Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 moc držím palečky
dvojčátka ty jo ať se drží zuby nehty ![]()
@Lucie343 píše:
@Pavla198 Tak je mam u sebe! Ted uz zalezi jen na nich
Bezva💝 drzim palecky, at se jim u tebe daří. Pak napis pocity, pa
@Lucie343 ahoj,nic nepises, ale ja jsem zvedava. Jak ti je? Jak se citis?
Ahooj
Dnes potvrzeno tehu z krve a mam hodnotu vice nez 2000(neslysela jsem presne a bylo mi blby se ptat) ![]()
A citim se skvele, jen obcas boli bricho, jsem vic unavena a zacinam mit vetsi prsa( ty me teda bolej asi od 5.dne)
dekuju za optani ![]()
@Lucie343 tak to je parada. Na kolikaty pokus? Moc ti to preju ![]()
@Pavla198 No, pokus… 2018 prirozene a ZT v 6.tt, 2019 Ket a ZT v 8.tt, 2019 prirozene a ZT v 7.tt, 2020 asi 2 biochemka prirozene, a jedno biochemko z Ketu v lete, ted muj posledni Ket vypada zatim slibne. ![]()
@Lucie343 jezis,tys to mela takhle…tak to mas ted fakt zaslouzeny❣️
@Pavla198 je toho hodne no
ale treba 3 roky snazeni pred 1. dcerou se nam nezadarilo ani jednou. A az Ivf a 1.Et nam ji dalo. Po porodu sice docela dokazu otehotnet, ale zase potracim. Uzij si Vanoce a preju hodne stesti do noveho roku
ja se ted nemuzu dockat pondelka. Snad uz bude neco videt. ![]()
@Lucie343 drzim pesti at to vyjde a dekuju za prani. Vesele Vanoce Luci
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat za jak dlouho Vás objednali na ivf v Gennet Liberec, když už jste měli genetická a jiná vyšetření za sebou děkuji
@Jájinka01 ano cca měsíc vyšetření čekání a pak inseminaci pokud možno nebo rovnou ivf podle problémů pak už to frčí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.