Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
, jo iui dělají 6× do roka, ale doporučují 3× a pak zkusit IVF to akorát my jsme to měli nějak obráceně. ![]()
fakt? to umělé je na mě fakt moc drahy, ale co by se dalo dělat, jsem po první iui, pak ještě dvakrat, tak snad se zadaří.. ![]()
test jsem dělala 9dní po iui, nic mi tam nevyšlo, tak uvidím ve středu, to by mělo byt přesně 14dnu…se uplně modlím.. ![]()
tak někdy bývá 9. den ještě moc brzo, to bych asi zkusila po dvou dnech znovu. Nebo jestli vydržíš do středy, tak jsi dobrá ![]()
Všem přeji hezké ráno:
Kamccaa: nestalo se ti u Mamatestu, že byl duch do 5ti minut a ne do tří jak píšou a bylo to pozitiv?
Ahoj holky, tak ja jsem dneska 13den po iui a test nevyšel..ach jo
Osaska píše:
Všem přeji hezké ráno:
Kamccaa: nestalo se ti u Mamatestu, že byl duch do 5ti minut a ne do tří jak píšou a bylo to pozitiv?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Vím že standart je 6 do roka..ale jak je to v gennetu to fakt nevim..Každopádně do ivf vás nutit nemůžou-pokud stím samy nesouhlasíte.Já mít teda možnost,tak vyzkouším 3 a pak už bych šla rovnou raději na ivf.než se trápit s iuičkama.