Rozhodli jsme se pro Pronatal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
28.3.10 23:14

Pronatal

Ahoj holky,
jsem tu dnes po několikáté :roll:,ale dnes mám nějakou chuť se zapojit do diskuze. Už nějaký týden sleduji osudy a vyplňěná přání všech, co nemají takové štěstí jako ty všichni ostatní :nevim:
Moc gratuluji Lumpíkovi1 k potvrzenému těhu a přeji moc, moc štěstí a jen samou pohodu. Těch nervíků a bolesti bylo už dost......
My se taky po dlouhém váhání rozhodli pro Pronatal v Praze. Nevím proč, ale nějak jsem k tomuto centru neměla důvěru......ale to je na dlouhé vyprávění. Teď tam jsme objednaný a doufám , že jsme se rozhodli dobře. Mám toho za sebou dost a vyzkoušela jsem s bývalým manželem dost,neměli jsme štěstí :dance: a možná, že ten osud tomu nechtěl, aby se nám to povedlo… :-P

Přeji všem moc štěstí v cestě za mimískama a jsem ráda, že na Pronatal čtu jen samou chválu. Snad poprvé budu mít štěstí a rozhodla jsem se správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
29.3.10 06:30

ahoj hano taky mam 1ditko z Ivf a chodily jsme do pronatalu. :pankac: :pankac: :pankac: No co nato rict snad jen to ze na recepci tam byl trochu chaos ale jinak pak uz to bylo ok.jen mi trochu vadilo ze jsem po kazde mela jineho doktora.No ale pak posledni dobou pred ivf jsem chodila jenom k jednomu takze to uz bylo o necem jinem. :wink: :wink: :wink: Povedlo se nam napoprve a pak asi 9mesicu po porodu jsem zjistila ze jsem tehotna a to se povedlo prirozene.Takze drzim palce at se povede co nejdriv. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.3.10 08:48

Háňo, já jsem byla v Pronatalu moc spokojená. Občas byly sestry na recepci trochu protivné (ale už je to hooodně dlouho), ale všichni dr. naprosto úžasní!!! Je fakt co píše lost008, že při každé prohlídce byl jiný doktor. Ale na druhou stranu všechno tam šlo hrozně rychle, ani jsem to tak nečekala. Na první prohlídce jsme byli v říjnu 2004, v listopadu už jsem brala léky na vyvolání ovulace, ty nezabraly, tak na začátku prosince už jsem šla na laparku, ta pomohla, ale otěhotnět se stále nedařilo. Tak od léta 2005 do podzimu 3× IUI a nakonec se zadařilo samo a dneska už je naší princezně tři a půl. Takže já na Pronatal nedám dopustit.
Moc ti přeju, aby i tobě pomohli a brzy jsi byla těhulka.
Držím palce a věř, že i když je to někdy dost nepříjemné, tak to stojí za to a rychle se na všechny nepříjemnosti zapomíná.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.3.10 19:07

Taky jsme chodili do Pronatalu a spokojenost. Na té recepci byly sestry fakt protivné, ale už je prý snad vyměnili :nevim: Mně to při posledním IVF vycházelo vše krásně na jednu dr. Jinak s tím střídáním je to pravda, ale jde o zvyk… Největší problém byl u nás se tam vůbec dovolat, to bylo hrozný.
No a před KETem se nám zadařilo přirozeně :wink:

Držím palce, ať jde vše jak po másle a máš brzy mimuško :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ÁlaAA
26.4.10 21:56

hlavně NE Teplice

v Teplicích pořád jen něco slibují a odkládají a neříkají pravdu a navíc vajíčka jdou cizinkám…UŽ NE!

• Citovat
  • Upravit
Pavel123
6.1.12 09:51

Prvni návštěva v pronatalu jíz čekáme 55minut po objednaném termínu. Nikdo nám nic neřekne. Takto dlouho se nečeká ani v nemocnicích. Hrajou si na něco víc a nejsou ani schopni dodržet termíny.

