Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to je síla…10 tis třeba jen za jedno icsi?To jsou hov… Ještě jsem si vzpomněla,že třeba ve Fertimedu se platí ICSI jen do 6 vajíček,za další už neplatíš…ani nevím,jak je to v Reprofitu.
.Tak se měj moc hezky,užij léta(pokud nějaké bude) a načerpej hlavně sílu ![]()
jj, 10 tis treba jen za jedno
ty se mej taky hezky, uzivej slunicka, uz vykukuje a diky moc za info ![]()
Jo a ještě jsem ti chtěla napsat,že na pokoj i k transferu s tebou může manžel(nebo přítel) ![]()
ahoj já mám také jen a jen dobrou zkušenost, chodila jsem do OL a na zákroky do Brna
za ICSI na 30 vajíček to bylo 8000 myslím
, pravda jsou to loňské ceny ![]()
hodně štěstí přeji
My se právě teď budeme podrobovat IVF a ICSI a celkem nás to má stát 18900. Připláceli jsme si léky 4900, ICSI bude stát 8000,–prodloužená kultivace 6000,–. To jsou všechno nadstandarsní výkony, které pojišťovna neplatí, ale zvyšují tu šanci…v úterý mám jít na odběr, vajíčka se zatím úspěšně klubou, ale uvidí se, co a jak dál…
kačkač1404 píše:
ahoj Luci…jezdím do Reprofitu,ale do olomouce,což je v podstatě jedno,protože zákroky dělají v Brně a jsem max spokojená…zatím jsem tam teda byla jen na OPU a jedno IVF,koncem května nás čeká další…personál skvělý,milý,profesionální a hlavně ctí tvé soukromí…přeji ti ho![]()
dně štěstí
Prepac,ze som sa tu vopchala a pisem.Ale mohla by som sa opytat kolko stoji cela suma aj ivf+icsi ak pridem zo zahrancia a nemam ziadnu poistoivnu.Pokusame sa o babetko 2 roky a moj partner iba zhorsuje stav.Aj sa hanbi raz chce ,potom vyskakuje ze on platit za deti nebude ,ze musia prist prirodzenou cestou.nechce si pripustit ,ze to nejde.Uz som z toho na dne a kazdu hadku ktora zacne na konci do pripletie kliniky a deti.Ak mas dobreho a chapaveho manzela vedla seba tak ti gratulujem.Mam uz 39 tak preto to suri a tlaci ma cas.Tu su tieto veci velmi drahe a cakacia doba je aj 4 roky.dakujem za odpoved a zelam krasny den
orchajim,bohužel ti přesné ceny nenapíšu,jelikož je nevím,ale základní cena za IVF je 26 000+všechno ostatní,tzn.za ICSI,PK,AH ,léky…myslím,že pro cizince samoplátce jsou ty ceny stejné,ale opravdu přesně nevím
…najdi si stránky Reprofitu a oni tam mají ceníky,takže bys to tam měla najít.Druhá věc ovšem je tvoje zázemí…nevím,jestli bych podstupovala tohle všechno,včetně psychické a finanční zátěže s takovým partnerem
…to si ale musí vyřešit v sobě každý sám.Já mám skvělého mužea jeho podpora je hrozně důležitá… ![]()
Všechny Vás zdravím,já se chystám poprvé na IVF do Reprofit Brno,jezdím do Olomouce,mám z toho už takové „bobky“ vzhedem k mému věku / 39 let/ těch pokusů už moc nebude, ![]()
Ahojky, do tří týdnů jdu na svoje první IVF, jsem z toho nervozní, taky mi už není nejmíň. Není tu někdo, kdo se chystá taky v tomto období? ![]()
@Carmen píše:
napred jsem brala Dostinex a stimulovala jsem Puregonem. Nam prave v Repromede tvrdili, ze IVF stoji celkem nejakych 85 000 Kc, pojistovna prispiva 60 000, tak my mame zaplatit 25 000… pokud by to bylo v Reprofitu takhle levne, vubec bych se nezlobila
byla bych moc rada, kdyby sem jeste nekdo z vas napsal, kolik jste platili
Ahojky.Já jezdím také do Olma k Machačovi a na kliniku do Brma.Byla jsem na1 IVF které nebylo úspěšné,platily jsme celkem 22.000 měly jsem prodlo.kultivaci a také metodu ICSI no a léky,to nám vyšlo na 18.tis.ale ještě jsme platily 5.tis. za zamražení 1 embryjka/víc jsme neměla/ 1.800 stojí na jeden rok plus ještě 3.200 za tu metodu zamražení…Včerá jsem akorát absolvovala KET a to stálo 5.tis. Já jsem spokojená také moc,s personálem jeho bezva přístupem…
A ted budu jen čekat jestli se bublinka konečně chytí..U toho IVF jsem na sebe dávala mooc pozor a ted dělám vše jako normálně,teda krom vetší fyz.námahy.
@kačkač1404 Jo to je pravda..U mě byl na pokoji přítel i když jsem jela na OPU, a bylo to fajn. Pokojík jen pro sebe
u transferu byl také s náma, poprvé jsem dokonce dosltaly i fotečku embryjka b děloze, bylo to zvláštní
ale nevyšlo. Tak tentokrát snad joo. ![]()
@78marcela píše:
My se právě teď budeme podrobovat IVF a ICSI a celkem nás to má stát 18900. Připláceli jsme si léky 4900, ICSI bude stát 8000,–prodloužená kultivace 6000,–. To jsou všechno nadstandarsní výkony, které pojišťovna neplatí, ale zvyšují tu šanci…v úterý mám jít na odběr, vajíčka se zatím úspěšně klubou, ale uvidí se, co a jak dál…
Držím pěstičky aby bylo dost kvalitních vajíček a také úspěšná IVF..
@luckabrno Ahojky mooc držím pěstičky
Mě bude ted na podzim 40 let, takže také nejsem nejmladší
mám po 1 IVF a včerá jsem byla na KET, stihnout už můžem do mých narozek pouze ještě jedno IVF. Potom pojištovna už nepřispívá..kdykoli budeš mít nějké dotazy ptej se, od toho jsem tu a mzájemě se držíme at se zákrok povede nebo ne
je fajn takto pokecat. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
No prave, taky jsem se divila… zvlast kdyz holky jinde platily tak malo. V Repromede treba vubec nezalezelo na tom, jestli ti udelaji ICSI na 1 nebo na 10 vajicek, porad jsi platila obecne jenom za ICSI 10 000 Kc
jsem rada, ze jinde je to jinak. Urcite sem pisnu, jak jsme dopadli, ale chcem do toho jit az na podzim/zima.