Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,chodila jsem tam na „velky“ ultrazvuky.. a dobry, ale jen proto,ze jsem mela dr.Bydzovskou, je skvela.
Jeste stesti,ze jsem nemela jednoho dr.,chvalne jsem se neobjednavala na ctvrtky!!! ![]()
Já,že se tam chystám na konzultaci kvůli iui nebo ivf..tak scháním infoo ![]()
Ahojky,
já už tam víc než rok chodím…copak bys ráda věděla ;o)
sluníčko můžu se zeptat,kterého konkrétního doktora máš na mysli? a jakou špatnou zkušenost si s ním měla…třeba to pomůže i ostatním holkám v rozhodování
ahoj chodím k MUDr. Bydžovské, je dobřá. Ale i MUDr. Petr je skvělej.
ahoj
yweta: no ráda bych věděla,jak si tam spokojená a jakou mají uspěšnost?
Pak ke komu tak asi jít..kdo z nich je nějak v pohodě..a nežene hned do ivf..ale zkouší třeba iui..a tak.Prostě rady a porady..děkujuu ![]()
valtřinka:ahoj
Ahoj, prosím tě tam jsou všichni pohodoví doktoři. MUDr. Bydžovská je primářka. Záleží na tom, co ti navrhne doktor za léčbu. Hned IVF nenavrhují. Já jsem po 3. IUI a čekám na výsledek. Když to nevýjde, tak už se bude řešit co dál. A když tam budeš chodit stále, tak už ti to ani nepříjde
kdyžtak napiš, co bys chtěla vědět. Navíc teda nevím o žádným hrozným doktoru tam. Ani se mi nic nedoneslo zatím. tak pááá
Ahojky,
no nás sice hned natlačili do IVF, ale je fakt,že jsem se ani moc nebránili a navíc máme naprosto katastrovální spermiogram. Jelikož, se předpokládalo,že problém bude jen tam,tak se další vyšetření dělala vždy až po nějakém nezdaru…
Jinak když řekneš,že chce IUI,tak ti ho udělají i když vědí, že šance jsou malilinkatý…
Chodím k MUDr. Petrovi…jedinej,ke komu bych nešla je Šrámek, dle mého názoru je to hulvát a hovado…neumí se chovat k pacientkám, i když v soukrové klinice se bude asi chovat jinak…
Tak to jo, jestli máte špatnej spermiogram, tak to je jasný. Tak já byla už 2× na IVF, 2× KET a 3× IUI takže já si to taky užívám.
tak jestli budeš chtít něco vědět, tak písni.
Ahojky holky,
a ke kterému lékaři v Liberci v Gennetu chodíte a jaké s ním máte zkušenosti?
Díky Iveta
Ahoj holky,
já chodím do Gennetu do Liberce také.
Chodím k doktoru Petrovi, se kterým jsem moc moc spokojená.
Jinak já mám za sebou teď včerejší odběr vajíček, a teď čekám na pondělí jak se vše vyvíjí a kdy u mě udělají ET… tak jsem trochu nervozní.
Ale jsem ráda, že tam jsem moc mi pomohli, jinak bych se asi mimíska nedočkala…
arien:
ahoj a vítej.Tak paráda..
To si měla vajuch dost.. Čím si stimulovala?
Kamccaa nejdřív jsem zkoušela clostilbegyt pro IUI, ale nějak jsem na něj vůbec nezareagovala, a vzhledem k tomu, že mám dobrý jenom jeden vejcovod tak jsem se rozhodla pro IVF. Stimulovala jsem Puregonem (injekcemi), ale jenom krátký protokol, protože mám syndrom policystických ovárií. Měla jsem dokonce 20 folíků, z toho bylo 8 vajíček, no a dneska mi v laboratoři řekli, že se nám nakonec vyvíjí 5 bobísků podle plánu.
S centrem jsem moc spokojená a jsem ráda, že jsem tam šla ikdyž když mi doktor říkal, že už nemáme jinou šanci, tak jsem to obrečela.
Arien držím palečky, ať všechno dopadne dobe, a máš brzy bobísky hezky u sebe a pořádně zavrtané ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
AHOJ.Chodí někdo do lbc gennetu?