• Citovat
  • Upravit
211
22.5.13 18:15

pronatal teď

Ahoj máte nějaké nové zkušenosti z Pronatalem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
25.5.13 08:14

@Zagi
ahoj,
my chodíme do Pronatalu od ledna a jsme zatím spokojeni.
Co se týče komuniakce včetně sester na recepci, můžu hodnotit jen pozitivně.
Jsou milé, poradí, pomůžou. U konzultací s dr. jsem si vždy zapamatovala snad polovinu informací a když si zavolám na recepci, tak se ještě nestalo, že by neporadili co a jak. Dnes nás čeká první UTZ u stimulace, co je výhodou že Pronatal funguje i o víkendech. Výše zminované informace, že se klienti dostanou vždy k jinému dr. - záleží na tom, jak se dohodnete. My jsme vždy na konzultace chodili ke stejné dr. protože jsem si o to zažádala. Kdo chce termín co nejdříve, tak ho dají tam, kde je nejdříve volný termín. My jsme si vždy raději počkali na termín u dr. Skálové. Je ochotná, milá a trpělivá když je hodně otázek. Teď když už probíhá stimulace atd tak se i my musíme řídit termínama a to už neřeším komu nás dají. Zatím jsem měla štěstí na pana docenta. Taky moc milý pán.

• Citovat
  • Upravit
8647
26.5.13 12:39

@Zagi ahoj,mrkni do této diskuse :)
Já docházím do centra třetí měsíc, a taky si nemohu na nic stěžovat, mě akorát vadí příjezdová cesta :lol:
Doktorů jsem vystřídala mraky, ale určitě se dá chodit jenom k jednomu, já už od minulého měsíce chodím jen k Dr. Vobořilovi, ale např. ted mě vychází ultrazvuk na sobotu, a to tam samozřejmě bývá jen jeden doktor..,tak v takových případech se hold k jednomu lékaři chodit nedá.
Recepce je taková dost obyč, nemáš soukromí, ale ono je to asi jedno, tam stejně všichni chodí kvůli jedné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.13 12:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.16 14:24

Pronatal určitě nedoporučuji

Ahoj, musím se podělit o svoji zkušenost. Do Pronatalu do Prahy celkem jezdím 10let. Podařilo se 1.IVF před 9lety. Také vtedy mi přišla klinika ok. Postupně se všechno změnilo i zaměstnanci a po několikátém neuspěšném IVF jsem sebrala zbytek sil a šla do celého procesu znova stimulace, injekce IVF a čekání. Na sále při transféru nevěděli že chci 2 embrya tak z nechutí mi druhé dala. Měla po celou dobu připomínky na mou chůzi a že musím spolupracovat celé jsem to opravdu prožila nepříjemně. Ale řekla jsem jsou to čerstvá třeba se zadaří a už jsem nikdy nepřijedu. Pak následovalo čekání a TT ukázal dvě čárky, krev 6Ohcg tak byo jasné že je problém. Zkráceně nepovedlo se, na UZK nic nebylo.Jeli jsme do Pronatalu na UZK a jak nebylo nic tak Mudr. řekl že asi bioch. těhotenstvý. Vypsal mi 3 řádky pro mojeho gynekologa s tím že když nebudu krvácet tak musím na revizi a to můžu u sebe. A že naschledanou.Tak necitlivé jednání bych od takové kapacity nečekala,5 min bez vysvětlení proč a co se stalo. Peníze vzaly a nedokončily svoji práci a pošlou mě pryč. Já nevěděla ani co říct, je to biznis a vím že vživotě tam už nepojedu. Nebylo to jediné co bych jim vyčetla ale to by dalo na víc…za mně nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.4.16 06:41

Pronatal je nejlepší v ČR

Ahoj snažilky, mám zkušenost se Sanusem a Pronatalem, v Sanusu mě vyslechli a i když mi bylo 44let, tak jsem s nimi ztratila rok nervů, tahali z nás peníze a mimi nikde.Dala jsem si pauzu a pak jsem oslovila doktora Středu v Pronatalu, ten vzhledem k mému věku mi nabídl IVF darovaným vajíčkem, nemazal mi med okolo pusy jako Sanus, ale říkal fakta.Na vajíčko jsem čekala půl roku a IVF se podařilo hned na poprvé, čekáme dvojčátka. Přístup naprosto dokonalý a profesionální, asistentky strašně příjemné. Mohu porovnat taransfér s Sanusem, v Sanusu mi katetrem zavedla snad moje vajíčko, řekla hodně štěstí a zmizela, zůstala jsem ležet a za pár dní jsem začala krvácet. V Pronatalu, se můžete dívat na obrazovku a oplodnění vidíte. Poté si dle naklonění dělohy lehnete na břicho a odpočíváte. Můžu Pronatal opravdu doporučit.
:pankac: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.