsledky z genetiky.Tak uvidím co potom semnou bude
mějte se holky a držím palečky…musí to vyjít…:-)
Ahoj!Tak já byla na ivf ve Zlíně nedávno a vyšlo mě to.Hned napoprvé.Ta genetika je v pohodě.Doktor si vás zavolá a potom z výsledků co má,vám poví jestli něco našel.Nám nic.Vše v pořádku.Akorád jsme tam čekali skoro 3 hodiny než jsme šli na řadu!!!Peníze nemusíš brát,akorád ty a partner každý 30kč.
Dobrý den, já jdu zrovna ve stejný den na konzultaci. Jinak budeme stimulovat už po druhé. ![]()
takže genetika dopadla výborně
..dobrej doktor
..teď uvidíme co nám řeknou v centru
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.