Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jájinka01 ja sla tak za 14 dni, proste snad uplne hned, jak prisla Ms.
@Pavla198 Ahoj Pavli, jak se dari? Ja jsem v 18.tt a cekame holku
chytla se obe embrya, ale jedno pred Vanoci odeslo a ja lezela v nemocnici a cekala, zda odejdou obe. Nastesti vse dobre dopadlo ![]()
@Lucie343 píše:
@Pavla198 Ahoj Pavli, jak se dari? Ja jsem v 18.tt a cekame holkuchytla se obe embrya, ale jedno pred Vanoci odeslo a ja lezela v nemocnici a cekala, zda odejdou obe. Nastesti vse dobre dopadlo
Ahoj Luci, no ja porad nic. Stimulovat zacnu za mesic, takze zadny novinky nemam. Nejak se to celé vlece, ale to uz utece
Mam z tebe ohromnou radost, holcicku, jeee
moc blahopreji. Napisu az se neco bude dit ![]()
Ahoj holky, příští měsíc jdeme na první konzultaci do Gennetu v Liberci, k dr. Mokré.. platí se něco za konzultaci? a co máme čekat? nějaká vyšetření hned?
Díky za odpověď
![]()
@Linusren ahoj,taky chodíme k Mokré🙂
Nic se neplatí. Cekat muzes treba utz…mozna odber krve, oba. Jestli uz nejake vysledky vysetreni treba z gyndy nebo androloga mate, tak si je vem sebou. Vic vam rene sama😍preju hodne stesti
@Pavla198 takže je lepší se připravit na gyn, prohlídku? a časově to vyšlo na jak dlouho? Cca hodka?.. mam jen výsledky z gyndy včetně informace o clostillbegytu (brala jsem 2 měsíce, ovulace se „spustila“ ale víc nic)..
Děkuji 😍
@Linusren jo jo, me si rovnou prohlidla😉 vem sebou vse co mas. Bude to trvat max hodinu…Kdyztak napis, jaky to bylo.
@Linusren Ahoj, neplati se nic. Doktorka Mokra je bozi, jen se nelekni prvniho dojmu, vypada razne, ale je naprosto dokonalej clovek. Pokud nebudes menstruovat nebo neco, tak si te rovnou prohlidne(normalni gynekologicky vysetreni) a pak se domluvite na dalsim potupu… krevni testy, moc, spermio, iui, ivf, proste vse co s vasim problemem lze udelat. Pozada te o lekarske zpravy, cytologie, endo. atd. Klidne to vem hned s sebou.
Trva to max hodku.
Hodne stesti ![]()
@Lucie343 Ahoj, děkuji i tobě za bližší info
Menstruovat bych neměla, až tam půjdeme. Doporučení a nějaké info mám z gyndy a to určitě vezmu ![]()
Jsem z toho nervozní, snad to bude vše v rámci možností dobré ![]()
Zdravím všechny,,ráda bych se k Vam přidala,,,mohla bych poprosit jestli z Vas tu některá ma paní doktorku Mokrou? Ceka nas ivf dnes si jedu pro léky a začnu stimulovat a rada bych znala vaše zkušenosti, děkuji přeji hezký den
@Linusren zdravím určitě se neboj proces ivf je v pohodě hlavně pozitivní přístup a půjde vše samo ![]()
@Bublina1111 měla jsem ji jednou na vyšetření a jak se tady píše je na první dojem přísná ale skvělá a má nejlepší výsledky
plně ji důvěruj..
![]()
Zdravím vás tu,
Dlouho sem tu nebyla ![]()
Chodila jsem k p. doktorce Mokré máme teď v říjnu 2020 narozenou druhou holčičku ![]()
Hlásím že jsme veliký při narození měla 4260gr. A měřila 53cm, úplně zdravá.
Jinak držím palce všem tehulkam i těm co se teprv chystají, vydržte stojí to za to ![]()
@Jaruška110 jee ahoj krásnou holčičku máš.. Pěkná váha porodní to má teď moje na 7 týdnech a pěkně se už pronese..
Všem moc držím palce dotahnete to do konce ![]()
@Dysis1 Děkuju ![]()
Zítra nám je pět měsíců, tři týdny zpět měla 9,5 kg takže takový obrik ![]()
Jinak taky gratuluji k miminku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.