Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěla jsem se zeptat, co je to KET? Co jsi všechno brala? Já mám Puregon 125 a 5 den pichání musím jít na ultrazvuk. Už je to dlouho, co jsem dostala instrukce, mám strach, abych to dala správně do injekce.
Moje kamarádka kdysi byla taky v Repromede, nechali tam spoustu peněz a navíc byla stimulována na moc vajíček. Když se to nepovedlo a přešli jinak, byli dost překvapeni jiným postupem a hlavně ušetřili dost peněz. ![]()
@luckabrno Ahojky, KET je vlastně zavedení zmraženého embryjka do dělohy /tedy napřed ho rozmrazí než ho šupnou do tepla
/ já nic před KET nebrala. Po nevydařeném IVF jsem 11 DC cyklu šla na UTZ a tam se ukázala krásná sliznice..Ten den jsem si pouze píchla večer Pregnyl a začala zavádět Utroš 0-0-2 od Pondělak mám po KET a zavádím si stejně, akorát si navíc píchám Zibor /proti embolii/ vyšli mi trombogeny při genet. testech..Neboj určo to ředění zvládneš..Jsem i na jiné diskuzi a opravdu každý CAR má jiné postupy, jiné léky atd..Přeji hodně štěstí
![]()
Na genetické testy Tě poslali před IVF nebo si chtěla jít sama?
@luckabrno Genetické testa dělalisami u mě i mého přítele, mám víc let a podle anamnézy..u mě byl napsaný celý papír kdo co měl v rodině, vypadalo to až srandovně, přítel měl jen základní data
Ale pokud se nedaří otěhotnět tak myslím že každý dr. posílá na různá vyšetření..
Dobrý den, také bych chtěla přispět svojí „troškou do mlýna“.S klinikou Reprofit jsem moc spokojená. Po třech nevydařených pokusech IVF které jsem absolvovala v sanatoriu Helios v Brně(hrazených pojišťovnou, ale přesto nás každý pokus vyšel na cca 30000 na různých doplatcích za injekce atd.), jsem se na doporučení svého gynekologa objednala do Reprofitu. První IVF před dvěma roky byla s opravdu minimální stimulací a cena 16000. Nevyšlo to, ale letos jsme do toho šli znovu. Je mi 40 takže jsme to brali jako poslední pokus. Dr. Koudelka je naprosto skvělý lékař s lidským přístupem a líbí se mi jeho jednání na rovinu nic nenalhává, říká to tak jak to je. Stimulace byla silnější a celkem nás to stálo 31000. Povedlo se jsem ve 12 týdnu a tak bych vám všem, které už ztrácíte naději chtěla vzkázat že zázraky se dějí a že hrozně důležitá je podpora partnera, bez ní to nejde. Protože pokud nejste psychicky v rovnováze, pak to jsou vyhozené peníze. Já vím že jsem teprve na začátku a všechno důležité mně teprve čeká, ale věřím, že to dobře dopadne a jsem moc ráda že jsem se dostala do Reprofitu.
@rita37 píše:Moc gratuluji a moooc držím pěsti aby vše bylo v pořádku…Také mi bede 40 tudíž to je trochu náročnější..Já se budu testovat příští víkend, tak jsem docela zvědavá na výsledek. Jinak pokud se nepovede, tak stihnem ještě druhé IVF a pokud bude možno dáme i zamrazit. Jelikož první IVF nevyšlo a ted mám v bříšku mrazáčka/díky za něj/
Dobrý den, také bych chtěla přispět svojí „troškou do mlýna“.S klinikou Reprofit jsem moc spokojená. Po třech nevydařených pokusech IVF které jsem absolvovala v sanatoriu Helios v Brně(hrazených pojišťovnou, ale přesto nás každý pokus vyšel na cca 30000 na různých doplatcích za injekce atd.), jsem se na doporučení svého gynekologa objednala do Reprofitu. První IVF před dvěma roky byla s opravdu minimální stimulací a cena 16000. Nevyšlo to, ale letos jsme do toho šli znovu. Je mi 40 takže jsme to brali jako poslední pokus. Dr. Koudelka je naprosto skvělý lékař s lidským přístupem a líbí se mi jeho jednání na rovinu nic nenalhává, říká to tak jak to je. Stimulace byla silnější a celkem nás to stálo 31000. Povedlo se jsem ve 12 týdnu a tak bych vám všem, které už ztrácíte naději chtěla vzkázat že zázraky se dějí a že hrozně důležitá je podpora partnera, bez ní to nejde. Protože pokud nejste psychicky v rovnováze, pak to jsou vyhozené peníze. Já vím že jsem teprve na začátku a všechno důležité mně teprve čeká, ale věřím, že to dobře dopadne a jsem moc ráda že jsem se dostala do Reprofitu.
