Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linusren HyFOSy byla největší bolest kterou jsem zažila
nevim proč ale bylo to šílený!!! My jedem ještě v červnu na imunologii do Prahy a pak taky hned konzultace
@Jájinka01 no tak jak čtu asi to má každý jinak
, tak to jsem zvědavá
![]()
@Jájinka01 ty brďo, tak to tě lituju. Mě to nepřišlo tak hrozný, jak když mam silnou MS a tu mam dost silnou
držim palce!
@Linusren já ji někdy taky mívám silnou, nevim proč všechno ok ale to vypouštění ty tekutiny to bylo šílený úplně mě začal bolesti brnět obličej, a vlastně to byli 3 takový vlny bolesti pokazdy při té tekutině jinak to nebolelo. Taky držím palce
a genetiku už máte za sebou? Nebo jdete teprv první schůzku?
@Jájinka01 to je dobrý teda
já se toho strašně bála, načetla jsem x recenzí a nakonec jsem byla překvapená, že to nebylo tak hrozný
porod bude horší
.. genetiku máme odebranou, takže jdeme pro výsledky za těch 14 dnů a pak hned k naší doktorce, kde to vše probereme.
Holky a ještě otázka, neptal jste se někdo na očkování proti covidu? Jestli ano nebo ne?
Ahoj holky.. Já měla sice Holcovou ale doktorka Bydžovská mi dělala transfer moji už teď dcery
přišla mi v pohodě
je to dlouhá cesta holky ale stojí to za to a jsou tam profíci takže vám moc držím palce ať vám to všem vyjde
šla bych do toho znova.. Nejhorší je čekání na vysledky všeho, ale pak se to rozjede a ani nevíte jak to rychle uteklo ![]()
@Dysis1 taky mi to tam po tý první návštěvě připadalo, že konečně někde vědí co dělají a vše šlo jak na běžícím pásu ![]()
Ahoj holky, po IVF mi zbylo 300 jednotek (tedy 1/3) Pergoveris (900IU + 450IU). Již nevyužiji. Po celou dobu skladován v lednici. Nevyužila by některá? Kdyžtak se ozvěte do sz. ![]()
Příspěvek upraven 07.06.21 v 11:41
Ahoj holky, tak jsme po všech výsledcích včetně genetiky atd. Nic nám nenašli, nevědí, kde je chyba nebo proč to nejde
dr. Mokrá nám řekla co a jak dál a je to teď na nás, jak se rozhodneme a jak budeme pokračovat.
@Linusren nám také nic nenašli.. Pomohlo ivf
měla jsem dvě inseminace k ničemu.. ![]()
@Dysis1 ty brďo, tak to jsi mě teď trochu zaskočila
, doufám, že pokud se rozhodneme pro inseminaci, tak se to povede ![]()
Co ostatní holky, @Bublina1111 a @Andrea88888
@Linusren určitě bych inseminace zkusila znova.. Třeba to pomůže
![]()
@Linusren nam take vice mene nic nenasli a 4 iui nevysly, az pak Ivf
drzim palce!
@Lucie343 ahoj Lucie, v kolikátém jsi? Nám to konecne taky vyslo, na prvni pokus v Gennetu, jsem v sedmém týdnu teprv, ale pamatuju si tě z diskuzí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.