Reprofit Brno a IUI – máte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
30.4.10 18:30

Reprofit Brno

Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s Reprofitem v Brně? Chystám se tam na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
30.4.10 18:44

Zkusenosti mam a byla jsem tam moc spokojena. Cekam mimco po 2. IVF. Preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.4.10 18:56

Děkuji. Šla jsem tam na doporučení. Můžu se zeptat, ke komu jsi chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.5.10 04:56

ahoj Luci…jezdím do Reprofitu,ale do olomouce,což je v podstatě jedno,protože zákroky dělají v Brně a jsem max spokojená…zatím jsem tam teda byla jen na OPU a jedno IVF,koncem května nás čeká další…personál skvělý,milý,profesionální a hlavně ctí tvé soukromí…přeji ti ho :mavam: :kytka: dně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmen
20.5.10 22:09

Ceny

Holky, prosim vas kolik jste platily v Reprofitu za IVF+ICSI? Diky :-)

• Citovat
  • Upravit
2663
21.5.10 09:39

já to měla jako minimálku,takže 10 tis+ ICSI 1000,–(jedno vajíčko)+2×400,– za Brawell(injekce)-11 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmen
21.5.10 13:00

Asi jsem blba, ale co je to minimalka? :oops: To jsi platila nejak strasne malo… A na kolik te to vyslo vcetne stimulace (veskerych leku a injekci)? Protoze v ceniku ma Reprofit jako zakladni cenu za IVF 26 000 Kc, tak jsem z toho jelen. ICSI se plati za kazde vajicko tisicovka? Diky moc! :-)

• Citovat
  • Upravit
2663
21.5.10 15:14

minimálka je minimální úhrada,tzn .10tis.Já už mám vyčerpány 3 „hrazené“ pokusy a v Reprofitu mi nabídli tohle.Pojištˇovna mi ale 4.pokus neschválila,takže jsem stimulovala jen Clostilbegytem,to je bez doplatku,takže jsme platili jen to ,co už jsem ti popsala,nic víc.Přešla jsem k jiné poj a mám to schváleno,ted mám taky léky bez doplatku,ale budu píchat konˇskou dávku,takže mi stačit nebudou,ale dr tvrdil,že to nějak udělá.Takže opět základ 10 tis+ICSI,popř. AH,PK atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.5.10 15:15

Jo a ICSI teda nejspíš 1000,– za každé vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmen
21.5.10 15:27

Aha a tech 26 000, co ma v ceniku za IVF, to je teda co? Pokud pujdu do Reprofitu na moje 2. IVF (1. bylo v Repromede) a jsem u pojistovny Metal-Aliance, se kterou ma Reprofit smlouvu, tak budu platit kolik bez ICSI, nevis? Jasne, ze jenom tak orientacne, at vim:) V Repromede jsme platili asi 25 000 a rika se, ze je to nejdrazsi CAR v Brne…proto me desi ta castka 26 000 v Reprofitu - vzdyt prece ma byt levnejsi… diky za kazdou pripominku :-)

• Citovat
  • Upravit
2663
21.5.10 16:07

těch 26 tis máš ještě hrazených pojištˇovnou,doplácet budeš jen za léky(pokud si nevybereš hrazené),dále za ICSI,a třeba za asist.hatching nebo prodlouženou kultivaci,to už jsou všechno nadstandartní výkony,které poj nehradí…netroufám si odhadnout,kolik vás to bude stát,hodně záleží na těch lécích…čím jsi stimulovala před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.5.10 16:12

Pro tvou představu:1.ivf nás vyšlo na nějakých 12 tis

2.ivf kolem 15 tis

3.necelých 20tis
ale bylo to v jiném CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmen
21.5.10 16:13

napred jsem brala Dostinex a stimulovala jsem Puregonem. Nam prave v Repromede tvrdili, ze IVF stoji celkem nejakych 85 000 Kc, pojistovna prispiva 60 000, tak my mame zaplatit 25 000… pokud by to bylo v Reprofitu takhle levne, vubec bych se nezlobila :-D
byla bych moc rada, kdyby sem jeste nekdo z vas napsal, kolik jste platili :-)

• Citovat
  • Upravit
carmen
21.5.10 16:14

:-D tak to jsou velice krasne ceny, moc jsi mela potesila

• Citovat
  • Upravit
2663
21.5.10 16:22

cena ivf se opravdu pohybuje od těch 40-80 tis,ale tři pokusy máš ze zákona „hrazené“,takže za samotný transfer aoplodnění(bez ICSI)neplatíš.Ta cena naskáče jen díky použitým lékům a těm nadstandartím výkonům a to je u každého jinak,takže je pěkná blbost,aby vám hned řekli,kolik jim máte zaplatit.některé CARy jsou fakt neskutečné!!!!Jsem teda zvědavá,jak dopadnete v Reprofitu,když tak mi dej jen tak pro zajímavost vědět,třeba přes SZ.Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.