GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
11.6.21 10:20

@Pavla198 jéé, tao vám moc gratuluji! Ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.6.21 10:34

@Pavla198 Ahoj Pavli, no taky cekam, az mi das vedet. Ty jedna! A super, drzim palce, at je vse v poradku :srdce: ja jsem 31.tt :dance: takze snad jsem si ty spatne konce uz vazne vybrali a ted nas ceka jen to hezky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
11.6.21 12:29

@Lucie343 tý jo, tak to uz mas pred porodem. Tak bezva :lol: me to čeka leden-unor :palec: Tak at se ti rodí co nejlíp. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
11.6.21 12:30

@Linusren děkuji. Za to může dr. Mokrá, ze se to u ní povedlo hned napoprvé, jinak dohromady na pátý pokus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.6.21 00:13

@Linusren já pořád nic, byla jsem na gynde a dostala vyvolavačku abych dostala menzes, takže jsem konečně byla na hormonálním profilu a 15. Teď v úterý jdu na ten ultrazvuk HyFoSy. Mám vždycky bolestivou menstruaci a strašně silnou, ale teď i přes vyvolavačku byla úplně ok, tak jsem zvědavá co tedy ten hormonální profil ukáže, po HyFoSy mám hned konzultaci u Bydžovské, třeba už ho tam bude mít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.6.21 18:58

Tak dnes po HyFoSy diagnostikována špatná průchodnost vejcovodů, mám žádanku do nemocnice na laparoskopii DG, chromopertubaci a popř. Si mám nechat odstranit část vejcovodů, doktorka mi to vysvětlila i tak, že se tím vyhnu možnosti mimoděložního těhotenství po IVF, které mi dneska nastínila jako zřejmě jedinou možnost. Máte některá zkušenost? Údajně si v nemocnici poležím cca 3 dny. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.6.21 19:00
@Linusren píše:
Holky a ještě otázka, neptal jste se někdo na očkování proti covidu? Jestli ano nebo ne?

Na to očkování jsem se ptala dnes, údajně by se po něm mělo 2 měsíce počkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
24.6.21 14:20

@Andrea88888 ahoj, no teda, to je mazec. Ale tak víš, kde byl zádrhel, teď se to odstraní a půjde to :potlesk: 8).. kdy jdeš na ten zákrok? Držím palce, ať máš vše ok!

Kolegyně si musela nechat odstranit část vejcovodu, protože 3krát už potratila a poslední těhotenství bylo mimoděložní. Řekli jí, že i tak má 60% šanci na to normálně otěhotnět.

Na očkování jsem se taky ptala a rozhodla jsem se ho odložit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.6.21 22:30

PGS embryí

Ahoj holky, jak dlouho jste čekali na výsledky PGS embryí? Údajně prý 4týdny, ale mně se to zdá hrozně dlouho. Dnes to jsou 3týdny. V Repromedě i v Reprogenesis v Brně to bylo za 2týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.6.21 12:40

@middle měla jsem výsledky za 3 týdny :) hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.6.21 10:06

Ahoj holky,
Dnes mi volali z genettu, žádají si opakování imunulogii, stalo se vám to někomu? Co by tam mohlo být za zádrhel? Beru léky na štítnou, tak mě napadá jedině ta :(, jinak vůbec nemocná nejsem ani moc nebyvam. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.6.21 10:28

@Andrea88888 ahoj oni ji nechtějí mít rok starou, tak třeba proto, nebo ti chtějí udělat rozšíření té imunologie. Kvůli štitce to nebude, tu ti odeberou a druhy den víš výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.6.21 10:30

@Jájinka01 byla jsem teď 18.6. a opakování chtějí po měsíci tedy zhruba po 19.7. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
30.6.21 10:56

@Andrea88888 takhle rychle ji chtějí? Já si byla pro výsledky imuno 1.6. ale nic neříkali, že by to znovu chtěli :nevim:
A jak to pokračuje, už jsi objednaná na zákrok do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.6.21 11:13

@Dysis1 Díky moc. No 3týdny už to bylo v pátek a stále nic :roll: Ale já se musím přiznat, že se ptám kvůli ségře. Chodí k Dr. Modré a je z toho dost nešťastná…pořád ji mění termíny konzultací a hlavně nic pořádně nevysvětlí. Takže já, která jsem toho mám za sebou hodně, celkem na 3klinikách, jí pak všechno dovysvětluju. Celý ten způsob jejich komunikace je takový prazvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.