Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, znám Dr. Feldmára z Motola, kde se zabývá léčbou neplodnosti a porodnictvím a pak ještě působí v Goně (na Národní třídě) jako soukromý gynekolog. Myslím, že by to mohl být on,mohl přejít do Gennetu.Toho co znám já, mohu jen doporučit, je super, odborník, svědomitý, velmi ohleduplný a pečlivý. Požádala jsem ho i o účast při porodu. Nebýt jeho,tak rodím ještě dnes
(nepostupující porod)
Je to on. Byla jsem u něho v Gennetu a říkal, něco, když byl v Motole… Já tedy nemám obecně moc zkušeností. 1× jsem byla u Daňka a teď 2× u Feldmara. Ale vypadá, že je svědomitý a má v tom systém.
Tak jak píše Kačka, bude to on. Znám ho hlavně jako gynekologa a porodníka, s neplodností u nás problém nebyl, jen malý zádrhel po ZT. V Gennetu bude krátce, před 5 měsíce mě rodil ještě v Motole.
Tak to jsou dobre zpravy! Koukala jsem na webove stranky od Gennetu a nevidela jsem jeho jmeno, tak jsem mela strach. My jsme obednane az na srpen. Diky! ![]()
Ahojky,
znám dr. Feldmara taky z Motola. Když jsem čekala první holčičku, tak jsem v půlce těhotenství začala trošku krvácet, byla jsem v Motole na pohotovosti a on mě vyšetřoval. Byl naprosto super. Uklidnil mě, vyšetření nebolelo, dělal mi i UTZ a všechno vysvětlil.
Neznám jeho kvality při léčbě neplodnosti, ale má úžasně lidský přístup.
R.
Super zpravy! Byli jsme v lednu s manzelem na IVF v Gestu a nebyli jsme spokojeny s pristupem naseho lekare tak doufame, ze v Gennetu to bude lepsi! Moc diky!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
""Ahoj holky,
Prosim mohly byste napsat vase skusenosti s p. dr. Feldmarem z Gennetu?
.{color: blue}" .{color: blue}"
Moc diky!