GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
10.3.21 18:53

@Jájinka01 ja sla tak za 14 dni, proste snad uplne hned, jak prisla Ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
14.3.21 14:01

@Pavla198 Ahoj Pavli, jak se dari? Ja jsem v 18.tt a cekame holku :srdce: chytla se obe embrya, ale jedno pred Vanoci odeslo a ja lezela v nemocnici a cekala, zda odejdou obe. Nastesti vse dobre dopadlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
14.3.21 19:31
@Lucie343 píše:
@Pavla198 Ahoj Pavli, jak se dari? Ja jsem v 18.tt a cekame holku :srdce: chytla se obe embrya, ale jedno pred Vanoci odeslo a ja lezela v nemocnici a cekala, zda odejdou obe. Nastesti vse dobre dopadlo :dance:

Ahoj Luci, no ja porad nic. Stimulovat zacnu za mesic, takze zadny novinky nemam. Nejak se to celé vlece, ale to uz utece ;) Mam z tebe ohromnou radost, holcicku, jeee :srdce: moc blahopreji. Napisu az se neco bude dit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.3.21 11:09

Zkušenost Gennet Liberec a postup

Ahoj holky, příští měsíc jdeme na první konzultaci do Gennetu v Liberci, k dr. Mokré.. platí se něco za konzultaci? a co máme čekat? nějaká vyšetření hned?
Díky za odpověď :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
23.3.21 11:24

@Linusren ahoj,taky chodíme k Mokré🙂
Nic se neplatí. Cekat muzes treba utz…mozna odber krve, oba. Jestli uz nejake vysledky vysetreni treba z gyndy nebo androloga mate, tak si je vem sebou. Vic vam rene sama😍preju hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.3.21 12:44

@Pavla198 takže je lepší se připravit na gyn, prohlídku? a časově to vyšlo na jak dlouho? Cca hodka?.. mam jen výsledky z gyndy včetně informace o clostillbegytu (brala jsem 2 měsíce, ovulace se „spustila“ ale víc nic)..
Děkuji 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
23.3.21 13:08

@Linusren jo jo, me si rovnou prohlidla😉 vem sebou vse co mas. Bude to trvat max hodinu…Kdyztak napis, jaky to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.3.21 14:52

@Pavla198 super, děkuji za informaci a určitě se ozvu! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.3.21 15:08

@Linusren Ahoj, neplati se nic. Doktorka Mokra je bozi, jen se nelekni prvniho dojmu, vypada razne, ale je naprosto dokonalej clovek. Pokud nebudes menstruovat nebo neco, tak si te rovnou prohlidne(normalni gynekologicky vysetreni) a pak se domluvite na dalsim potupu… krevni testy, moc, spermio, iui, ivf, proste vse co s vasim problemem lze udelat. Pozada te o lekarske zpravy, cytologie, endo. atd. Klidne to vem hned s sebou.

Trva to max hodku.

Hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.3.21 07:45

@Lucie343 Ahoj, děkuji i tobě za bližší info :-) Menstruovat bych neměla, až tam půjdeme. Doporučení a nějaké info mám z gyndy a to určitě vezmu :)
Jsem z toho nervozní, snad to bude vše v rámci možností dobré :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 08:47

Ivf gennet liberec

Zdravím všechny,,ráda bych se k Vam přidala,,,mohla bych poprosit jestli z Vas tu některá ma paní doktorku Mokrou? Ceka nas ivf dnes si jedu pro léky a začnu stimulovat a rada bych znala vaše zkušenosti, děkuji přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.3.21 09:55

@Linusren zdravím určitě se neboj proces ivf je v pohodě hlavně pozitivní přístup a půjde vše samo :palec:

@Bublina1111 měla jsem ji jednou na vyšetření a jak se tady píše je na první dojem přísná ale skvělá a má nejlepší výsledky :) plně ji důvěruj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.3.21 10:59

:mavam:
Zdravím vás tu,
Dlouho sem tu nebyla :D
Chodila jsem k p. doktorce Mokré máme teď v říjnu 2020 narozenou druhou holčičku :D
Hlásím že jsme veliký při narození měla 4260gr. A měřila 53cm, úplně zdravá.
Jinak držím palce všem tehulkam i těm co se teprv chystají, vydržte stojí to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.3.21 12:52

@Jaruška110 jee ahoj krásnou holčičku máš.. Pěkná váha porodní to má teď moje na 7 týdnech a pěkně se už pronese..

Všem moc držím palce dotahnete to do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.3.21 13:43

@Dysis1 Děkuju :lol:

Zítra nám je pět měsíců, tři týdny zpět měla 9,5 kg takže takový obrik :D

Jinak taky gratuluji k miminku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.