Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My byli spokojeni moc a myslim, ze vzdy se snazi, aby se nic neposouvalo. Meli jsme pani doktorku Mokrou, ale ta se presunula do Prahy. Kazdopadne jsem mela u ruznych zakroku i jine doktory a myslim, ze slapnout vedle je minimalni sance. Mame z Gennetu dve deti, treti se nakonec povedlo prirozene a necekane.
@Slunečnice1987 ahoj, já byla spokojená s Mudr. Maucenerovou. Dá se s ní hezky mluvit, a není jen přes prachy. Jak to má s ket nevím, já u ní měla jen iui, napsala mi Mojžíšovku a já po 7 letech, 3 měsících cvičení poprvé otěhotněla přirozeně
. Ale zase jako kapacita genetu v lbc je Mudr. Bydžovska.
@Slunečnice1987 Ač mám k Libereckému Gennetu jisté výhrady, tak chodím k doktorce Holcové a na péči si nemůžu stěžovat. Je velice pečlivá a fakt se snažila najít způsob jak zlepšit naši situaci natolik, abychom mohli zkusit třeba IUI a nemuseli hned do IVF. Mám i mírný imunologický problém, to se mnou fakt detailně probrala, opravdu popsala co to pro mě znamená, dala nám možnosti a finální rozhodnutí nechala na nás.
Jak je to s KET nevím, stimulaci na IVF budu začínat až za měsíc.
Dělali vám v tom Heliosu imunologii a genetiku? Opakované potraty by mohly značit problém buď ve tvé imunitě nebo na straně genetiky embrya. V Gennetu nám tato vyšetření udělali hned na začátku, což mi přijde super a vím že to není v CAR standard.
Dobry den cekame miminko treti a chci se zeptat jdu poprvi tedy do gennetu do liberce muzou my rict ve 3 mesici co cekame? a jak to tam chodi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.