Jejda to jsem nějak napsala do příspěvku Rity, snad si to nějak přelousknete
![]()
@rita37:
Taky chodím k doktorovi Koudelkovi. Doufám, že příští týden mi udělá i IVF.Je možné celou platbu za IVF platit přes účet?
@luckabrno My jsme platily IVF i KET platební kartou, takže to je možné
Přeji Ti hodně štěstí při IVF ![]()
@luckabrno no testovat budu v neděli bude to 14 den po KET, zkusila jsem už 9 den po KET a byl negativní tak uvidím..Jsem ještě na jiné diskuzi a zjistila jsem že každá vylučujeme těhot. hormon jinak, tzn. že někdo má třeba pozitivní test 9 den jiná až 14 den..Jsem z toho dost už nervozní. nejhorší pro mě je kouknout na ten test, namočit není tak těžké ![]()
Budu držet palce, velmi to dobře znám. KDyž jsem chodila na IUI, vydržet do 15 dne a nedívat se dříve, bylo nadlisdské úsilí.
Ahojky všem,
chci se přidat. Je mi 38 let (už mám 16-tiletou dceru - přirozeně) a po 3-letém snažení se nám to díky pomoci všech v Reprofitu povedlo a hned na poprvé!!! Jsem v 15tt. Nic nenechávají náhodě, jak se jim něco nezdá - nechají to prověřit. Přístup je skvělý! Zbytečně nestresují a vždy jsou pozitivně naladěni a odcházela jsem s dobrou náladou.
@Ddennkaa Tak to moooc gratuluji
držím pěstičky aby veškerá vyšetření byla v pořádku.
.Mě ted nevyšlo 1 IVF a ani bohužel KET, tak ještě v srpnu mohu stihnout ještě jedno IVF /co hradí pojištovna/ jelikož zanedlouho už přetáhnu věkový limit. Už jsem i přemýšlela dát více embryjek pro větší šanci, mě už prakticky je jedno žes ekrátí tím počet IVF, protže tohle bude poslední..
Uvidím co se dovím u dr. 31.7. a jak se domluvíme.
@alexxxandra píše:
@Ddennkaa Tak to moooc gratuluji![]()
držím pěstičky aby veškerá vyšetření byla v pořádku.
.Mě ted nevyšlo 1 IVF a ani bohužel KET, tak ještě v srpnu mohu stihnout ještě jedno IVF /co hradí pojištovna/ jelikož zanedlouho už přetáhnu věkový limit. Už jsem i přemýšlela dát více embryjek pro větší šanci, mě už prakticky je jedno žes ekrátí tím počet IVF, protže tohle bude poslední..
Uvidím co se dovím u dr. 31.7. a jak se domluvíme.
Ahojky, tak to mě mrzí
… a víš čím to je, že to nevyšlo? My jsme byli oba zdraví (já měla jen prodloužený menstruační cyklus) a prostě to nešlo ani inseminací (tam jsme byli 5×). Tak jsem myslela, že nebudeme schopni vajíčka oplodnit, ale to taky nebyl problém, tak jsme se zase báli aby se mimi udrželo. My to štěstí tedy máme a zatím je vše OK. Takže si myslím, že jsem partnerovy ty jeho „šavlozubce“ zabíjela.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.