Gennet Mudr. Feldmar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
motylek1
10.5.10 18:05

Gennet Mudr. Feldmar

""Ahoj holky,

Prosim mohly byste napsat vase skusenosti s p. dr. Feldmarem z Gennetu?
Moc diky! :roll: .{color: blue}" .{color: blue}"

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
480
10.5.10 20:17

Ahoj, znám Dr. Feldmára z Motola, kde se zabývá léčbou neplodnosti a porodnictvím a pak ještě působí v Goně (na Národní třídě) jako soukromý gynekolog. Myslím, že by to mohl být on,mohl přejít do Gennetu.Toho co znám já, mohu jen doporučit, je super, odborník, svědomitý, velmi ohleduplný a pečlivý. Požádala jsem ho i o účast při porodu. Nebýt jeho,tak rodím ještě dnes :-) (nepostupující porod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.5.10 20:34

Je to on. Byla jsem u něho v Gennetu a říkal, něco, když byl v Motole… Já tedy nemám obecně moc zkušeností. 1× jsem byla u Daňka a teď 2× u Feldmara. Ale vypadá, že je svědomitý a má v tom systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
10.5.10 20:47

Tak jak píše Kačka, bude to on. Znám ho hlavně jako gynekologa a porodníka, s neplodností u nás problém nebyl, jen malý zádrhel po ZT. V Gennetu bude krátce, před 5 měsíce mě rodil ještě v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motylek1
10.5.10 21:26

to je fajn!

Tak to jsou dobre zpravy! Koukala jsem na webove stranky od Gennetu a nevidela jsem jeho jmeno, tak jsem mela strach. My jsme obednane az na srpen. Diky! :lol:

• Citovat
  • Upravit
480
10.5.10 21:39

Nemusíš se ničeho bát. To je on:

http://www.znamylekar.cz/…ekolog/praha

Budeme držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.5.10 08:06

Ahojky,
znám dr. Feldmara taky z Motola. Když jsem čekala první holčičku, tak jsem v půlce těhotenství začala trošku krvácet, byla jsem v Motole na pohotovosti a on mě vyšetřoval. Byl naprosto super. Uklidnil mě, vyšetření nebolelo, dělal mi i UTZ a všechno vysvětlil.
Neznám jeho kvality při léčbě neplodnosti, ale má úžasně lidský přístup.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motylek1
12.5.10 21:10

super!

Super zpravy! Byli jsme v lednu s manzelem na IVF v Gestu a nebyli jsme spokojeny s pristupem naseho lekare tak doufame, ze v Gennetu to bude lepsi! Moc diky!! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.