Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,chodila jsem tam na „velky“ ultrazvuky.. a dobry, ale jen proto,ze jsem mela dr.Bydzovskou, je skvela.
Jeste stesti,ze jsem nemela jednoho dr.,chvalne jsem se neobjednavala na ctvrtky!!! ![]()
Já,že se tam chystám na konzultaci kvůli iui nebo ivf..tak scháním infoo ![]()
Ahojky,
já už tam víc než rok chodím…copak bys ráda věděla ;o)
sluníčko můžu se zeptat,kterého konkrétního doktora máš na mysli? a jakou špatnou zkušenost si s ním měla…třeba to pomůže i ostatním holkám v rozhodování
ahoj chodím k MUDr. Bydžovské, je dobřá. Ale i MUDr. Petr je skvělej.
ahoj
yweta: no ráda bych věděla,jak si tam spokojená a jakou mají uspěšnost?
Pak ke komu tak asi jít..kdo z nich je nějak v pohodě..a nežene hned do ivf..ale zkouší třeba iui..a tak.Prostě rady a porady..děkujuu ![]()
valtřinka:ahoj
Ahoj, prosím tě tam jsou všichni pohodoví doktoři. MUDr. Bydžovská je primářka. Záleží na tom, co ti navrhne doktor za léčbu. Hned IVF nenavrhují. Já jsem po 3. IUI a čekám na výsledek. Když to nevýjde, tak už se bude řešit co dál. A když tam budeš chodit stále, tak už ti to ani nepříjde
kdyžtak napiš, co bys chtěla vědět. Navíc teda nevím o žádným hrozným doktoru tam. Ani se mi nic nedoneslo zatím. tak pááá
Ahojky,
no nás sice hned natlačili do IVF, ale je fakt,že jsem se ani moc nebránili a navíc máme naprosto katastrovální spermiogram. Jelikož, se předpokládalo,že problém bude jen tam,tak se další vyšetření dělala vždy až po nějakém nezdaru…
Jinak když řekneš,že chce IUI,tak ti ho udělají i když vědí, že šance jsou malilinkatý…
Chodím k MUDr. Petrovi…jedinej,ke komu bych nešla je Šrámek, dle mého názoru je to hulvát a hovado…neumí se chovat k pacientkám, i když v soukrové klinice se bude asi chovat jinak…
Tak to jo, jestli máte špatnej spermiogram, tak to je jasný. Tak já byla už 2× na IVF, 2× KET a 3× IUI takže já si to taky užívám.
tak jestli budeš chtít něco vědět, tak písni.
Ahojky holky,
a ke kterému lékaři v Liberci v Gennetu chodíte a jaké s ním máte zkušenosti?
Díky Iveta
Ahoj holky,
já chodím do Gennetu do Liberce také.
Chodím k doktoru Petrovi, se kterým jsem moc moc spokojená.
Jinak já mám za sebou teď včerejší odběr vajíček, a teď čekám na pondělí jak se vše vyvíjí a kdy u mě udělají ET… tak jsem trochu nervozní.
Ale jsem ráda, že tam jsem moc mi pomohli, jinak bych se asi mimíska nedočkala…
arien:
ahoj a vítej.Tak paráda..
To si měla vajuch dost.. Čím si stimulovala?
Kamccaa nejdřív jsem zkoušela clostilbegyt pro IUI, ale nějak jsem na něj vůbec nezareagovala, a vzhledem k tomu, že mám dobrý jenom jeden vejcovod tak jsem se rozhodla pro IVF. Stimulovala jsem Puregonem (injekcemi), ale jenom krátký protokol, protože mám syndrom policystických ovárií. Měla jsem dokonce 20 folíků, z toho bylo 8 vajíček, no a dneska mi v laboratoři řekli, že se nám nakonec vyvíjí 5 bobísků podle plánu.
S centrem jsem moc spokojená a jsem ráda, že jsem tam šla ikdyž když mi doktor říkal, že už nemáme jinou šanci, tak jsem to obrečela.
Arien držím palečky, ať všechno dopadne dobe, a máš brzy bobísky hezky u sebe a pořádně zavrtané ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
AHOJ.Chodí někdo do lbc gennetu?