ISCARE - jakékoli informace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
14.3.10 19:19

ISCARE

Dobrý den, prosím o jakékoliv info k tomuto Centru, přemýšlím,že tam přestoupím,proto mě zajímá jaké jsou tam čekací lhůty zda ordinují i v odpoledních hodinách, jaký je tam přístup a ceny? moc děkuji za jakékoliv informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
14.3.10 21:23

Já tam jezdila před dvěma lety. Nevím, jak nyní, ale sestřičky tam jsou hrozné milé a ochotné. Doktoři jak který, samozřejmě kdo Ti sedne. Nahoře na lůžkovém sestry, jak která, na koho zrovna taky narazíš. čekací lhůty přijatelné, jsou tam tři ordinace (jestli si dobře pamatuji). ordinují i v sobotu. Všední dny od rána až tuším do 15. hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
14.3.10 21:35

Do Iscaru chodím a jsem spokojená.Ordinují do 18 hod.ale nevím jak o víkendu.Sestry jsou moc milé a doktoři jsou také fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
14.3.10 21:37

Na IVF se dává 12tis.záloha,léky jsou cca 5 tis.Jinak jsem kromě 30 kč neplatila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cyxxv1
16.3.10 13:14

Iscare

ahoj,já chodím do Iscaru už jen kvůli tomu,že tam pracuje i můj gynekolog. Sestřičky jsou milé a doktoři také. Jsem po 2 IUI a 1 IVF, bohužel neuspěšně. Za léky při jednom cyklu platím cca 2000, za IVF jsem celkem dala 14000.12000 se dávala záloha a zbytek jsem doplácela. Měla jsem prodlouženou kultivaci a oplodnění metodou ICSI, což je dražší.Většinou odběr spermatu při IUI je v 10 ráno a transfer do ženy ve 12. Takže ordinační doba moc nerozhoduje. Na IVF se nastupovalo ráno.Čekací lhůty nejsou dlouhé, musejí člověka vtěstnat někam, aby to vyšlo na určitý den jeho cyklu.ALENA

• Citovat
  • Upravit
1745
17.3.10 19:36

Tuto instituci osobně neznám, chodila jsem jinam, celé IVF mě stálo 5200,–. Iscare je mi nesympatický už tím, že sponzoruje takovou hovadinu, jako je ten nový seriál na Primě :cert: :cert: :cert: . Půlka prvního dílu mi úplně stačila. Je mi líto všech holek, které takto cpou peníze do soukromých zařízení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.3.10 07:01

radost

ahoj iscar znam osobne a muzu jen doporucit,ted z hraci deky se na mne smeje nas honzulda…nevim kolik co stoji,protoze me uz bylo 42,tak jsem platila uplne vsechno,stalo nas to kolem 50tis,ale stalo to za to…na konci zari jsem navstivila moji mudr.,v rijnu uz jsem si pichala hormony,8.11.me vysali :-D ,udelali prodlouzenou kultivaci,13.11.2008 vlozili a 10.8.2009 jsme se radovali z naseho bubacka…prostredi prijemne,sestricky mile,dr.supr…nevim jaka je objednavaci doba,ja jsem z chomutova a tak vsechno predtim jsem absolvovala tady a do iscaru jsem jela jen na odborne veci…a jak rikam na poprve to vyslo a je to strasne prima..a koukam,ze nas honzulda prave strhava na sebe knizky z knihovny,asi to bude ctenar,krasny den a jdi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.3.10 08:18

Iscare

ahoj,já jsem platila 14000 za IVF kvůli tomu, že prodloužená kultivace od klasické krátké je dražší a také jsem měla dražší metodu oplodnění a ne klasickou,takže kdybych neměla o tyhle věci více, také by mne to vyšlo zhruba na 6000 Kč a né na 14000 Kč, jak jsem již psala ve svém předešlém vzkazu.ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencina v.
18.3.10 09:57

A když chtějí tu zálohu 12 tis. a pak by nás to skutečně ani tolik nestálo(že bysme nepotřebovali všechny ty další doplňky), třeba že by nás to stálo jen 8 tis. vrátí ten zbytek peněz?

• Citovat
  • Upravit
93
18.3.10 10:04

ahoj,jasně,že zbytek peněz vrátí, proto je to záloha a posléze vyúčtování, buď se to doplácí, podle konečné ceny a nebo se vrací přeplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencina v.
18.3.10 10:18

Anelo,ty jsi měla tedy to IVF v Iscare? Kolik jsi platila? A za co? Díky. Já jsem z toho všeho nějak vybrnkaná.

• Citovat
  • Upravit
93
18.3.10 10:25

Iscare a IVF

V Iscare mi dělali IVF, mé první a bohužel neúspěšné. Po píchání injekcí do břicha se mi vytvořilo 7 vajíček, ale použitelná všechna nebyla. Jen dvě se uchytila, prošla prodlouženou kultivací. Žádná na zamrazení mi nezbyla, bohužel. Dávala jsem zálohu 12000 v den vyndání vajíček, 5.den proběhl transfér dvou embryí, bohužel se to nepovedlo. K záloze jsem doplácela ještě 1900, jelikož jsem měla tu prodlouženou kultivací embryí a oplodnění ICSI metodou, za kterou se také připlácí, protože to není klasické oplodnění jen ve zkumavce. No a léky (injekce)mě každý cyklus, kdy se to zkouší, ať už IVF nebo IUI, vyšly na 2000.ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencina v.
18.3.10 10:29

Anelo, díky moc za ochotu. Ať se vám mimi brzy podaří. R

• Citovat
  • Upravit
93
18.3.10 10:32

Při vyndavání vajíček mi jedna jiná pacientka řekla, že si mám hlavně na ET přinést pití, že se před tím musí pít, aby byl poloplný moč.měchýř, jinak by mi to nikdo z personálu neřekl. Pití jsem si vzala a byla jsem také ráda, protože pít jsem musela. Kdyby mi to pacientka neřekla, musela bych asi lítat ke kohoutku s vodou. Čekala bych, že když už člověk platí takové peníze a chodí do „moderní“ kliniky, že by bylo na místě, kdyby každá pacientka našla na stolku u postele alespoň lahev s pitím nebo krabici džusu … ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencina v.
18.3.10 11:16

Nojo, je to někdy hrůza. Chtějí za to tolik peněz, a ani tě se vším neseznámí.
Kdyby ta úspěšnost IVF byla 100%, bylo by to supr. Tak bych dala za 1 pokus třeba 50tis.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.