Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavla198 Ahoj Pavli, no taky cekam, az mi das vedet. Ty jedna! A super, drzim palce, at je vse v poradku
ja jsem 31.tt
takze snad jsem si ty spatne konce uz vazne vybrali a ted nas ceka jen to hezky ![]()
@Lucie343 tý jo, tak to uz mas pred porodem. Tak bezva
me to čeka leden-unor
Tak at se ti rodí co nejlíp. ![]()
@Linusren děkuji. Za to může dr. Mokrá, ze se to u ní povedlo hned napoprvé, jinak dohromady na pátý pokus ![]()
@Linusren já pořád nic, byla jsem na gynde a dostala vyvolavačku abych dostala menzes, takže jsem konečně byla na hormonálním profilu a 15. Teď v úterý jdu na ten ultrazvuk HyFoSy. Mám vždycky bolestivou menstruaci a strašně silnou, ale teď i přes vyvolavačku byla úplně ok, tak jsem zvědavá co tedy ten hormonální profil ukáže, po HyFoSy mám hned konzultaci u Bydžovské, třeba už ho tam bude mít. ![]()
Tak dnes po HyFoSy diagnostikována špatná průchodnost vejcovodů, mám žádanku do nemocnice na laparoskopii DG, chromopertubaci a popř. Si mám nechat odstranit část vejcovodů, doktorka mi to vysvětlila i tak, že se tím vyhnu možnosti mimoděložního těhotenství po IVF, které mi dneska nastínila jako zřejmě jedinou možnost. Máte některá zkušenost? Údajně si v nemocnici poležím cca 3 dny.
![]()
@Linusren píše:
Holky a ještě otázka, neptal jste se někdo na očkování proti covidu? Jestli ano nebo ne?
Na to očkování jsem se ptala dnes, údajně by se po něm mělo 2 měsíce počkat ![]()
@Andrea88888 ahoj, no teda, to je mazec. Ale tak víš, kde byl zádrhel, teď se to odstraní a půjde to
.. kdy jdeš na ten zákrok? Držím palce, ať máš vše ok!
Kolegyně si musela nechat odstranit část vejcovodu, protože 3krát už potratila a poslední těhotenství bylo mimoděložní. Řekli jí, že i tak má 60% šanci na to normálně otěhotnět.
Na očkování jsem se taky ptala a rozhodla jsem se ho odložit ![]()
Ahoj holky, jak dlouho jste čekali na výsledky PGS embryí? Údajně prý 4týdny, ale mně se to zdá hrozně dlouho. Dnes to jsou 3týdny. V Repromedě i v Reprogenesis v Brně to bylo za 2týdny…
Ahoj holky,
Dnes mi volali z genettu, žádají si opakování imunulogii, stalo se vám to někomu? Co by tam mohlo být za zádrhel? Beru léky na štítnou, tak mě napadá jedině ta
, jinak vůbec nemocná nejsem ani moc nebyvam. Díky za reakce.
@Andrea88888 ahoj oni ji nechtějí mít rok starou, tak třeba proto, nebo ti chtějí udělat rozšíření té imunologie. Kvůli štitce to nebude, tu ti odeberou a druhy den víš výsledek.
@Jájinka01 byla jsem teď 18.6. a opakování chtějí po měsíci tedy zhruba po 19.7. ![]()
@Andrea88888 takhle rychle ji chtějí? Já si byla pro výsledky imuno 1.6. ale nic neříkali, že by to znovu chtěli ![]()
A jak to pokračuje, už jsi objednaná na zákrok do nemocnice?
@Dysis1 Díky moc. No 3týdny už to bylo v pátek a stále nic
Ale já se musím přiznat, že se ptám kvůli ségře. Chodí k Dr. Modré a je z toho dost nešťastná…pořád ji mění termíny konzultací a hlavně nic pořádně nevysvětlí. Takže já, která jsem toho mám za sebou hodně, celkem na 3klinikách, jí pak všechno dovysvětluju. Celý ten způsob jejich komunikace je takový prazvláštní.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.